Horoscopul săptămânal pentru perioada 9-15 septembrie îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 9-15 septembrie 2019 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii viitoare spune că nativii zodiei Vărsător trebuie să lase mândria deoparte


Horoscop săptămânal Berbec: 9-15 septembrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Pluto încă este principalul adversar al tuturor semnelor zodiacale și încă vă testează puterea de transformare. Aceasta înseamnă că, dacă apare în cale o oportunitate,n u există o scurtătură directă de a o folosi, ci un efort în timp. Deocamdată, la locul de muncă este probabilă o creștere a profitului sau un bonus de performanță a eforturilor trecute. Este evident că nu trebuie să mizați pe noroc;cu cât mai multă muncă investiți în implementarea proiectelor, cu atât mai mari vor fi realizările mai târziu. 

În ceea ce privește sfera relațiilor personale, va trebui să acționați de două ori mai cu forță, dar numai dacă încercați să schimbați totul în bine. Aceasta este o recomandare în primul rând pentru persoanele singure,care au tendința de a gândi eronat,a comunica aiurea sau de a nedreptăți pe alții.

Cu toate acestea, pot exista și alte evoluții legate de membrii familiei. Oricum, trebuie să învățați să vă concentrați nu numai pe propriile realizări, ci și pe circumstanțele reale.

 

 

Horoscop săptămânal Taur: 9-15 septembrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Perioada poate fi reușită în ceea ce privește relațiile personale, căci cele mai frumoase sentimente nu vor fi aleatoare, ci vor fi însoțite de un răspuns puternic, care depinde în mare măsură de voi. Pe de altă parte, dinspre Pluto vin și bonusuri speciale, căci influența lui este suficient de puternică pentru a trimite probleme semnificative oamenilor care sunt intenționați și gata să facă orice pentru a realiza acele lucruri pe care și le doresc cu ardoare. Cu alte cuvinte, încrederea în sine și un nivel ridicat de adaptabilitate vor fi cheia victoriei acestei săptămâni. Acum, respectarea strictă a principiilor ar trebui să treacă deoparte, căci nu te ajută, ba chiar pentru unii poate face rău. Pe de altă parte, nu ar trebui să încercați să acționați cu prea multă libertate și impulsivitate, iar dacă faceți acest lucru, o faceți pe propriul risc .În acest stadiu, este logic să se acționeze mai degrabă decât să stea fără să faceți nimic. Ar fi înțelept să urmați o regulă simplă: faceți aceleași lucruri ca și ceilalți, încercați doar să le faceți mai bine. 

 

 

Horoscop săptămânal Gemeni: 9-15 septembrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Pe lângă zeița Ceres, a fertilității, voi veți avea un alt aliat neașteptat în Eris, zeița ambițioasă și răzbunătoare atunci când i se face o nedreptate, planetă care, în situația obișnuită, este destul de agresivă față de Gemeni. Un astfel de tandem puternic va avea un efect uimitor. Va exista o anumită ocazie de a nu pierde speranțe pentru împlinirea de idealuri. Nu neglijați așadar acele lucruri care au fost întotdeauna considerate ca fiind prețioase pentru voi. De asemenea, ar trebui să încercați să nu urmăriți ideile mulțimii, să nu păstrați opinia principală a papagalului, deoarece este mult mai important ce anume credeți voi despre un anumit fenomen sau eveniment. Această perioadă nu va fi simplă, dar nu contează ce vă motivează atâta timp cât vă energizează. Dacă există dorința de a vă schimba locul de muncă, mergeți mai departe și faceți-o. Dacă voi credeți că relația actuală nu va duce la nimic bun, este timpul să rezolvați acest lucru. Dar nu puneți accentul pe emoții, lăsați mintea și sentimentele să lucreze împreună ca să depășiți obstacolele.

 

 

Horoscop săptămânal Rac: 9-15 septembrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Nativii vor trebui să lucreze din greu pentru ei în această săptămână. Acesta este un lucru  pozitiv de făcut, deoarece perioada este ideală pentru orice fel de schimbări personale. Luna va fi de partea voastră și acest lucru nu este surprinzător, deoarece Luna este unul dintre principalii protectori ai semnului vostru. Prin urmare, nu este absolut necesară implicarea în autocritică și autodezvoltarea prea intensă în această etapă. Este mai bine să vă deschideți lumii, sperând că lumea va face același lucru pentru voi. Nu stați în așteptarea răspunsului cuiva și nu transferați altora inițiativa, altfel situația va scăpa de sub control. Acesta este un moment puternic, care tinde să vă dinamizeze. Dar acțiunile riscante, făcute fără tract sau unele efectuate din motive egoiste, reprezintă o altă poveste. Nu este suficient să faceți lucruri bune pentru voi, ci este important să înțelegeți de ce acest lucruri sunt necesare pentru toți cei din jur. Dacă obiectivul final este auto-satisfacerea, atunci veți intra foarte rapid în imposibilitatea de a progresa. 

 

 

Horoscop săptămânal Leu: 9-15 septembrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Ca reprezentanți ai elementului de Foc, se pare că o să rămâneți fără sprijin suplimentar ceea ce înseamnă că acesta nu veți avea practic o planetă călăuzitoare, care ar putea ajuta la rezolvarea problemelor presante sau a vă scoate din situații grele. Cu toate acestea, nu trebuie să vă pese prea mult, mai ales că planeta pitică Eris, care de obicei nu este deosebit de pozitivă în efecte cu voi, va deveni bună prietenă din cauza poziției sale generale. Nu va ajuta în toate domeniile însă așezarea sa va contribui frumos la consolidarea în viața personală, sentimentală. Dacă doriți să acționați, faceți-o, fără teama de a fi deranjați sau obstrucționați. Ar trebui să luați atitudine, nu doar să spuneți vorbe sau să faceți în minte planuri. Cuvintele nu vor ajuta deloc acum. Nu renunțați la ce-și dorește inima, în ciuda opiniilor contradictorii ale altora ;este foarte posibil ca ei să fie doar invidioși. În timp, situația se va dezvolta în cel mai bun mod posibil pentru voi și ar fi bine să profitați de oportunitate.

 

 

Horoscop săptămânal Fecioară: 9-15 septembrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Aceste zile vor fi moderat dinamice pentru voi. Este însă posibil să atingeți poziția dorită în ceea ce privește munca, dar să nu puteți face același lucru în sfera iubirii fără ajutor primit din afară.Important este să nu săriți peste domenii și să le neglijați. Ar fi mai bine să adoptați o poziție cumva de mijloc. Această poziție poate fi foarte solicitantă și periculoasă, dar odată cu înțelegerea regulilor jocului,voi puteți obține câteva beneficii majore.În acest moment nu trebuie să vă fie frică să aveți încredere în oameni,în special în aceia pe care îi cunoașteți de ceva vreme. Oamenii merită să li se acorde credit uneori. 

Atenție, că Neptun, la capătul opus zodiei voastre, poate coopera cu ușurință cu Pluto dacă acțiunile vă sunt excesiv de egoiste sau de nesincere. Expunându-vă la aceste comportamente, puteți ajunge la un rezultat nu prea favorabil pentru voi, căci alții vor avea câștig de cauză. Deci, ajustați-vă corect comportamentul înainte de a nu fi prea târziu!

 

 

Horoscop săptămânal Balanţă: 9-15 septembrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanţă

Voi ar trebui să fiți pregătiți pentru unele evoluții neobișnuite ale evenimentelor. Vă recomand să vă opriți în exprimarea furiei. Chiar dacă aveți dreptate, acest lucru nu vă oferă dreptul de a ridica vocea sau de a împroșca negativitate în orice alt mod. Ați observat vreodată ce privire rea aveți când sunteți supărați? Nu este nimic bun în asta. Ar trebui să încercați să rezolvați această problemă, mai ales că săptămâna se va dovedi a fi o perioadă extrem de reușită în ceea ce privește schimbarea personală și încercările încrezătoare de a avansa ar putea aduce unele rezultate incredibile. Principalul lucru nu este să vă fie frică să faceți ceva relevant pentru poziția voastră. Cu alte cuvinte, dacă sunteți cu adevărat mai buni decât alții, să nu vă fie rușine de abilitățile voastre.

 

 

Horoscop săptămânal Scorpion: 9-15 septembrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Este posibil să obțineți o victorie incontestabilă la locul de muncă, deși ar fi bine să lucrați din greu și să pregătiți un plan de acțiune pentru a obține aceste. În momentul de față, câștigători vor fi aceia care știu clar ce vor și cum să realizeze asta. Situația financiară va fi moderat stabilă. Veți reuși să vă mențineți situația actuală cu un minim de efort din partea voastră. Cu toate acestea, dacă vă decideți să tindeți la mai mult, atunci profiturile superioare sunt probabile, în special pentru nativii proprietari de firme. 

În ceea ce privește sfera iubirii, situația de aici va fi amestecată, dar mai bună pentru cei singuri. Ei trebuie să rămână loiali și credincioși lor înșiși.

 

 

Horoscop săptămânal Săgetător: 9-15 septembrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Se pare că, în timp ce astrele promit niște bonusuri plăcute, această perioadă include și câteva particularități care trebuie luate în considerare, asta presupunând că doriți să câștigați. Mai întâi, țineți cont că acum accentul va fi pus pe emoții în practic orice situație. Simțurile domină chiar și în problemele legate de muncă. Trebuie să vă bazați mai întâi pe intuiție și abia apoi pe raționamentul logic. Cu toate acestea, perioada este bună atât pentru creșterea personală, cât și pentru cea profesională. Principalul lucru este să nu vă lăsați să faceți ceva pe care la sfârșit să regretați. Mergând puțin nebunește, poate fi ok în anumite momente. Dar când sentimentele vor triumfa asupra minții, chiar nu ar trebui să adăugați combustibil emoțional pe focul unei situații deja instabile. De fapt, nu este nevoie de nimic complicat din partea voastră; ci trebuie să acționați în modul în care ați acționat întotdeauna și să nu vă relaxați în avans.

 

 

Horoscop săptămânal Capricorn: 9-15 septembrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Pentru cei singuri, această perioadă va fi reușită în ceea ce privește începerea unei noi relații. Cât despre cei în parteneriat, este posibil ca aceștia să descopere ceva nou, mai ales dacă dorința este reciprocă.

Va trebui să vă faceți față intereselor voastre la locul de muncă, dar este recomandabil să nu forțați mult un conflict deschis .Chiar dacă se ivesc ceva probleme, este în mod clar recomandat să se acționeze moderat în orice situație, dar să se acționeze. De asemenea nu este cazul să transferați responsabilitatea voastră pe umerii altcuiva. Aveți grijă de tot, dar în același timp încercați să fiți rezonabili în evaluarea propriilor capacități. Situația în care mușcați mai mult decât puteți mesteca este, probabil, chiar mai rea decât să nu faceți pur și simplu nimic. Unii prieteni cu adevărat credincioși vă pot ajuta și nu vă faceți griji dacă ceva nu funcționează de la prima încercare. Timpul vă va ajuta cu siguranță să stabilizați totul. Principalul lucru nu este să vă izolați de restul lumii. 

 

 

Horoscop săptămânal Vărsător: 9-15 septembrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Este deosebit de importantă alegerea pe care o faceți acum; multe lucruri vor depinde de această alegere și efectele vor fi pe timp îndelungat. Este așadar o perioadă semnificativă, când multe nu vor depinde numai de voi, ci și de cei care vă înconjoară. Astfel, nativii cu abilitati superioare de comunicare și prietenii lor vor beneficia cu siguranță de ceea ce se ivește. Este logic să țineți cont de faptul că este un moment  bun pentru a gândi ceva nou. Înainte de asta, e recomandat să completați și să finalizați toate proiectele vechi. Abia apoi vă puteți întoarce ochii spre altele noi. În plus, lăsați mândria și orgoliul deoparte  și recunoașteți-vă eșecul în cazul în care situația este în afara controlului vostru. Doar aăa ați putea repara ceva  încât să puteți neutraliza instantaneu orice potențială negativitate. În general, este un timp activ, care vă ajută să vă testați într-o varietate de situații. Iar dacă principiile morale sunt inadecvate, atunci această săptămână se poate transforma într-o serie de încercări care au ca efect acela de a vă face o persoană mai bună. Aveți astfel șansa unui real progres în dezvoltarea voastră.

 

 

Horoscop săptămânal Peşti: 9-15 septembrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Peşti

Urmează o perioadă în care vă puteți baza pe Jupiter care, oricum în poziția obișnuită joacă rolul de conducător de semn. Acum, în plus, se va transforma în principalul consilier, asistent și în multe alte roluri. De fapt, nu veți avea neapărat nevoie de asta, deoarece va fi un timp destul de relaxant și nu este nevoie să faceți nimic la modul de urgență. Principalul lucru nu este să nu vă lăsați atrași de problemele altora și nici de ideile lor,oricât de promițătoare ar suna ele. Veți avea multe oportunități pentru a gândi chiar și cele mai îndrăznețe planuri, iar în ceea ce privește sfera financiară, șansele vor rezulta din dorințele dumneavoastră. Dacă se vor ivi probleme, ele sunt mai mult datorate indeciziei voastre, nefiind prea clar de fapt ce vă doriți. Nu vă grăbiți căci, din dorința de a face cât mai multe posibil în cât mai puțin timp, riscați să complicați situații și să vă defavorizați singuri.

Loading...