Horoscopul săptămânal pentru perioada 6 - 12 septembrie 2021 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 6 - 12 septembrie 2021 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Gemeni fac schimbări.


Horoscop săptămânal Berbec: 6-12 septembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Perioada nu e una doar cu acțiuni și rezultate pozitive. Unii dintre voi vor avea adesea probleme cu timpul, cu lipsa lui mai bine spus, ceea ce îi poate face să nu se simtă liberi pentru a se ocupa de planuri personale și nici în vervă să își manifeste creativitatea.

La începutul săptămânii, nu ar trebui să vă grăbiți să faceți shimbări, să apucați pe alte căi, să emiteți idei avansate în muncă și afaceri, deoarece s-ar putea dovedi prost concepute și nefuncționale. Mai curând, în prima jumătate, ocupați-vă de finalizări de proiecte, de lucrări deja începute, de probleme nerezolvate. Apoi, așteptați-vă și la evenimente care să aducă la lumină vechi chestiuni apăsătoare, cărora va trebui să le căutați soluții! Nu intrați în panică pentru că veți reuși ceva mai târziu, prin ivirea de beneficii suplimentare!
Deocamdată, nu-s excluse probleme financiare, întârzieri de plăți la serviciu, contradicții pe teme de bani sau împrumuturi cu asociații, mai ales dacă vă sunt și prieteni. Prin urmare, este mai bine să "încetiniți" și să vă odihniți.

Medical, scade riscul de accidentare, de probleme cu oasele, cu pielea, cu articulațiile și asta chiar pe parcursul întregii luni. Este importantă și dieta și modul de alimentație.

Horoscop săptămânal Taur: 6 - 12 septembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Acum, în prima parte a lunii septembrie, puteți traversa situații tensionate cu ceilalți din cauza lipsei de tact ori a aroganței. În plus, graba, dorința de a obține rezultate rapide poate duce la greșeli profesionale enervante în primele zile.

După 8 încolo, energiile tensionate se degajă și deveniți activi, optimiști și plini de forță, așa încât să atingeți satisfacerea ambițiilor, promovarea ideilor, realizări creative și sportive. Veți avea un mare succes nu numai în afaceri, ci și în ceea ce privește primirea de cadouri neașteptate, câștiguri și operațiuni de tranzacționare de succes.

La locul de muncă vi se poate oferi o funcție nouă, mai bine plătită, un proiect interesant și mai profitabil. Vă puteți realiza ambițiile, dorința de exprimare în fața publicului, dar asta va naște reacții ale oamenilor invidioși, concurenților, colegilor și chiar prietenilor. Ar trebui să fiți mai atenți la ceilalți, să nu vă expuneți ego-ul și pofta de putere, deoarece este mai important acum să păstrați nepătată reputația. Bârfele și intriga din spate pot submina autoritatea.

Horoscop săptămânal Gemeni: 6 - 12 septembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Succesul vostru va depinde doar de cât de implicați veți fi în activitate. Planificarea nu este o distracție preferată, dar va trebui să vă gândiți cu atenție la fiecare pas pentru a atinge obiectivele în septembrie. Dacă uitați de îndoieli și griji, toate problemele pot fi rezolvate.

Recomand nativilor să nu uite de familie în căutarea succesului în carieră. Este posibil ca rudele să aibă nevoie de ajutor care nu trebuie refuzat. 

Instabilitatea energiei vitale va fi dificil de controlat, iar perioadele de excitare și vervă vor fi rapid înlocuite cu perioade de pasivitate și lene. Pe tema asta, nu va fi vorba doar de cercul apropiat. Colaborarea va face relația mai strânsă și va da un sentiment de securitate.

Perioada este favorabilă îmbunătățirii condițiilor de viață, schimbând ceva, făcând casa mai confortabilă. Mulți veți gravita spre treburile casnice, comunicarea cu cei dragi,veți dori să adăugați varietate vieții obișnuite, să schimbați mediul, să vă mutați, să cumpărați lucruri noi, să faceți reparații.

Horoscop săptămânal Rac: 6 - 12 septembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Disciplina și o abordare pedantă a afacerilor chiar aparent frivole vă vor ajuta în această perioadă de toamnă. Veți fi calmi și echilibrați din multe puncte de vedere datorită faptului că vă este greu să scăpați de reținere și să vă arătați emoțiile.

Chiar și așa, unii se pot întâlni în mod neașteptat cu cealaltă jumătate. Filmul iubirii va fi luminos, dar poate deveni serios numai dacă veți avea o abordare non-banală a relațiilor. Oricum, într-o relație mai veche de dragoste, șocurile nu sunt de așteptat.

În perioada 6-10 septembrie, unii pot fi implicați în afaceri, se pot ocupa de rezolvarea problemelor și de consolidarea relațiilor. Aceasta este o perioadă foarte favorabilă pentru instruire, pentru pregătirea documentelor importante, pentru acorduri și găsirea informațiilor necesare, precum și pentru găsirea sponsorilor și adresarea de cereri către conducere.

Septembrie oricum este bun pentru comunicare și veți contacta cu ușurință atât rudele apropiate sau îndepărtate, cât și noile cunoștințe. Dar aici este important să nu uitați de interesele voastre. Trebuie să realizați că sociabilitatea nu aduce întotdeauna rezultate pozitive. La locul de muncă, o astfel de demonstrație poate duce la responsabilități inutile, care nu au stimulente materiale.

Horoscop săptămânal Leu: 6 - 12 septembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Săptămâna va avea un efect pozitiv asupra dezvoltării sferei prietenoase din relații. Dar asta nu înseamnă că sunteți gata să lăsați pe primul venit să ajungă la inima voastră. Acceptați un cerc restrâns, veți avea pretenții de la el, veți dezvolta voi filtrul de trecere a unui prag pentru noii cunoscuți sau prieteni, iar aceștia vor trebui să-și demonstreze valoarea. Un ușor disconfort în perspectivă poate fi eliminat dacă încercați să scăpați de pesimism. O atitudine optimistă privește nu numai propriul comportament,ci și mediul. Nu încercați să refaceți lumea, să schimbați conducerea sau să vă învățați colegii cum să lucreze! 

Este mai bine să vă concentrați asupra îndeplinirii exacte a atribuțiilor oficiale. Chiar dacă în echipă apar situații conflictuale, trebuie să învățați să lăsați problemele în afara pragului casei și să nu încercați să-i suprasolicitați pe cei dragi. Mai mult, septembrie prezice o relație personală destul de stabilă pentru voi. Oricum, succesul va depinde în mare măsură de aspirația interioară și de concentrarea eforturilor.

Horoscop săptămânal Fecioară: 6 - 12 septembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Este posibil să fiți nevoiți să vă asumați unele responsabilități de muncă ale colegilor sau să luați parte la rezolvarea problemelor rudelor. Acest lucru va crește reputația dar va genera și o pierdere de energie. Drept urmare, vă puteți simți obosiți și enervați că trebuie să duceți o viață excesiv de activă.

Recomand să văconcentrați asupra sentimentelor voastre și să nu încercați să ajutați întreaga lume dintr-o dată. Nu ar trebui să încercați să îi idealizați pe ceilalți, căci nu va funcționa. Este important să nu uitați de odihnă.

În ultimele două zile ale perioadei, nu trebuie să pierdeți obiectivitatea și să evaluați ce se întâmplă cu o minte rece. Altfel, există pericolul de a vă implica în intrigile altora și de a deveni o jucărie în jocul altcuiva. Problemele anterioare din parteneriate pot fi agravate, cauzate de reacția incorectă la ceea ce se întâmplă, precum și de supraestimarea propriilor puncte forte odată cu subestimarea capacităților partenerilor și a dezvoltării situației în ansamblu. Chiar și așa, evenimentele vor ajuta pentru mai târziu să creați o bază bună pentru transformare, nu numai în carieră, ci și în viața personală.

Horoscop săptămânal Balanță: 6 - 12 septembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

Toamna va veni cu accent pe proiectele deja aflate în derulare, căci, dacă intuiția nu este suficientă pentru un început încrezător de afaceri noi, este mai bine să le amânați pentru o perioadă ulterioară.

O stare constantă de tensiune poate provoca oboseală, iar dorința de a vă odihni este de înțeles. Chiar este recomandabil să petreceți acest timp în natură, căci vă va ajuta să vă puneți nervii în ordine.

Acest prim decan de septembrie, să zicem că v-ar permite poate să vă dezvăluiți potențialul creativ, să vă consolidați puțin poziția socială și materială. Perioada vă va ajuta să finalizați proiecte vechi, să distribuiți datoriile și să obțineți sprijinul celorlalți. Atitudinea pozitivă va atrage oamenii, ei vor coopera de bunăvoie, își vor împărtăși secretele, vor cere sprijinul și se vor consulta. Atenție însă căci, o prea mare credulitate din partea voastră v-ar putea transforma în victimele acelora care au intenții necurate.

În ciuda schimbărilor pozitive din carieră, pot fi dezvăluite consecințele greșelilor în muncă și ale deciziilor greșite, consecințe care amenință cu probleme și pierderi financiare.

Horoscop săptămânal Scorpion: 6 - 12 septembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Veți începe să dați dovadă de inițiativă și dăruire în timp, iar acest lucru este important atât pentru lansarea de noi proiecte, cât și pentru dezvoltarea celor deja începute. Vine o perioadă în care veți începe să lucrați de două ori mai mult, dar este important să înțelegeți că doar munca în echipă va fi productivă. Înconjurați- vă de oameni de încredere care vă împărtășesc viziunea asupra vieții și-s gata să vă susțină majoritatea ideilor! Uniți o echipă din jurul vostru, cu care veți putea atinge cele mai inalte și la prima vedere obiective nerealiste. 

Căutați asistență în afara locului de muncă. Contactați prietenii despre care credeți că sunt gata să vă ajute dezvoltarea profesională și personală.

Primele 4 zile vor reprezenta o perioadă creativă dinamică și memorabilă, căci veți putea să manifestați pe deplin creativitatea și forța spirituală. Creșterea intuitivității vă va ajuta să înțelegeți mai bine evenimentele și situațiile care vor avea loc,precum și motivația pentru acțiunile altora care vă vor provoca. Iar căutarea de proiecte și relații promițătoare trebuie să fie o prioritate. Cu puterea convingerii și abilității de a impresiona, veți putea recruta asistenți, oameni cu aceeași idee, vă veți prezenta ideile șefilor, către conducere și astfel vă veți apropia succesul de carieră.

Horoscop săptămânal Săgetător: 6 - 12 septembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Va fi o săptămână în care trebuie să luați o pauză pentru a analiza situațiile în care vă aflați. Gândiți-vă la modul în care vă puteți organiza munca astfel încât circumstanțele externe să nu vă împiedice să vă atingeți obiectivele!

Amintiți-vă că, pentru a vă implementa planurile, trebuie să fiți de acord să colaborați cu alții. Din punct de vedere al acțiunii, vă recomand să fiți mai curând introspectivi, mai curând pasivi decât activi. Și să știți că poate fi și aceasta o metodă alternativă de avansare în carieră. Dezvoltarea profesională nu este garantată doar celor care acționează cu presiune. Asta nu înseamnă însă că ar trebui să stați nemișcat. Nu de alta, dar remanierile de personal pot începe,posturile și funcțiile pot deveni vacante, pot apărea noi planuri și proiecte în care vă sugerez să vă implicați.

Va trebui să acționați în mod pragmatic, chiar autoritar pentru a vă apăra pozițiile profesionale și interesele materiale și pentru a continua proiectele pe care le-ați început mai devreme. Energiile active din această perioadă vă vor ajuta să folosiți corect chiar șanse mici pentru a obține o poziție socială sau profesională mai înaltă.

Horoscop săptămânal Capricorn: 6 - 12 septembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Vine o perioadă pe care o puteți utiliza bine ca timp pentru introspecție, schimbând prioritățile. Luați-vă un moment de pauză și gândire și decideți ce obiective doriți să atingeți mai întâi la locul de muncă. Asumați-vă apoi implementarea și nu renunțați la jumătatea drumului! Începutul noului sezon de toamnă este potrivit pentru călătorii. 

Dacă este posibil, plecați în vacanță și mergeți acolo unde vi se garantează emoții și impresii pozitive. Măcar învățați o limbă străină sau aprofundați ceva la nivel superior.

Prima decadă a lunii septembrie va fi deosebit de dinamică, veți arăta mobilitate ridicată și disponibilitate pentru a asalta noi culmi în carieră. Puteți întâlni noi parteneri în străinătate, puteți stabili relații de afaceri puternice cu ei sau se puteți dovedi calități și talente în activități educaționale ori didactice. Cu noi idei puteți ajunge la un public mai larg, atingând faimă și popularitate.

O reușită perioadă va fi 10-12 septembrie, când circumstanțe neașteptate și favorabile vă vor ridica la înălțime într-un timp destul de scurt.

Horoscop săptămânal Vărsător: 6 - 12 septembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Aspectele astrale vă vor spori abilitățile analitice, vă vor oferi șansa de a vă identifica punctele slabe și găsirea de metode pentru eliminarea acestora. Puteți pune capăt vechilor probleme, vă puteți stabili un curs de mișcare către un viitor mai promițător. Veți cheltui multă energie pentru întocmirea unor planuri grandioase, dar asta nu înseamnă că trebuie uitat prezentul și nici trecutul. Nu de alta dar, vine momentul să finalizați treburi și chiar să reveniți la acele cazuri a căror examinare ați amânat-o mult timp sub influența circumstanțelor nefavorabile.

Veți traversa sigur o criză, dar, cu toate acestea, veți percepe situațiile critice doar ca pe o oportunitate de a deveni mai buni. Sau cel puțin așa vă sugerez.

Da, greșelile din trecut și relațiile în care nu mai aveți încredere pot duce la experiențe neplăcute mai ales acum. Evenimente pot apărea brusc, iar emoțiile vor căuta o ieșire. Eronat aspect deoarece, chiar și la cel mai mic motiv sub forma unei remarci, afirmațiile pot fi interpretate greșit.

Horoscop săptămânal Pești: 6 - 12 septembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

Pentru voi vine o perioadă cu stări de spirit fluctuante și veți fi când încrezători, când plini de îndoială. Autodisciplina va fi importantă, așa că, luați-vă timp pentru a accepta evenimentele importante ce vor veni și încercați să determinați care sunt obiectivele prioritare și cum le puteți atinge. Luați în calcul ideea că nu este momentul pentru proiecte solo.

Când luați decizii, asigurați-vă că luați în considerare interesele oamenilor din jur. Știu, nu toate parteneriatele vă vor fi pe plac, dar deocamdată va trebui să acceptați varianta. Vă sfătuiesc însă a vă baza pe intuiție în alegerea acelora cu care veți merge o bucată de drum. Și la urma-urmei, nu-i bai dacă va trebui să revizuiți acordurile anterioare.

Veți avea tendința de a ceda prea mult la sentimente și emoții. Sub influența lor veți vorbi deschis și veți exprima ceea ce credeți, dar nu este întotdeauna corect. 

Mereu senzațiile subiective vor ascunde adevărul, iar ideile utopice vă vor rupe de realitate. Mai mult, riscați să picați pradă influenței persoanelor ipocrite. Asta nu înseamnă că oameni noi nu pot apărea cu propriile idei avansate. Ele chiar vor ajuta la deschiderea de noi orizonturi.

 
 
Loading...