Horoscopul săptămânal pentru perioada 9-15 noiembrie 2020 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 9-15 noiembrie 2020 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Scorpion ar trebui să își controleze impulsivitatea.


Horoscop săptămânal Berbec: 9-15 noiembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Prima jumătate de săptămână , vitalitatea vă e scăzută, iar stările de dispoziție sunt fluctuante. Energiile astrale nu vă sunt tocmai favorabile,drept urmare, va fi greu să atingeți tot ce vă propuneți. Și pentru că rivalii voștri sunt mai norocoși, ei nu vor pierde ocazia să vă atace și să profite. Nu trebuie să intrați într-o luptă deschisă, deoarece există riscul de a pierde mult din punct de vedere financiar. Este posibil ca unele acorduri și contracte să sufere transformări serioase, să fie revizuite și, din păcate, nu tocmai  în favoarea voastră. Este important să ascultați vocea intuiției, să acționați cu înțelepciune și subtilitate pentru a ieși fără mari probleme din perioada aceasta. Tot atunci, atenție inclusiv la situații asociate cu autoritățile fiscale și de reglementare!
O perioadă mai favorabilă va începe după 10 noiembrie încolo, când deja o să vă puteți baza pe prieteni și vechi parteneri de încredere.

 

Horoscop săptămânal Taur: 9-15 noiembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Veți fi plini de energie și  uneori va fi greu să mențineți echilibrul emotional. Asta poate duce la conflicte și certuri, mai ales în prima jumătate de săptămână. În general, tendințele  vor fi în mare parte asociate cu parteneriatele, cu posibilitatea de a vă privi pe voi în oglindă, eventual cu alți ochi decât până acum, de a-i privi de asemenea  și pe cei din jur dintr-un unghi diferit.
Relațiile vechi se pot rupe și se pot forma apoi alte conexiuni, se poate lărgi cercul de cunoștințe. Nu este totuși momentul potrivit pentru a crea parteneriate stabile,mai ales că mulți nativi vor fi ghidați de sentimentele de moment și vor acționa contrar bunului simț, distrugând cu ușurință și rupând legături vechi și dovedite de încredere. Este important să nu acționați impulsiv, pentru a nu face greșeli majore.
După 11 încolo, veți fi gata să acționați foarte dinamic pentru atingerea obiectivului. O să  vă simți mai încrezători și mai liberi, plus că vor apărea o serie de șanse și oferte bune care pot contribui la crearea de parteneriate stabile. 

 

Horoscop săptămânal Gemeni: 9-15 noiembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Prima parte a perioadei, ar trebui să vă direcționați pe îngrijirea sănătății, mai ales dacă vă știți deja cu boli cronice. Căci da, aspectele astrale indică o reactivare a acestora și o slăbire a energiei vitale. Trebuie să fiți mai atenți la voi înșivă și să nu vă puneți în pericol organismul, pentru că inclusiv riscurile de accidente și răniri, pe lângă potențialele infecții, vor crește în următoarea perioadă.
Se pot ivi de asemenea frustrări, probleme, conflicte și probleme în relațiile cu superiorii și partenerii de afaceri. O ciocnire de interese, condiții care nu au fost convenite la timp se pot transforma în probleme grave și pierderi financiare. Nu ar trebui să veniți cu revendicări și cu atitudini intransigente, căci  este important să mențineți încrederea partenerilor, colaboratorilor. Probabil ca ei vă pot ajuta să rămâneți pe linia de plutire în momente dificile.

 

Horoscop săptămânal Rac: 9-15 noiembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Deși în primă fază poate fi destul de agitată, în ansamblul ei toată săptămâna este o perioadă importantă și responsabilă. Va trebui să vă consolidați pozițiile, să vă despărțiți de ideile și obiceiurile vechi, să vă schimbați opinia despre rolul și poziția voastră în raport cu prietenii, cu partenerii și să deschideți o nouă pagină de viață. Ca orice transformare, poate apărea dureroasă prin frici, îndoieli, tensiuni în relațiile cu ceilalți, în special cu colegii de muncă. În activitățile profesionale pot apărea și schimbări radicale, permutări, schimbări în management, strategii, care vă vor impune să faceți intern modificări importante. Nu este exclus ca noile condiții să vă oblige la autoeducare, la explorare de noi domenii de activitate,la acomodare cu noi condiții și responsabilități.
Pe măsură ce depășiți provocările, abilitățile organizatorice, dorința de libertate și independență vor crește.

 

Horoscop săptămânal Leu: 9-15 noiembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Slăbirea potențialului poate reduce nu numai creativitatea, ci și stima de sine. Probabilitatea de boli și probleme crește de data aceasta. Dar, cu toate acestea, vă veți putea reconsidera pozițiile, astfel încât apoi să vă puteți evalua mai critic acțiunile voastre și ale celorlalți.
În perioada 10-12, puteți acționa cu succes pentru rezolvarea problemelor locuinței, puteți consolida relațiile de familie și pe cele de la locul de muncă, ori să reevaluați realizările raportate la remunerație.
Profesia poate totuși fi legată de o ieșire emoțională și va trebui să lucreze din greu și fructuos pentru a obține rezultate excelente.  Succesul va fi însoțit de activități independente, nu comune, deoarece instabilitatea la locul de muncă, schimbările și inovațiile pot anula multe din speranțe. Mulți veți fi foarte activi, veți percepe brusc atât criticile celorlalți, cât și dorința de a controla și a dicta condițiile dacă veți accede la un nou loc de muncă.

 

Horoscop săptămânal Fecioară: 9-15 noiembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Veți avea un mental activ însă, în prima jumătate din săptămână, el se va manifesta prin agitație și neliniște care, drept e că poate crea apariția unei activități viguroase, dar nu poate contribui și la rezultatele necesare. Trebuie să nu aveți o încredere excesivă în voi, în special în zonele financiare, deoarece există pericolul unui calcul greșit, a unor decizii pripite care pot duce la pierderi de bani și dezamăgire. De asemenea, nu ar trebui să aveți încredere în informații neconfirmate, deoarece nici ofertele dubioase nu vor aduce beneficii. Eventuala grabă și credulitate fi folosite de alții în favoarea lor. Autoamăgirile, iluziile, dorința de a închide ochii asupra unor probleme dificile nu sunt excluse și aduc pierderi.
În a doua parte, situația se va stabiliza ,iar o cantitate mare de informații și dialoguri interesante vor veni. Acest lucru vă permite să luați în considerare noi propuneri promițătoare, atât în ceea ce privește munca, cât și pe planul afectiv.

 

Horoscop săptămânal Balanță: 9-15 noiembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanţă

Și pentru voi vor veni provocări, căci vă puteți confrunta cu probleme financiare, datorii, întârzieri din cauza confuziei, dificultăți în acorduri și relații. Sunt posibile furturi, înșelăciuni, omisiuni în conducerea și controlul situațiilor, lucru ce poate duce la pierderi financiare. Peste toate ar putea veni și o problemă a cuiva din familie,pe care tot voi veți fi nevoiți să o soluționați și tot cu cheltuieli.
Vă sfătuiesc să nu vă bazați pe șansă, să nu vă hazardați în speculații, să nu vă scufundați în viciul jocurilor de noroc!
Referitor la comunicare, ceilalți, vă pot reproșa probleme nerezolvate din trecut, obligații neîndeplinite sau greșeli pe care voi le-ați fi făcut. În același timp, neconcordanța în acțiuni, lipsa de dorință de a vă îndeplini promisiunile, contractele, pot deveni motive pentru conflicte grave, atât cu cei dragi, cât și cu șefii.
După ce va trece această etapă dificilă, o să vă vină inima la loc, veți avea șanse mai reușite să câștigați bani și să găsiți proiecte profitabile.

 

Horoscop săptămânal Scorpion: 9-15 noiembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

În prima parte, pot apărea multe situații controversate, nemulțumiri în comunicarea cu prietenii și rudele. În același timp, energiile active ale vieții pot provoca intoleranță în caracterul vostru,  extremism,  încăpățânare, neascultare, reacții impulsive la critici, pretenții gratuite. Dificultățile pot apărea și ca urmare a grabei, a hazardului, ignorând complet sfaturile și opiniile persoanelor competente. Veți avea nevoie de mult calm și reținere, de multă atenție pentru a evita probleme inutile.
Situația se va calma apoi și, odată cu aceasta veți deveni mai plăcuți și mai prietenoși ca interlocutori. Asta nu înseamnă că nu veți fi hotărâți în susținerea punctului vostru de vedere, ci doar că veți rezolva lucrurile cu o comunicare constructivă, veți fi mai flexibili, mai adaptabili, iar dorința de putere va fi mai armonioasă, manipularea mai cu tact. Va fi astfel bună perioada pentru căutarea de noi căi și idei, început de noi proiecte, planuri de afaceri, precum și întâlniri interesante.

 

Horoscop săptămânal Săgetător: 9-15 noiembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Primele 4 zile nu vă sunt tocmai favorabile, căci mulți dintre voi puteți avea probleme medicale sau o stare de stres psiho-emoțional, toate acestea pe fondul unei scaderi a imunității. Prin urmare, în această perioadă nu este de dorit să vă supraîncărcați cu întâlniri, muncă, deși îngăduința de sine, comoditatea și lenea iarăși pot provoca o scădere a interesului, a chefului de treabă și pot slăbi energia. În plus, iluziile, așteptările neîndeplinite și pierderea de timp vă pot distrage de la rezolvarea unor probleme importante și presante.
După 11 noiembrie încolo, va veni o perioadă mai activă, cu rezultate ale unei munci anterioare, cu recuperare de datorii, cu recompense. Doar că ele nu vă ajung pentru a stabiliza viitorul, căci perspectivele, din punct de vedere financiar, pot părea fantomatice și pot reduce încrederea. Va trebui să luptați și să depuneți multe eforturi pentru a obține bani, pentru a schimba atitudinea colegilor și pentru a obține rezultate pozitive din activități comune. Este mai bine să continuați temele vechi decât să preluați altele noi.

 

Horoscop săptămânal Capricorn: 9-15 noiembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Va trebui să munciți din greu, să comunicați și să discutați, rezolvând nu numai problemele personale, ci și pe ale prietenilor sau rudelor. Acest lucru va necesita costuri materiale suplimentare,timp și efort din partea voastră. Stagnarea în afaceri, tensiunea și lipsa de înțelegere reciprocă în relațiile cu conducerea și colegii sunt posibile, ceea ce poate complica înțelegerea și cooperarea, distribuirea echitabilă a profiturilor.
Dar după 8 noiembrie însă, veți avea mai multă susținere astrală și vă veți putea angaja activ în afaceri profesionale sau sociale, în dezvoltare spirituală. Comunicarea va juca un rol important în schimbări profesionale. Veți face conexiuni importante, veți primi informații utile, veți alege o echipă de oameni cu aceeași idei, totul pentru o muncă mai coordonată și de succes. Talentele organizatorice se vor manifesta pe deplin, vor avea succes și vor fi deschise.

 

Horoscop săptămânal Vărsător: 9-15 noiembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Până pe 9, vor apărea mai multe transformări haotice și dinamice în îndatoririle profesionale și în carieră. Vi se poate oferi o slujbă sau responsabilități diferite, deloc familiare sau poate că trebuie să căutați o alternativă la cea veche. Veți avea nevoie de flexibilitate și înțelepciune în comunicare, abilitate la condițiile care se schimbă rapid pentru a nu rămâne cu nimic în urmă. În același timp, experiența de lucru, capacitatea de a vă  înțelege cu colegii și șefii vă vor ajuta să economisiți finanțele. E nevoie sa vă eliberați de ideile și iluziile anterioare, de vechile voastre teorii de viață și percepție.
Stările de agitație pot afecta relațiile cu membrii familiei. În plus, probabilitatea de avarii, accidente, răniri este mare, deci este important să vă asigurați locuința, să aveți grijă atunci când lucrați cu echipamente.
În perioada 10-15 se pot schimba planurile, inclusiv cele legate de carieră. Dar veți putea să folosiți experiența acumulată și cele mai bune practici, conexiunile de afaceri pentru a avansa în afaceri și pentru a stabiliza situația.

 

Horoscop săptămânal Pești: 9-15 noiembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

Mulți își vor putea recâștiga forțeledin,își vor pune gândurile în ordine și se vor mișca mai încrezători în treburile lor. Excepție va face prima zi săptămână, care s-ar putea dovedi a fi plină de evenimente. Alianțele și acordurile importante care pot apărea în acest moment și care vor fi formalizate după 8 noiembrie, vă vor dinamiza acțiunile. Poate că problemele s-ar ivi și din cauza schimbărilor de dispoziție și a instabilității voastre spirituale. Va fi dificil să vă înțelegeți dorințele deoarece vor avea loc evenimente și întâlniri neașteptate care pot perturba stilul de viață obișnuit și confortabil. Schimbările care au loc pot să alarmeze, ceea ce va complica alegerile și va necesita transformări interne serioase. Trebuie să ieșiți din zona de confort și să acționați mai decisiv și mai curajos. În același timp, prietenii și rudele vor contribui la schimbări.
Profesional, este mai bine să nu luați decizii importante financiar. Doar cu sprijinul șefilor și prietenilor influenți veți putea consolida autoritatea și situația financiară. Iar acesta încă nu vine.

 

 
 
Loading...