Horoscopul săptămânal pentru perioada 8-14 februarie 2021 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 8-14 februarie îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Pești se simt lipsiți de energie.


Horoscop săptămânal Berbec: 8-14 februarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Aspectele tensionate continuă și pot interfera cu unele dintre planurile pe care vi le-ați făcut, dându-le peste cap. Trebuie atunci să regândiți ceva, să faceți ajustări, modificări, toate ținând cont de condițiile în schimbare sau de mediu.

Relațiile de echipă, eventual cele cu colegii, s-ar putea să nu se dezvolte foarte armonios și creativ, pentru că nu toată lumea va fi capabilă să perceapă corect schimbările care au loc și s-ar putea să nu vă accepte ideile. Nu forțați nota, căci aceia vor necesita transformări mult prea serioase și de durată, nu numai în modalitățile de a face bani, ci și în conștiință.

Pentru voi e mai simplu, căci veți îmbrățișa rapid progresul, noutatea, tehnologiile avansate, astfel încât stereotipurile vechi pot fi distruse fără milă. Doar că acum, conflictele pot izbucni cu colegii, conducerea, în special cu oamenii conservatori. Pentru a acționa mai eficient, vă sfătuiesc să amânați acțiuni și decizii importante pentru după 11.

Horoscop săptămânal Taur: 8-14 februarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Primele 3 zile s-ar putea dovedi în continuare instabile și nefavorabile. Planurile personale pot intra în conflict cu planurile celor din jur, iar conducerea și colegii nu vor aproba întotdeauna acțiunile pe care doriți să le faceți. Este important să nu pierdeți simțul realității în această perioadă, pentru a putea acționa flexibil, în funcție de circumstanțe.

Energia poate să răspundă și ea în mod negativ la tensiunile astrale, motiv pentru care puteți să vă simțiți obosiți, slăbiți sau chiar bolnavi.

La locul de muncă bat schimbările la ușă, încât nu e vreme de odihnă din această direcție. Va trebui să luați activ parte, să vă implicați și să vă stabilizați poziția acolo.

Îi veți surprinde pe mulți cu determinarea și calitățile de luptă, cu disponibilitatea de a merge până la capăt. Ceva nou, extraordinar va apărea comportament,în caracter, ceea ce vă va face mai atrăgători și mai interesanți.

Horoscop săptămânal Gemeni: 8-14 februarie  2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Și în această săptămână, influența tensionată a lunii anterioare va rămâne în continuare la fel, iar mulți dintre voi nu veți avea prea mult succes, ci va trebui să dați dovadă de voință, perseverență și răbdare pentru a vă atinge obiectivele. În același timp, un nivel ridicat de energie vă va ajuta să faceți față problemelor, situațiilor dificile și să mențineți un echilibru intern. Pot izbucni adevărate confruntări cu oameni care nu vă împărtășesc opiniile și credințele, iar voi o să fiți nevoiți a vă apăra cu înverșunare punctul de vedere. Probabil că nu veți fi egali în disputele și argumente, iar unele pot duce la confruntări în domeniul juridic. Nedreptatea, călcarea în picioare a drepturilor omului îi poate face pe unii foarte beligeranți, căci le incită dorința de a ajunge la miezul adevărului. Va fi dificil să comunicăm cu voi, veți reacționa foarte emoțional și astfel veți provoca uneori o situație incomodă pentru adversari și interlocutori. Adică veți fi urâcioși.

Horoscop săptămânal Rac: 8-14 februarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

În primele 3 zile, energia va fi la un nivel destul de scăzut, astfel încât nativii pot prezenta stări de rău și disconfort emoțional. Intensitatea emoțională va crește, ceea ce va împiedica o evaluare obiectivă a acțiunilor proprii și ale celorlalți. Aceasta este o perioadă nefavorabilă pentru călătorii, vacanțe, pentru încheierea de contracte, pentru căsătorie, pentru tranzacții financiare mari și demararea de proiecte de afaceri comune, precum și pentru împrumuturi.

Oamenii din jur vă vor provoca la certuri, conflicte,iar opoziția rivalilor se va intensifica. Va trebui să fiți diplomați pentru a stinge contradicțiile și a le transforma în schimbări pozitive.

De asemenea, puteți avea probleme cu autoritățile financiare, cu biroul fiscal, cu vechii sponsori și parteneri care vor cere returnarea datoriilor sau îndeplinirea obligațiilor din trecut.

Horoscop săptămânal Leu: 8-14 februarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Energiile nefavorabile de la începutul perioadei vă pot anula eforturile. Este important să vă controlați, deoarece temperamentul de foc poate genera cu ușurință conflicte și scandaluri și uneori situații periculoase. Trebuie să încercați să depășiți tensiunile, ca să traversați perioada cu pierderi minime. Să nu vă implicați în intrigi, deoarece în primul rând, cariera sau relațiile cu colegii și șefii pot avea de suferit. În plus, în acest domeniu pot apărea situații de criză neașteptate, care pot încălca acordurile anterioare cu partenerii, putând duce la litigii prelungite, plata unor penalități sau amenzi. Prin urmare, este foarte probabil să fiți nevoiți să cautați un nou loc de muncă sau să recrutați o nouă echipă.

Aveți răbdare însă, până când situația se va stabiliza și veți deveni mai deschiși comunicării și hotărâți să aveți succes în carieră!

Horoscop săptămânal Fecioară: 8-14 februarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Este important să ocoliți colțurile ascuțite în relații, să puteți schimba atenția și înverșunarea dacă vă simțiți provocați, să vă odihniți mai mult și să găsiți divertismente pe placul vostru. Nenumăratele griji și problemele de muncă, instabilitatea în afaceri sau relații pot crea o atitudine negativă. Va fi dificil să ajungeți la un acord cu alții, să luați decizii reciproc avantajoase, mai ales că veți fi intoleranți la orice fel de slăbiciune și lipsă de obligație și, având în vedere un anumit tip de activitate, veți fi complet absorbiți de aceasta, așteptând același lucru de la ceilalți. Emoțiile se vor aprinde din orice motiv, așa că va fi dificil să vă concentrați asupra principalelor lucruri și să ajungeți la un compromis asupra problemelor dificile. Această perioadă poate fi însoțită de agresivitate în lumea exterioară, astfel încât, întâlnirile importante, discuțiile, clarificările se pot dovedi a fi nereușite și pot da naștere și mai multor probleme.

Horoscop săptămânal Balanță: 8-14 februarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanţă

Tensiunile săptămânii trecute vor continua, iar starea sufletească poate fi tulburată de gelozie, temeri, intrigă, nemulțumire față de viața pe care o duceți și față de cei din jur. Veți avea ambiții mari, veți face planuri grandioase, vă veți apuca de mai multe, dar vă veți lecui rapid. Astfel, multe vor rămâne la stadiul de simple proiecții.

Emoțiile se vor dezlănțui în jur, în special în relațiile de dragoste, iar uneori vor fi atât de mari și contradictorii, încât acum vă veți despărți, acum vă veți împăca cu partenerul.

Schimbările pe care le doriți cu ardoare au nevoie să fie bine studiate. Este important să vă dați seama exact unde să efectuați transformarea și să vă concentrați forțele spirituale,mentale și fizice pentru a nu fi împrăștiate pe lucruri minore.

Veți simți creșterea spirituală și creativă abia după 10, căci al doilea decan poate avea un mai mare succes.

Horoscop săptămânal Scorpion: 8-14 februarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Prima parte a perioadei poate fi foarte nefavorabilă, atât pentru sănătate, cât și pentru relațiile cu ceilalți. Problemele familiale sau bolile rudelor pot interfera cu planurile voastre,plus că va fi dificil să suportați orice formă de restricții, de control. Veți protesta la ele și vor rezulta dificultăți în relații. Posibil ca numărul divorțurilor, rezilierea contractelor, nerespectarea obligațiilor să crească.

Nu ar trebui să vă implicați în noi legături, proiecte, nici să semnați acorduri ori să faceți promisiuni. Întâlnirile și contactele de afaceri vor fi ineficiente, deci este mai bine să vă angajați în activități individuale, care implică creativitate, să comunicați cu prietenii vechi și cu rudele.

Abia după 10, veți avea dorința de acțiune mai activă și decisivă. Situația din jur se va normaliza și ca urmare, vă veți simți mai confortabil și mai încrezători, mai ales în cercul prietenilor și partenerilor de încredere, al rudelor și celor dragi.

Horoscop săptămânal Săgetător: 8-14 februarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Va trebui să vă ocupați de mai multe lucruri în același timp ,inclusiv să aveți grijă de cei dragi, de rude și să le oferiți sprijin material și spiritual. Este posibil să fiți nevoiți să rezolvați disputele și conflictele altor persoane, precum și tensiunile pe care le-ați putea avea cu colegii și șefii. Până pe 8 februarie trebuie să fiți foarte reținuți și prudenți în contacte și cunoștințe, deoarece puteți atrage oameni înșelători, rivali care să vă afecteze negativ cariera și autoritatea.

Inconsecvența acțiunilor, impulsivitatea în acest moment pot irita partenerii și șefii sau profesorii, astfel încât ideile, sugestiile și stilul de lucru nu vor fi aprobate.

Călătoriile, întâlnirile importante și evenimentele se pot anula și va trebui să faceți ajustări, să implicați alte persoane să vă revizuiască programul.

Nu ar trebui să aveți încredere în toate propunerile care pot părea tentante, căci ele vor necesita prea multe investiții suplimentare sau vor limita libertatea.

Horoscop săptămânal Capricorn: 8-14 februarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Pe fondul unei scăderi a sistemului imunitar, vă sfătuiesc să alegeți un ritm de viață mai calm, mai liniștit, mai retras, cel puțin până pe 10 ale lunii. Trebuie să fiți de atenți și în ceea ce privește problemele de bani sau de afaceri. Cheltuieli neprevăzute sau venituri neregulate vă pot submina stabilitatea financiară. Probleme urgente sau însoțitorii pot agrava situația, împingându-vă să luați decizii greșite ori la cheltuieli inutile. Precauția și vigilența pot fi diminuate și o tendință spre acțiuni riscante și aventuroase va apărea într-o măsură mai mare.

Grijă la depășirea restricțiilor legale, căci asta poate duce la probleme mari! Această perioadă nu este favorabilă achizițiilor mari, investițiilor, pentru că situația se poate dovedi a fi imprevizibilă. Va fi dificil să calculați totul, în special acțiunile și deciziile altora. Aceștia pot avea o poziție nedeterminată, își pot abandona promisiunile și pot încălca acordurile anterioare.

Tot referitor la bani, vă sfătuiesc să nu mizați pe noroc! Chiar și aceia care ar putea câștiga la loto spre exemplu, ori nu vor și ce să facă cu banii și-i vor pierde, ori acești bani le-ar putea aduce ghinion.

Horoscop săptămânal Vărsător: 8-14 februarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Zilele până pe 10 pot fi dinamice, dar în sensul de perioadă dificilă pentru majoritatea nativilor. Energiile astrale tensionate care vor acționa pot aduce un dezechilibru în starea sistemului psiho-emoțional, iar reacțiile și tensiunea internă vor crește, ceea ce va afecta calitatea relaționării și a comunicării. Este important să fiți precauți în declarații, să vă înfrânați impulsurile emoționale și să controlați încrederea în sine, mai ales atunci când comunică cu ceilalți. Contrar, riscați

dușmănii sau să jigniți pe cineva din întâmplare. Va fi dificil să se ia decizii pozitive cu privire la multe probleme din cauza acțiunilor ilogice, a deciziilor proaste, a dorinței de confruntare. E exagerat de accentuată tendința spre dispute, capricii, stări de spirit schimbătoare.

Abia pe 11 va începe o perioadă mai productivă, mai creativă, iar voi, nu numai că veți fi bine orientați în prezent, dar veți putea fi adevărați vizionari, veți putea înțelege principalele sarcini, calcula oportunitățile financiare și evalua opțiunile.

Horoscop săptămânal Pești: 8-14 februarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

Tensiunile vă pot influența negativ starea de sănătate, plus că drumurile pot fi presărate cu situații periculoase. Potențialul energetic va fi semnificativ slăbit, așa că va fi greu să faceți față efortului, muncii, agitației. Pe lângă faptul că vă plătiți erori trecute, nici măcar partenerii nu vă vor ajuta, căci ori vă invidiază, ori au alte priorități și treburile lor.

Este posibil ca, pe fondul unui complex de vinovăție, de rușine mai mult decât oricând față de neputința și slăbiciunile voastre, să reacționați brusc la atacurile celorlalți, punând paie pe foc în relații.

Riscați să fiți superficiali și neglijenți în declarații, iar cei care pândesc vor fi încântați să folosească acest lucru în propriile scopuri, subminându-vă autoritatea și creând o opinie negativă asupra voastră, punându-vă la zid adică. Resentimentele stratificate și îndoielile vă împing să reacționați, dar o faceți prost,motiv pentru care veți fi ocoliți datorită agresivității. Pe undeva, poate că ceva bun tot ar ieși din asta, pentru că cercul social se poate schimba radical, iar voi vă veți alătura oamenilor noi cu puncte de vedere și interese similare. Aceștia chiar vă vor permite să vă arătați în mod deschis natura sinceră, fără a purta măști.

 
 
Loading...