Horoscopul săptămânal pentru perioada 8-14 iunie 2020 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 8-14 iunie 2020 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Taur vor fi preocupați de aspectele materiale și financiare ale vieții.


Horoscop săptămânal Berbec: 8-14 iunie 2020

Orice întâlniri, călătorii și afaceri începute anterior se vor dezvolta foarte activ, așa că vă puteți aștepta la rezultate destul de rapide care pot face o serie de schimbări în viața voastră.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

berbec.jpg

berbec
Berbec 21 martie – 20 aprilie

Așteptați-vă să faceți drumuri, să comunicați intens cu diferite persoane, nu-s excluse chiar întâlnirile karmice, iar în urma acestora, să existe oportunități de deschidere de noi orizonturi. Este foarte important ca în această perioadă oarecum haotică să nu ratați ofertele de succes și să filtrați informațiile cu ajutorul rațiunii, deoarece înșelăciunea, amăgirea și ispita nu sunt excluse. Va fi greu de recunoscut dezinformarea, iar dacă picați în mreje, e posibil  să pierdeți timp, efort și bani. Grijă deci, căci pericolul unei concepții greșite în această perioadă este foarte mare! Dacă lăsați pe noii cunoscuți cu ideile lor să vă distragă de la planurile inițiate anterior, chiar veți putea avea probleme.

Horoscop săptămânal Taur: 8-14 iunie 2020

Voi va trebui să vă ocupați de aspectele financiare și materiale ale vieții, deoarece veți avea costuri mai mari, căci va trebui să ajutați și pe alții. Vă sfătuiesc să cautați surse suplimentare de venit pentru a vă acoperi costurile! Chiar voi  înșivă veți avea multe dorințe, plus ceilalți care vor conta pe suportul vostru, așa că, reconsiderați-vă bugetul! 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

taur.jpg

taur
Taur 21 aprilie – 20 mai

 

Grija și la pierderi, la încercarea unora de a vă înșela și cel mai bine ar fi să stați departe de evenimentele și propunerile dubioase, de  proiectele care se vor ivi brusc și vor solicita implicare pe negândite. Nu luați decizii pripite, căutați și alte informații, pentru că numai demonstrând curiozitate veți putea lua decizii în cunoștință de cauză  și vă puteți salva situația. Apelați la ingeniozitate, căci aveți din plin acum, acționați ca un consilier înțelept care analizează bine situațiile complexe și complicate.

Horoscop săptămânal Gemeni: 8-14 iunie 2020

Deși e o perioadă dinamică, asta nu înseamnă că vă merg toate din plin. Astfel, prima parte se poate dovedi a fi o perioadă destul de dificilă, în care veți traversa neînțelegeri și neîncredere, în special dacă sunteți născuți în al doilea decan de zodie. 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

gemeni.jpg

gemeni
Gemeni 21 mai – 21 iunie

Deși porniți cu optimism, mai ales că veți avea aniversarea, așteptați-vă ca lucrurile să se blocheze față de cum le-ați planificat și să fie nevoie de investiții suplimentare de forțe sau mijloace materiale de care va fi greu să dispuneți la un simplu pocnit din degete. Prin urmare, stagnarea poate apărea în carieră și afaceri. Nu mai spun că unele vise pot rămâne doar la stadiul de vise, trebuind să le abandonați și să vă axați pe lucruri mai de rutină, cu multă muncă și profit mic.

Dacă vă confruntați cu probleme financiare, nu este indicat să luați împrumuturi ori să participați la proiecte dubioase și să vă bazați și pe fonduri publice până la jumătatea lunii. Este posibil să întâmpinați probleme din cauza impozitelor neplătite, a facturilor restante.

Horoscop săptămânal Rac: 8-14 iunie 2020

Pentru primele două zile, nu pot veni cu vești înălțătoare, căci eclipsa de Lună v-ar putea face vulnerabili pe sănătate, pe stări de dispoziție, pe suprasolicitare la locul de muncă sau în relații. Oricare dintre ele poate provoca stare de rău, imunitate slăbită sau o proastă dispoziție.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

rac_0.jpg

Rac 22 iunie – 22 iulie

Evenimentele care pot avea loc vă pot pune în fața nevoii de a abandona vechile idei, iluziile, ca să vă ocupați de lucruri concrete de zi cu zi,unele legate poate de zona profesională, altele de obiceiuri, de sănătate. Veți avea o stare instabilă psiho-emoțională, veți fi neatenți și astfel puteți greși, mai ales dacă sunteți femeie. Atenție la secrete și ce ar putea apărea la suprafață putând să provoace intrigi, bârfă, scandal! Sfaturile celor dragi din familie sau prietenii de încredere vă pot ajuta să traversați mai lin eventualele tensiuni.

Horoscop săptămânal Leu: 8-14 iunie 2020

Vine o perioadă activă de energie intensă, cu promisiuni de multe întâlniri, călătorii și comunicare activă. Cea mai favorabilă probabil că va fi a doua parte, când noile modalități și metode, planuri și proiecte vor avea un efect pozitiv asupra voastră. Atunci veți putea să  vă consolidați autoritatea, poziția profesională, atât datorită eforturilor depuse, cât și a ajutorului din afară.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

leu.jpg

leu
Leu 23 iulie – 22 august

Atrag însă atenția asupra primelor zile, când trebuie să fiți mai atenți să nu aruncați paie pe foc în vreo situație confuză. Sfaturile și sprijinul celor din jur vor fi necesare, mai ales dacă se ivesc schimbări importante de viață, nu de alta dar acest lucru poate provoca o stare emoțională  instabilă. Mai mult decât atât, optimismul excesiv și uneori nejustificat poate duce la acțiuni și aventuri riscante. Este exact momentul când trebuie să fiți stăpâni pe voi și să dați dovadă de maturitate.

Mulți dintre voi pot fi implicați în relații cu oameni care vor avea propriile obiective egoiste și vor folosi talentele și oportunitățile voastre, amăgindu-vă.

Horoscop săptămânal Fecioară: 8-14 iunie 2020

Energiile voastre vor fi canalizate mai mult spre treburile profesionale și spre metode pentru consolidarea bunăstării materiale. Este important ca în primele 4 zile să depășiți toate obstacolele pentru a merge în mod persistent în direcția împlinirii obiectivului stabilit, căci asta vă va duce spre a face o nouă descoperire în zona carierei.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

fecioara_2_1.jpg

Fecioară 23 august-22 septembrie

 

Va trebui să fiți mai atenți la comentariile și sugestiile din partea partenerilor, deoarece lipsa de comunitate a opiniilor nu poate decât să creeze o rivalitate inutilă și să anuleze multe dintre eforturile dispozitivelor și ale voastre și ale lor.

După veți depăși cu brio perioada de instabilitate, veți putea crește veniturile, câștiga puterea spirituală, reconsidera relațiile cu ceilalți.

Horoscop săptămânal Balanță: 8-14 iunie 2020

Urmează o perioadă  în care întâlnirile și comunicarea vor aduce satisfacții morale, deși vor necesita costuri energetice și psihologice mari deoarece se pot repeta erori în anumite relații.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

balanta.jpg

balanta
Balanță 23 septembrie – 22 octombrie

Va trebui să fiți diplomați pentru a putea menține relațiile de afaceri și a vă manifesta autoritatea. Egoismul, dorința de a impresiona, v-ar putea face nepopulari printre prieteni sau rude, iar acestea nu vor ezita să vă critice și să vă atingă în orgoliu. Dacă așa se va întâmpla, o să devină necesar să desfășurați negocieri comerciale cu mare atenție, să nu iscați tensiuni cu persoanele dragi, deoarece chiar și certurile mici se pot dezvolta rapid în confruntări serioase de mândrie.

Nu este momentul potrivit nici pentru a călători, mai ales în străinătate, deoarece este posibil ca speranțele să nu devină realitate și s-ar putea să nu aveți experiența așteptată mai ales profesional.

După 11 iunie se mai calmează energiile și atunci vor apărea situații de succes cu oferte avantajoase.

Horoscop săptămânal Scorpion: 8-14 iunie 2020

Vine vremea să vă confruntați cu greșelile trecutului, dar asta nu trebuie să vă înspăimânte, căci fiecare trebuie să își asume. Veți avea nevoie de multă disciplină, efort și perseverență pentru a vă menține poziția, afacerea, pentru a vă apăra opiniile și ideile. Nu veți fi scutiți de conflict și tensiune, de lămurirea de lucruri în relații sau de cheltuieli financiare.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

scorpion.jpg

scorpion
Scorpion 23 octombrie – 21 noiembrie

Timpul este nefavorabil pentru întâlniri cu superiorii, cu profesorii, pentru negocieri ori semnare de contracte sau pentru începerea de noi activități, în special în prima săptămână a lunii iunie.

De asemenea, medical, problemele pot fi însoțite de expunerea la energii negative care slăbesc apărarea corpului  și afectează stabilitatea psiho-emoțională.

O supraestimare nejustificată poate complica foarte mult relațiile cu partenerii  și poate afecta stabilitatea financiară. Este foarte probabil să fiți mai curând în pierdere decât în câștig, să deveniți o victimă a înșelăciunii altora sau a propriilor decizii.

 

Horoscop săptămânal Săgetător: 8-14 iunie 2020

În ansamblu, perioada vă dinamizează, dar și pentru voi e cumva împărțită în jumătate ca energii favorabile ori tensionate. Astfel, prima parte recomand prudență și să luați în calcul ideea că totul e în schimbare și lucrurile nu stau doar în puterea voastră. Situația din jur poate deveni tensionată în fiecare zi datorită schimbărilor în curs din viață publică, politică sau în sistemul legislativ și care vor afecta cariera, stabilitatea financiară.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

sagetator_2.jpg

sagetator
Săgetător 22 noiembrie – 20 decembrie

Conflicte pot apărea în relațiile cu ceilalți, ca spre exemplu, o ciocnire de interese financiare cu partenerii. Indiferent de ce se va petrece, încrederea morală poate fi ciobită, iar voi riscați să luați decizii greșite, impulsive, fără să gândiți la consecințe. Iar atunci,să nu vă mire că veți fi puși la colț, că veți primi critici, că nemulțumirile din partea partenerilor vor curge una după alta și bine nu o să vă pice. Mulți veți acționa sub influența sentimentelor,emoțiilor,veți fi grăbiți în a trage concluzii,a pune etichete,a vă enerva pe cine nu trebuie, chit că ulterior veți regreta acțiunile nesăbuite.

Horoscop săptămânal Capricorn: 8-14 iunie 2020

Se vor ivi pentru voi o serie de probleme urgente de rezolvat, în așa fel încât veți risca să vă cheltuiți inutil forțele și energia.

Perioada se poate dovedi a fi defavorabilă pentru relațiile de dragoste, deoarece vi se va cere să îndepliniți o serie de obligații rămase din trecut sau poate chiar sunteți restanți la plata unor  datorii karmice față de prieteni, parteneri, colegi. Fiți precauți cu socializarea, pentru că va exista riscul de a fi atrași în litigii sau conflicte publice, fiți extrem de restrânși în declarații și acțiuni, pentru a nu vă auto-sabota și submina autoritatea, a nu face greșeli pe care le-ați putea regreta ulterior!

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

capricorn.jpg

capricorn
Capricorn 21 decembrie – 19 ianuarie

 

Afacerile financiare nu vor avea nici ele mare succes, pentru că nu vor exista suficiente fonduri de extindere a afacerilor. Așadar, nu este de dorit să vă angajați în achiziții mari, în investiții ori semnarea documentelor financiare.

Relațiile cu ceilalți nu vor fi ușor de construit atunci când conexiuni vechi și contacte din trecut care păreau inutile pot da un impuls unor eventuale mari schimbări.

Horoscop săptămânal Vărsător: 8-14 iunie 2020

Interesul pentru activitățile sociale va crește, precum și pofta de aventuri romantice și divertisment. Dar asta nu înseamnă că veți fi scutiți de complicații, unele produse chiar de propria frivolitate și superficialitate. Puteți avea pierderi financiare mari, cheltuieli prost gestionate, participări la evenimente și proiecte dubioase care pot goli conturile, căci riscați să vă înconjurați de persoane lingușitoare, șirete, care pot profita de credulitatea și naivitatea voastră.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

varsator_1.jpg

zodia varsator
Vărsător 20 ianuarie – 18 februarie

Să zicem că spre finalul săptămânii va fi mai favorabilă perioada pentru tranzacțiile financiare, asta dacă o să vă bazați pe flerul vostru, doar el putându-vă ajuta să preziceți cu exactitate proiectele profitabile. Deveniți atunci capabil să neutralizați pierderile trecute sau să le acoperiți cu noi venituri. Bazați-vă pe o creștere constantă a carierei sub protecția unor persoane influente!

Sectorul familiei însă va fi slăbit, relațiile cu cei dragi pot fi instabile, ceea ce complică viața de zi cu zi. Păstrați-vă calmul și înțelepciunea voi și nu amplificați eventualele tensiunile.

 

Horoscop săptămânal Pești: 8-14 iunie 2020

Energia vă este slăbită, iar la ea se adaugă și declinul emoțional, așa încât e greu de crezut că o să vă puteți demonstra talentele și calitățile în afaceri sau parteneriate. Ar trebui să vă ocupați mai mult de reparațiile în casă, de problemele din gospodărie, de relațiile cu familia. Veți fi mai eficienți lucrând individual decât într-o echipă, căci altfel, pot apărea discuții, intransigențe și chiar invidii ori egoism în relații.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

pesti_4.jpg

zodia pesti
Pești 19 februarie – 20 martie

În comunicarea de afaceri vor fi multe critici, plângeri decât decizii constructive, din cauza cărora lucrurile vor  stagna. Așteptați-vă și la o divizare a relațiilor din cauza unui conflict de interese sau a unei divergențe a pozițiilor de principiu!În același timp, încăpățânarea, dorința de a face totul în felul vostru, ar putea crea condiții bune mai curând pentru concurență, nu pentru adoptarea de acorduri reciproc avantajoase.

Nu lăsați ca problemele de acasă să se reflecteîn zona muncii profesionale, pentru că se pot amplifica tensiunile cu șefii! Dați dovadă de înțelepciune, învățați-vă lecțiile la timp, iar pierderile perioadei vor fi minime! Dacă nimeriți în conflicte, adoptați o poziție pasivă, de observare și atât.

Loading...