Horoscopul săptămânal pentru perioada 8-14 iulie 2019 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 8-14 iulie 2019 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii viitoare spune că nativii zodiei Capricorn trebuie să dea dovadă de înţelegere faţă de partenerul de viaţă.


Horoscop săptămânal Berbec: 8-14 iulie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Vă bucurați de o perioadă bună,c u multă comunicare care vă ajută să câștigați de partea voastră oameni cu putere sau de la care aveți multe de învățat. Atrageți admiratori, vă construiți o imagine frumoasă în societate și chiar puteți discuta și iniția primii pași pentru un proiect de suflet mai vechi. Socializarea vă ocupă destul timp, maniera de comunicare trebuie supravegheată permanent, mai ales spre mijlocul perioadei când sunteți mai obosit, mai apatic și poate nu manifestați același entuziasm față de toate persoanele cu care interacționați. Cereți părerea anturajului, notați sugestii primite acum întrucât îi prindeți pe ceilalți în pase bune și își deschid majoritatea dintre ei tolba cu sfaturi și păreri. Relaționarea cu familia vă cauzează stare de presiune, poate vă simțiți limitat în ambițiile la care începeți acum să aspirați și aveți tendința să fiți mai repeziți sau să abordați principiul mai lasă-mă să te las cu rudele. Faceți mici schimbări, e în regulă să sacrificați din niște ore petrecute cu familia pentru a vă ocupa de socializarea protocolară cu cei din zona profesională. Dar totuși căutați un echilibru.

Horoscop săptămânal Taur: 8-14 iulie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Trăiți cu senzația că sunteți sub lupă, sunteți sceptic față de oportunitățile care vi se ivesc acum întrucât vi se propun asocieri cu persoane care au viziune diferită față de voi. Situațiile din trecut revin și, fără a avea legătură concretă cu prezentul, vă influențează psihicul și starea emoțională. Vă amintiți de trădări sau pierderi, nu prea mai aveți încredere să vă puneți la bătaie inima, mai ales banii. Comunicarea devine  incisivă, rațiunea și pragmatismul vă devin o a doua piele și puteți cădea în extrema autocontrolului. Astfel, o să încercați să controlați orice emoție sau gând amabil și o să vă concentrați pe cifre, pe profit, pe ce aveți de adus ca resurse și pe ce vă iese în final. Tensiunea este retrăită mai mult interior iar spre finalul perioadei se va acumula destul stress încât să înțelegeți că poate e mai ușor să renunțați la frici bazate pe trecut și să schimbați complet unele principii din sistemul personal de valori.

Horoscop săptămânal Gemeni: 8-14 iulie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Este activă zona profesională, mai ales ambițiile apar în prim plan iar prietenii sau mentorii pot fi cei care să pună presiune. Fie apar întrebări incomode, fie vă solicită planurile de viitor și vă forțează sub o formă sau alta să vă confruntați cu ce vă doriți cu adevărat încât să vedeți dacă sunteți aproape de imaginea ideală din minte. Echilibrul fizic devine o povocare, vă găsiți cu greu centrul, treceți prin suișuri și coborâșuri energetice și nu prea știți cât puteți duce într-un anume interval de timp. Meditația, preocuparea față de alimentație vă pot ajuta măcar să păstrați un nivel constant al energiei,chiar dacă mai redus. Benefice se pot dovedi și discuțiile deschise cu prietenii, să vă manifestați dubiile, să nu țineți mocnind în voi speranțe sau proiecte pe care nu aveți curaj să le împărtășiți. Continuați să fiți flexibili, să țineți mintea deschisă și să vă adaptați din mers la modificările care acum, după aceste conversații, încep să pară logice.

Horoscop săptămânal Rac: 8-14 iulie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Aveți șansa să schimbați locul de muncă, vi se poate oferi o eventuală promovare fără să vă așteptați neapărat la așa ceva. Aveți psihicul puternic, starea interioară vă dă rezistență exterioară și vă oferă  intuiția cu care puteți ajuta pe cei din jur. Senzațiile de acum se confirmă în realitatea concretă, cumva știți exact ce să spuneți, cum, când și mai ales cui să adresați acele informații. Bucuria vă poate fi umbrită de persoane de sex feminin sau cineva care nu prea vă are la inimă, dar asta nu face decât să vă ambiționeze și mai mult. Aici ar trebui să intervină autolimitarea individuală, să nu vă lăsați absorbit de muncă sau de proiectele curente doar pentru a dovedi cuiva că puteți sau că realizările voastre sunt mai mari decât ale celuilalt. Tratați neplăcerile ca atare, mai bine nu reacționați și cercetați ce ați putea modifica la energia investită în anumite relații cu persoane care nu mai sunt sursă de motivație sau inspirație.

Horoscop săptămânal Leu: 8-14 iulie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Sunteți activ social, treceți prin modificări ale cercului de prieteni, cunoașteți persoane cu altă viziune, posibil din străinătate sau pur și simplu diferiți. Starea emoțională suferă perturbări, o perioadă vă desfătați și nu o să vă mai încăpeți în piele de mândrie, de cât de deschis sunteți, apoi începeți să vă doriți profuzime, să cereți mai multă intimitate și să aflați secrete pe care nu toate persoanele nou apărute în viața voastră sunt dispuse să le dezvăluie. E indicat să să nu idealizați persoanele din jur, să nu puneți pe nimeni pe un piedestal, ci doar să vă bucurați de comunicare și stare de bine alături de ceilalți. Similar, puteți găsi adevărați mentori printre ei, dar e nevoie să vă acordați timp să îi cunoașteți mai bine și să le dați ocazia să vă cunoască mai bine. Încercați să nu lăsați să transpară în comunicare lipsa de încredere și vedeți dacă nu e mai bine să modificați ceva în ritmul vostru, în rutina personală. Puteți folosi mai mult timp pentru colegi, prieteni.

Horoscop săptămânal Fecioară: 8-14 iulie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Familia este cea care vine în sprijinul vostru și vă pune la dispoziție sfaturi concrete legate de gestionarea activităților cotidiene. E posibil să percepeți inițial toată implicarea ca pe o intruziune, să vă plângeți discret la prieteni, dar e indicat să plecați măcar o ureche la ce vi se transmite. Încercați să faceți mici schimbări din cele sugerate, poate chiar ieșiți la cumpărături cu cineva din familie. Așa, vi se oferă mici împrumuturi bănești sau propuneri de a câștiga bani în plus din asociere cu anumite persoane din apropiere. E important să nu refuzați ori să refuzați într-o manieră elegantă și motivată. Nu sunt foarte indicate jocurile de noroc și speculațiile de altă natură întrucât nu aveți destul curaj sau motivație să vă păstrați liniștit în fața jocului de pocker până la sfârșitul jocului iar tensiunea își va spune cuvântul. Urmăriți dezvoltarea evenimentelor la locul de muncă și evitați panica.Vă puteți simți atacat de persoane de sex feminin și intrați în defensivă înainte de a afla exact cum stau lucrurile. Adaptați-vă atitudinea până vă lămuriți 

Horoscop săptămânal Balanţă: 8-14 iulie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanţă

Aveți parte de evenimente plăcute, sunteți căutați și apreciați ca prezență și stare de spirit de mai multe persoane, primiți invitații. Încercați să vă planificați timpul de așa manieră încât să mulțumiți pe toată lumea și să nu vă dați peste cap productivitatea sau concentrarea de la locul de muncă. Sunteți cu gândul mai mult la relaxare, vă intrați mai greu în ritmul cerut de șefi. În partea de mijloc a perioadei vă puneți pe treabă și recuperați prin ranadament și eficacitate. Apar unele vești nu foarte încurajatoare din direcția familiei. Evitați să puneți căruța înaintea boilor și să începeți să vă imaginați scenarii sau să vă îngrijorați că va fi nevoie de bani, de sprijin sau că vă lipsește timpul, alte resurse. Dați telefoane, comunicați clar și abia după ce aveți toate informațiile alcătuiți un plan de bătaie. În paralel, fiți vigilent la starea fizică, e nevoie să nu săriți peste mese și odihnă pentru că de la oboseală vă puteți accidenta.

Horoscop săptămânal Scorpion: 8-14 iulie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Aveți nevoie să puneți baze noi la modul cum percepeți banii și cum îi produceți. Doriți ca ce schimbați acum să devină cărămida de la baza unui nou sistem durabil, care să vă ajute să vă mențineți sursa de venit pe un termen mai îndelungat. Sunteți invitat să participați la diverse evenimente din cadrul familiei, iar de aici apar discuții care vă pun pe gânduri și vă fac să reconsiderați modul de organizare al rutinei cotidiene, dieta, sportul practicat și oamenii cu care v-ați asociat la locul de muncă. Deocamdată e bine să vorbiți în mare despre ce intenționați să încercați nou, nu să faceți revoluție în toate domeniile. Vă vin idei  de a vă folosi talentele pentru a spori veniturile și posibil să aveți nevoie de aliați diferiți față de cei anteriori. Asta nu înseamnă să întrerupeți colaborari, ci doar să vedeți dacă sunteți dispus să munciți mai mult și să stabiliți ce ați sacrifica. Starea interioară nu e strălucită, trăiți intens și personal tot ce auziți și ce aflați, iar de la un punct încolo se instalează starea de epuizare.

Horoscop săptămânal Săgetător: 8-14 iulie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Perioada se cam învârte în jurul familiei, al copiilor sau persoanelor aflate la început de drum în viață. Tema de discuții trebuie să fie despre cum ar trebui abordate anumite probleme din cercul familial. Timpul liber și distracția sunt arvunite către picnicuri sau ieșiri cu familia, mers la cumpărături pentru cele necesare pentru alții. Aveți energie destulă, sunteți în putere și în stare să motivați pe cei din jur, știți cum să mediați stările tensionate dintre ceilalți și să interveniți la momentul oportun cu soluția sau cuvintele salvatoare. Faceți numeroase drumuri pentru organizare, pentru a vă ocupa de rezolvarea unor sarcini asumate mai mult sau mai puțin voluntar și e bine să nu vă lăsați pradă tendinței de a acuza partenerul că el e responsabil pentru acest surplus de muncă sau că faceți aceste sacrificii pentru el. Îndepliniți-vă treaba, nu vă gândiți la cât cheltuiți pentru alții.

Horoscop săptămânal Capricorn: 8-14 iulie 2019

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Toate drumurile duc către un subiect comun din conversațiile purtate acum și anume cel financiar. Aveți idei pe care le țineți ascunse deocamdată, nu le găsiți încă modalitatea de concretizare, iar cei dragi încep să devină curioși. Apare nevoia de explicații, de argumentare logică și de a apela la rațiune și calm. Dar pentru asta va fi necesar să dați multe telefoane, să vizitați pe unii din apropiați și să prezentați situația în care vă aflați. Poate nu e chiar rău să schimbați puțin propria atitudine, în ideea de a nu vă simți obligat să dați acele răspunsuri la toate întrebările care apar acum, ci să mai amânați diplomat unele discuții care par să vă plictisească și să vă obosească mai mult decât ar fi necesar. Nu lăsați nesupravegheat serviciul curent pentru că vă puteți trezi cu animozități apărute din senin iar dacă nu sunt decongestionate de la început, o să se ajungă la tensiuni cu colegii. Partenerul vă solicită la rândul lui atenție, fie pentru el însuși, fie pentru cineva din familia sa. Fiți înțelegător.

Horoscop săptămânal Vărsător: 8-14 iulie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Sunt momente în care trebuie să vă focusați pe propria persoană, pe ambițiile și planurile de viitor pe care le nutriți pentru voi. Relaționarea poate fi făcută având în vedere interesul de a cunoaște persoane care să vă ajute să concretizați aceste obiective sau măcar să aflați mai clar informații despre acte, investiția financiară necesară, orice detalii care se vor dovedi de folos. Încercați să puneți pe hârtie, să nu vă bazați pe lucruri știute în general și să cereți date cât mai specifice de la oameni din domeniu. Participați țintit la anumite cursuri, prezentări sau seminarii, vedeți dacă într-adevăr domeniul ales vă pasionează și dacă puteți face bani din aceste pasiuni. Nu acționați pripit și nu neglijați să recunoașteți anumite temeri sau motive pentru care ați bătut pasul pe loc cu o parte din planuri. Acordați prioritate ca timp relațiilor pe care simțiți că e bine să le dezvoltați, dar și asupra muncii care vă aduce veniturile în prezent.

Horoscop săptămânal Pești: 8-14 iulie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

Cariera vă solicită mai mult decât vă așteptați sau planificați. Apar oportunități pe care nu vreți să le ratați fără să le analizați, iar asta presupune timp petrecut mai mult singur, cu gândurile voastre, cu creionul pe hârtie pentru a evalua profitul sau avantajele pe care le-ați obține. Simțiți că e nevoie să faceți asta mai retras, să vă organizați criteriile și sistemul de evaluare. Rutina vi se pare că vă încurcă, nu mai aveți timp să mergeți la sală, să vă preocupați de meniu ori să supravegheați combinațiile de alimente consumate. Totuși, nevoia de detensionare a corpului vă prinde din urmă, la fel și gândul vinovăției că vă neglijați complet anturajul. Faceți un gest frumos pentru ei, rezervați locuri la un concert la care vă doreați să ajungeți, la premiera unui film și plătiți voi biletele. Astfel,împăcați ambele nevoi.

 

 

 
 
Loading...