Horoscopul săptămânal pentru perioada 9-15 august 2021 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 9-15 august 2021 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Peşti se lasă conduși de sentimente.


Horoscop săptămânal Berbec: 9-15 august 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Ideile voastre s-ar putea dovedi a fi total rupte de realitate, iar pentru implementarea lor vor trebui schimbate multe în minte, căci alții s-ar putea să nu le aprobe și va trebui sa vă reorientați. În orice caz, perspectivele vor fi bune și, chiar dacă ideile vă sunt înaintea timpului, totuși ele pe viitor pot aduce faimă sau venituri bune. Așa că, țineți-le la naftalină!

Da, puteți avea venituri suplimentare, propuneri de afaceri neașteptate și care s-ar putea dovedi a fi promițătoare. Dar la fel de adevărat e că va trebui să munciți din greu pentru a le pune în aplicare. În același timp, ideile noi pot distrage atenția de la planuri vechi, de la promisiuni făcute altădată, astfel încât va trebui să alegeți să vă ocupați întâi de cazurile prioritare. Și ar trebui să fiți mai diplomați, mai ales cu persoanele de care depindeți. Veți fi predispuși la franchețe exagerată, la impulsivitate, fără să vă gândiți la consecințe.

Horoscop săptămânal Taur: 9-15 august 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Zona de sănătate e vulnerabilă, așa că, vă recomand concediu, relaxare, odihnă. În plus, sunteți cam in flexibili în comunicare și în acțiuni, astfel încât dialogul poate fi destul de dificil și pentru cei dragi și pentru partenerii de afaceri. Mulți nativi pot fi mai pretențioși, pedanți nu numai în raport cu ceilalți, ci și cu ei înșiși. Da, acest lucru va permite să faceți față cu ușurință muncii minuțioase și complexe care necesită atenție, dar în același timp, căutarea perfecțiunii poate face viața dificilă pentru cei care lucrează sub conducerea voastră. Prin urmare, nu va fi ușor să mențineți o relație uniformă.

Aceasta este, de asemenea, o perioadă nepotrivită pentru începerea de noi proiecte, pentru semnarea unor contracte și tranzacții financiare importante, deoarece există pericolul superficialității, fără a lua în considerare nuanțele importante, inclusiv cele juridice.

Horoscop săptămânal Gemeni: 9-15 august 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Veți avea ocazia să cunoașteți noi oameni interesanți, care vor putea să aprecieze profesionalismul, planurile voastre creative și vor fi gata să ia parte la proiectele pe care le propuneți. Aceasta este o perioadă de succes și fericită în care mulți dintre voi își pot asuma riscuri, pot comunica cu prietenii, pot câștiga popularitate, pot face achiziții mari, pot face oferte, pot obține impresii vii din noile întâlniri care vor fi foarte utile pentru carieră și creștere spirituală în viitor.Veți putea să creați o nouă echipă, un grup de oameni cu aceeași idee, capabili să-și susțină și să-și dezvolte ideile. Ar trebui să vă împiedicați ambițiile, egoismul și autoritarismul în perioada 9-12, să încercați să nu puneți presiune pe oameni, deoarece o poziție excesiv de activă și dură îi poate înstrăina pe toți. Și încă o circumstanță poate deveni piedică în afaceri-este vorba de dorința de a face totul rapid, fără să vă gândiți la rezultatul final. Adesea sunteți gata să vă aruncați cu capul în idei noi, fără să vă gândiți la cuceririle din trecut sau la relațiile de dragoste doar pentru că au încetat să mai fie interesante.

Horoscop săptămânal Rac: 9-15 august 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Nu veți fi chiar atât de motorizați pe cât v-ați dori și de aceea, nu veți putea reuși în toate sarcinile planificate. Ar trebui să fiți mai atenți și mai prudenți din punct de vedere financiar, să nu faceți achiziții mari și să nu investiți în proiecte dubioase, deoarece există pericolul de pierderi și eșecuri. Problemele legate de consolidarea poziției financiare vor fi relevante, căci alții vă pot împinge către anumite acțiuni și decizii. Cu toate acestea, orice tranzacție financiară poate fi ineficientă. Deși veți avea un instinct bun financiar, este puțin probabil să  câștigați bani ușor și rapid. Vă puteți confrunta cu multe dificultăți, întârzieri în afaceri, stagnare care se poate datora unor motive obiective. Va trebui să vă protejați mai activ veniturile, poziția, deoarece factori negativi externi vor impune schimbări radicale.

Horoscop săptămânal Leu: 9-15 august 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Notele dominante și uneori egoiste din caracterul vostru se vor manifesta mai clar, căci veți fi provocați de nemulțumiri venite dinspre prieteni, dinspre cei dragi sau colegi. Dar acest lucru poate fi cauzat și de manifestarea sarcasmului tipic zodiei voastre, din dorința de a domina, de a dicta, de a nu lăsa să vă scape slăbiciuni și vulnerabilități. Veți prefera să mergeți pe calea voastră individuală, fără să țineți cont de nimeni, să nu fiți de acord cu planurile ori stilul altora de lucru, ceea ce poate face activitatea colectivă foarte ineficientă, imprevizibilă și inconsistentă. Ca urmare, vă veți confrunta cu critici atât din partea colegilor, cât și din partea conducerii. Mulți dintre voi veți căuta noi forme de exprimare de sine, căci va fi dificil să vă angajați în munca de rutină. Dar și astfel de schimbări pot crea o mulțime de probleme.

Horoscop săptămânal Fecioară: 9-15 august 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Vă veți simți dezechilibrați, obosiți și iritați, așa încât, în sfera profesională se pot acumula probleme urgente care pot provoca  emoții și conflicte cu colegii sau șefii. Perioada va fi lipsită de armonie, puteți reacționa negativ la orice cuvinte, critici, remarci accidentale. În plus, o evaluare greșită a ceea ce se poate întâmpla v-ar putea crea, de asemenea o mulțime de dificultăți și temeri îndelungate. Veți avea nevoie de înțelegere, schimb de energie și informații și reîncărcare pentru a nu rămâne agățați în stări negative.

În schimb, intuiția va fi ascuțită, iar informațiile necesare și indiciile despre soartă vor veni, doar voi va trebui să le percepeți. Bine ar fi să vă angajați în activități individuale, să nu vă implicați în noi planuri, să nu începeți noi proiecte, iar în afaceri și conexiuni să fiți bine informați. Altfel, multe proiecte se pot dovedi a fi false, cu probleme și păguboase.

Pericolul iluziilor și autoînșelării va fi în creștere, deci este mai bine să amânați toate deciziile și evenimentele importante până în a doua jumătate a lunii sau să le discutați cu persoane competente.

Horoscop săptămânal Balanță: 9-15 august 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

Săptămâna va fi favorabilă pentru auto-perfecționare, pentru dobândirea de noi cunoștințe și abilități în profesie și, în acest sens veți avea acces la noi informații și la noi relații și conexiuni. Unii vor trebui să facă atât călătorii de afaceri, cât și personale, să participe la evenimente sociale și să stabilească noi contacte de afaceri.

Poate că va fi mai dificil să mențineți bune legături cu ceilalți, căci sunt posibile conflicte de interese, certuri și revendicări. Stimulentele financiare pot deveni un obstacol în relațiile de la locul de muncă, pot genera certuri care vor necesita mult timp și efort. În plus, va fi greu să traversați aceste neînțelegeri cu indiferență și e mai probabil că vă vor afecta. Chiar și așa, vă veți putea concentra, veți fi  inspirați să găsiți o modalitate de auto-exprimare, să vă dezvăluiți talentele într-o altă zonă. Veți genera idei originale și progresive, veți găsi variante alternative de a câștiga bani.

Horoscop săptămânal Scorpion: 9-15 august 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Trebuie să depășiți obstacolele din cale pentru că o să întâmpinați rezistență din partea conducerii sau a reprezentanților generației mai în vârstă. Va fi nevoie  să vă croiți drum printre spini până la înălțimea lor, așa că trebuie să fiți atenți la cuvinte, la declarații,astfel încât să nu provocați conflicte și să nu adunați tensiuni în mediul apropiat. Va fi greu să vă îndepliniți obiectivele, puteți întâmpina multe obstacole, restricții,parțial datorită faptului că va trebui să vă angajați în activități complet noi și necunoscute.

În ciuda slăbirii vitalității, va fi necesar să dați dovadă de acțiune și perseverență pentru a vă atinge scopul, indiferent de zidurile ce se ivesc. Ca urmare, este posibil să existe multe discuții, conflicte nemulțumire.

Unii ar putea fi nevoiți să plece într-o călătorie de afaceri și să comunice mult. Veți fi obligați să vă supuneți circumstanțelor și să vă amânați planurile. Sentimentul datoriei și respectul de sine nu trebuie să fie cuvinte goale pentru voi.

Horoscop săptămânal Săgetător: 9-15 august 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Orice slăbire a concentrării va provoca imediat o greșeală, ba chiar puteți uita ce trebuie să faceți.

Astfel, în prima jumătate a perioadei, veți avea chef de călătorii, de extinderea legăturilor comerciale, a cercului social, precum și de noi cunoștințe pentru auto-îmbunătățire spirituală. Potențialul creativ crescut va permite să fiți activi în interacțiunile cu membrii sexului opus, ceea ce poate fi un început inspirațional pentru succesul în carieră. Mulți vor fi ocupați cu probleme globale ale umanității, cu căutarea adevărului, a sensului vieții, prin urmare veți filozofa și purta dialoguri ideologice inutile.

Cea de-a doua jumătate a săptămânii va fi mai dinamică și mai activă, veți interacționa cu succes în echipă, făcând chiar un antrenament de rutină a creativității. Veți putea încheia alianțe importante, veți obține o poziție mai fiabilă în viață și vă veți întări autoritatea.

Horoscop săptămânal Capricorn: 9-15 august 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Această perioadă de august va veni cu complicații financiare într-un parteneriat, cu o lipsă de vitalitate, de rezistență la influențe negative externe. Mai ales în prima jumătate, va trebui să cheltuiți mult timp și energie pentru a menține relații stabile cu asociații sau cu oamenii apropiați. Erorile în executarea documentației, a contractelor și a altor nuanțe necontabilizate pot duce la probleme financiare grave care vor afecta în principal fondurile partajate cu alții. În același timp, puteți pierde subvenții, sprijinul financiar al partenerilor, atât în afaceri, cât și în căsătorie. Nu merită angajarea în noi proiecte, încheierea de contracte, luarea de împrumuturi. Orice fraudă,speculație poate duce la pierderi mari, probleme cu autoritățile fiscale și de reglementare, precum și la neîncredere din partea partenerilor. Nu este de dorit să vă riscați veniturile, să investiți bani, să faceți achiziții mari. De asemenea, este posibil și ca partenerii să aibă nevoie de fonduri pentru a face față problemelor.

Horoscop săptămânal Vărsător: 9-15 august 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Datorită sprijinului partenerilor, luna asta veți putea avansa în afaceri, obține succes, vă veți crește autoritatea, veți câștiga încrederea conducerii, a persoanelor influente, vă veți realiza planurile ambițioase și veți obține un statut social mai înalt. Spre finalul perioadei, va veni succes deosebit în acest sens, pentru că la început  sunt posibile conflicte și ciocniri de interese. Deci, până pe 10, nu ar trebui să începeți clarificări, să încheiați acorduri, să faceți revendicări și să indicați greșeli căci veți enerva persoane cu poziție. Lipsa obiectivității poate complica foarte mult sau chiar împărți o relație de încredere.

Și voi puteți fi înclinați să manifestați egoism, intoleranță și veți acționa în conformitate numai cu dorințele voastre, cu voi înșivă, cu scopurile doar de voi știute. Vă va lipsi însă consistența în acțiuni, logica și ordinea, astfel încât succesul în acest moment nu poate fi evident. Vă veți exagera importanța și astfel riscați să nu găsiți sprijin și înțelegere de la alții. A da dovadă de sensibilitate și răbdare va ajuta mult să nu vă treziți implicați în conflicte.

Horoscop săptămânal Pești: 9-15 august 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

Va trebui să vă ocupați de îndeplinirea obligațiilor, să lucrați din greu, să-i ajutați pe ceilalți, să vă achitați de obligațiile de rutină. Toate acestea vor avea loc pe fondul unei slăbiri a vitalității și prin urmare, este posibilă o stare de sănătate precară, de instabilitate emoțională, slăbiciune,care nu vă va impulsiona la o activitate activă și fructuoasă ori la participarea la evenimente sociale.

Va  trebui să dedicați mai mult timp și energie pentru rezolvarea problemelor din trecut, a muncii deja programate, a îndeplinirii promisiunilor și acordurilor anterioare. În același timp, șefii și partenerii vor avea pretenții, se vor aștepta la acțiuni specifice și la rezultate rapide, astfel încât, orice întârziere din partea voastră poate provoca reclamații și nemulțumiri.

Lipsa de voință și de autodisciplină vor fi o piedică în afaceri. Mulți dintre voi vor fi conduși de sentimente, dorințe care vor fi mai puternice și ca urmare, sunt posibile diferite abuzuri care îi pot scoate din joc.

 
 
Loading...