Primul weekend din anul 2019 aduce schimbări pentru câțiva nativi. Racii sunt sfătuiți să-și asume pe deplin responsabilitatea în relație, în timp ce Capricornii vor avea un sfârșit de săptămână încărcat cu evenimente neașteptate. Vezi ție ce ți-au pregătit astrele pentru zilele 4-6 ianuarie 2019.


Horoscop weekend 4-6 ianuarie - Berbec

De când a început 2019, o dată cu Marte instalat în semnul tău dar și cu evenimentele acestui weekend, ești deja pus și setat pe tot ce înseamnă noi începuturi și primești energia necesară că să depășești orice obstacol s-a aflat până acum pe calea ta. Tu știi ce trebuie făcut și nu te vei întreba care este locul tău în lume, cât timp ești guvernat de energii pozitive și de instincte care să te conducă spre destinație, inspirat de inima ta.

Horoscop weekend 4-6 ianuarie - Taur 

Relațiile joacă un rol important pentru ține în această perioada. Că să ajungi în echilibrul pe care îl cauți în relațiile tale, s-ar putea să ai nevoie să te confrunți cu anumite aspecte mai ciudate ale personalității tale care au acționat până acum că sabotorii. Dacă te simți gelos sau prea furios că să menții controlul acțiunilor și reacțiilor tale, acum este timpul să dai drumul acestora, să te comiți spre activități care să îți permită să eliberezi aceste emoții și să te cureți pentru a fi pregătit de următoarea etapă a vieții tale. Această e menită să îți aducă mai multă satisfacție în viață ta sufletească.

Horoscop weekend 4-6 ianuarie - Gemeni

Deși atitudinile pozitive ți-au colorat lumea în ultimul timp, vei simți o stare de eliberare prin mișcările astrale ale acestui weekend, care include nu doar Luna nouă și eclipsa parțială de Soare, dar și mutarea lui Mercur în Capricorn. Deși vei avea și tu limitările de timp firești și presiunile lumii exterioare, te vei simți bine să îți recapeți focusul și să te simți din nou ambițios și motivat de ceva real în loc să îți împrăștii energia în prea multe direcții deodată. Este momentul potrivit să începi un nou capitol de viață, o nouă relație sau un nou proiect de afaceri, dar nu toată lumea va avea privilegiul de a se și mișcă din treburile sale neterminate. Fă tot ce poți mai bine că să te miști într-o nouă direcție satisfăcătoare.

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Horoscop ianuarie 2019. Capricornii găsesc secretul fericirii

Patru zodii sunt binecuvântate de Dumnezeu. Ești printre ele?

Loading...
Citeste tot despre: