Horoscopul săptămânal pentru perioada 7-13 decembrie 2020 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 7-13 decembrie 2020 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Balanță traversează o perioadă interesantă și plină de evenimente.


Horoscop săptămânal Berbec: 7-13 decembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Prima decadă a lui decembrie va fi destul de reușită, căci aspectele astrale-s mai blânde ca luna trecută. Un nivel ridicat de energie vitală va activa calitățile de afaceri, potențialul spiritual și creativ. Noile întâlniri pentru a discuta planuri, a pune la cale călătorii, a face propuneri originale, precum și a semna contracte, se pot dovedi foarte promițătoare pentru anul viitor. Iar prima decadă lunară în acest sens se poate dovedi a fi reușită pentru găsirea acestor noi conexiuni, pentru colectarea informațiilor, gândire și discutare de noi proiecte. Va fi important să comunicați mai mult. Călătoriile și întâlnirile care pot avea loc vor fi prioritare. E adecvată perioada pentru a extinde legăturile spirituale, pentru a vă promova ideile vorbind în public, pentru instruire și predare.

Horoscop săptămânal Taur: 7-13 decembire 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Deși veți traversa  o perioadă de instabilitate în sfera psiho-emoțională, care într-adevăr, poate fi motiv al unor problem ce necesită rezolvare, energia pozitivă astrală o să ajute la menținerea unui nivel ridicat de activitate și la păstrarea speranței că vor veni vremuri mai bune.
Acum este o perioadă relativ ok, mai ales că aveți multe lucruri de făcut. În primul rând, trebuie să fiți atenți la însumarea rezultatelor financiare, la plata impozitelor, a datoriilor, astfel încât nimic să nu vă împiedice avansarea. Situația se poate dezvolta în așa fel încât va trebui să achitați datoriile karmice, să vă îndepliniți obligațiile. Acest lucru va oferi posibilitatea de a vă elibera de vechile obligații și de a înfrunta cu îndrăzneală viitorul.
După 7, se impune să fiți extrem de atenți la sănătate și la starea psiho-emoțională a celor din jur. Pot apărea certuri, conflicte cu partenerii, iar dușmanii secreți pot țese intrigi împotriva voastră.

 

Horoscop săptămânal Gemeni: 7-13 decembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Este o perioadă favorabilă și creativă,așa că până pe 7 este necesar să planificați întâlniri și călătorii importante, negocieri și proiecte de afaceri. Cu ce veți reuși acum, veți putea să acționați cu încredere chiar și într-o perioadă mai dificilă (8-10 decembrie 2020) foarte eficient. Relațiile cu partenerii vor ieși în prim plan și veți fi obligați să rezolvați unele probleme comune, eventual de finanțe. Trebuie totuși să acționați prudent, deoarece rivalii, dușmanii secreți,intrigile și opoziția lor v-ar putea complica foarte mult viața. Nu vor lipsi litigii, probleme cu impozitele, cu organele legislative, neînțelegeri din partea celor dragi.
Perioada stresantă va continua până pe 9, după care, energia devine ridicată, crește calitățile și talentele creative și se vor deschide noi orizonturi.

 

Horoscop săptămânal Rac: 7-13 decembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Energiile astrale ar putea să nu fie foarte confortabile pentru starea voastră emoțională.
La începutul săptămânii, să zicem că puteți face față cu succes treburilor din trecut, va trebui să vă aruncați într-o rutină, dar acest lucru vă va ajuta să intrați într-un ritm bun de lucru și să acționați foarte eficient. Trebuie să continuați să gestionați planurile și proiectele lansate anterior, să consolidați relațiile cu cei dragi și cu colegii, astfel încât să vă simțiți în siguranță. De asemenea, puteți avea oportunități bune de a îmbunătăți situația financiară, iar cariera profesională poate aduce venituri bune din proiecte și investiții anterioare.
Spre final, pot apărea momente tensionate în relațiile cu ceilalți ori cu copiii. În plus, un nivel scăzut de energie, instabilitatea psiho-emoțională poate face să deveniți irascibili, mai deschiși la critici sau va fi mai dificil să vă apărați pozițiile și planurile. Și, în general această perioadă este nefavorabilă pentru comunicare.

 

Horoscop săptămânal Leu: 7-13 decembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Schimbările pozitive care au început la sfârșitul lunii noiembrie vor continua cu mai mare intensitate în primul decan de decembrie. Prietenii, colegii și cei dragi vă vor ajuta, unii chiar vă vor schimba viața, vor pune umărul în situații dificile și vor apărea cu noi propuneri care pot contribui la faimă și succes. Activitățile și călătoriile sociale, întâlnirile cu partenerii străini, semnarea contractelor vor fi, de asemenea productive. Potențialul creativ va fi la cel mai înalt nivel, astfel încât nu numai că se poate îmbunătăți sănătatea, ci vin și câștiguri de bani. În același timp, devotamentul va crește, vă veți bucura de munca depusă, de oportunitatea de a vă exprima talentele, abilitățile, de a vă face indispensabili la locul de muncă. O să vă dovediți a fi buni organizatori, deși poate uneori veți acționa dur, dar exact acest lucru  va atrage pe cei din jur, care vă vor preda de bună voie frâiele conducerii proiectelor.
În relațiile cu partenerii nu ar trebui să vă relaxați prea mult și este recomandabil să controlați toate procesele, bazându-vă mai mult pe voi decât pe ceilalți.

 

Horoscop săptămânal Fecioară: 7-13 decembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Deși în prima parte de săptămână veți simți o lipsă acută de energie vitală, oportunitățile favorabile nu vă vor ocoli și ele vă vor ajuta la demonstrarea aptitudinilor și talentelor de care dispuneți. Astfel, este o perioadă favorabilă pentru a vă implica în treburile casnice, de îmbunătățire și amenajare a locuinței, chiar pentru a cumpăra proprietăți imobiliare.
Legăturile de familie de asemenea, vor juca un rol important în stabilitatea financiară, în creșterea veniturilor. Ba chiar veți putea conta pe ajutorul unui partener în rezolvarea problemelor familiale.
Unii dintre voi s-ar putea căsători cu succes, iar prin mariaj să aibă mai multe oportunități pentru o viață confortabilă și fără griji. În orice caz, sunt șanse mari de a investi mai multă atenție și bani în familie, acasă și acolo să pregătească locul în care să se simtă în siguranță.

 

Horoscop săptămânal Balanță: 7-13 decembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanţă

Primul decan al lunii va fi asociat cu o comunicare foarte dinamică și creativă, lucru care va ajuta să înțelegeți mai bine cum stați cu planurile de viitor, să vedeți perspectivele ori să învățați  o mulțime de lucruri importante și interesante. Veți fi buni organizatori, oratori pricepuți și va crește gustul  pentru activitățile sociale sau politice. Abilitățile intelectuale sunt activate, așa că puteți reuși în activități educative sau științifice. Mai mult, unii pot deveni campioni înfocați ai justiției, mediatori sau vor fi dispuși să-i ajute pe cei care se află într-o situație dificilă.
Până pe 9, veți avea ocazia să vorbiți în public, să atrageți atenția altora asupra ideilor și proiectelor voastre sau să vă promovați pe larg produsele. Pentru mulți va fi o perioadă interesantă și plină de evenimente. Stima de sine va crește cu această ocazie, veți putea face față complexelor, veți putea demonstra experiențele și vă veți simți mai încrezători și mai semnificativi. 

 

Horoscop săptămânal Scorpion: 7-13 decembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Aceasta poate fi o perioadă de încercări pentru voi. Nu înseamnă neapărat că vă veți întâlni cu sarcini insurmontabile, dar va fi necesar un efort semnificativ. Dacă-l veți face și rezultatul va fi uimitor. Circumstanțele vizavi de familie vă vor pune în față o alegere care va fi evidentă doar la prima vedere. În realitate, totul va fi mai complicat. Sugerez să comunicați cât mai mult posibil, să construiți relații,să căutați alte modalități de abordare a problemei.
Afectiv, recomand să nu vă blocați acum în probleme de relații prea serioase, nici măcar atunci când se pare că totul s-a terminat deja.  Dezvoltați-vă constant, atât fizic, cât și emoțional, căci doar așa veți fi capabili ca într-un final să depistați  ce anume vă poate schimba viața în bine. În zona muncii, da, este posibilă schimbare, dar rearanjările externe par să nu vă afecteze personal.
După 9 încolo, veți avea nevoie de ceva mai multă perseverență, în timp ce accentul energetic se va deplasa mai mult către momentele de lucru. Nu exagerați cu nimic, nici măcar să vă dați cu părerea! Dacă aveți propria afacere, încercați să nu preziceți evenimente, ci eventual să le simulați doar în timpul implementării planurilor.

 

Horoscop săptămânal Săgetător: 7-13 decembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Este o perioadă potrivită pentru a vă recupera și a vă consolida sănătatea, pentru a scăpa de efectele stresului emoțional. Astfel, vă sugerez să vă stabiliți evenimente importante, acțiuni, întâlniri și să construiți o strategie pentru anul următor. Cel mai bine este să încheiați contracte importante și să purtați dialoguri  despre planuri și perspective profesionale înainte de 8 decembrie.
 În perioada 8-10, evenimente și situații se precipită, aduc agitație care vă distrage de la planuri și obiective personale importante. Veți fi obligați să lucrați mult online și să vă adaptați la condiții în urma schimbărilor ce vin, petrecând mult timp și consumând efort cu ele. Ar trebui să acționați mai prudent, să fiți legaliști, deoarece nerespectarea autorităților, frivolitatea, ignorarea legilor, pot afecta negativ. 
La serviciu se pot distruge brusc relațiile cu șefii, colegii, dar și acasă cu cei dragi, uneori din cauza unui singur cuvânt greșit. Ca urmare, sunt posibile pierderi și  eșecuri în sfera financiară, uneori din propria grabă și impulsivitate. În plus, manifestarea egoismului și mândriei face mai mult rău și strică relațiile cu ceilalți, în special cu partenerii de afaceri sau  căsătorie.

 

Horoscop săptămânal Capricorn: 7-13 decembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Începutul perioadei va fi promițător pentru rezolvarea problemelor familiale sau de proprietate, precum și pentru comunicare,întâlniri, discuții despre afaceri și planuri personale. Vă puteți pune în aplicare ideile și puteți crea condiții de viață mai confortabile, puteți amenaja casa, puteți cumpăra mobilier sau chiar o locuință. Deci unii dintre voi veți avea ocazia să vă mutați, să schimbați locul de reședință, orașul sau țara.
A doua parte, nu vor lipsi problemele casnice sau de sănătate sau veți fi neliniștiți psihic și sufletește. Multe din planuri se blochează din cauza lentoarei altora, a dezinformării, a înșelăciunilor și lipsei de înțelegere. Ar fi mai bine să nu vă divulgați planurile, să nu vorbiți despre ideile voastre. Este important să vă controlați starea de spirit și emoțiile, să nu cedați provocărilor și să mențineți stabil echilibrul emoțional, asta pentru a nu da motiv invidioșilor să profite de starea și vulnerabilitatea voastră. Atenție și că proiectele riscante pot afecta cariera și stabilitatea financiară!

 

Horoscop săptămânal Vărsător: 7-13 decembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Veți lua o poziție mai decisivă, veți fi activi și curajoși în intențiile voastre, în atingerea obiectivelor. Veți putea folosi cu succes chiar șansele nesemnificative, profitând  pentru a vă consolida poziția în domeniul profesional și pentru a determina perspectivele pentru anul următor. Cât de activ se vor dezvolta evenimentele în favoarea voastră, asta va depinde în mare măsură de voi, de cât de convingători veți fi, de cât de persistenți. Luați în calcul și dezvoltarea de noi afaceri și prietenii, pentru că asta ajută la atingerea obiectivelor următoare. Comunicarea va fi eficientă, prin urmare, deci nu ar trebui să aveți rețineri în a face solicitări către autorități, persoane influente și toți cei care considerați că ar putea ajuta.
Veți avea de rezolvat și problemele familiei. Unele se vor ivi din cauza unei prea mari atenții acordate profesiei, în detrimentul responsabilităților de acasă. Probabil că o să fiți nevoiți să renunțați atunci la ceva ca să echilibrați balanța. Poate că va trebui să sacrificați finanțele, să faceți achiziții sau investiții mari, iar asta vă destabilizează.

 

Horoscop săptămânal Pești: 7-13 decembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

Pentru voi, perioada vă găsește în vervă, dinamici,activi,reușind să transmiteți pozitivitate și celorlalți, așa că va fi foarte confortabil să se coopereze. Tot acum vin situații care ajută în carieră și care consolidează poziția financiară. Orice acorduri semnate în acest timp vor contribui la creșterea veniturilor și a poziției.
Sensibilitatea creativă va reprezenta un stimulent puternic și inspirator pentru a obține o poziție mai înaltă în societate. Nu refuzați în acest sens invitațiile la petreceri, la evenimente sociale sau, dacă nu, ocupați-vă de zona literară sau de cercetare științifică pentru că vin rezultate bune! Ideile voastre pot provoca interesul colegilor din afară, astfel încât unii dintre voi pot primi oferte de muncă tentante în străinătate.

 

 
 
Loading...