Citește horoscopul zilnic din 11 august, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de duminică, 11 august!


Horoscop zilnic 11 august: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - Folosiţi-vă talentele pentru a impresiona anturajul. Deveniţi cunoscut, popular şi atrageţi persoane curioase care vă pot deveni în viitorul nu foarte îndepărtat noi prieteni.

Sănătate - Senzaţiile dau tonul. Intuiţia e importantă dar trebuie să faceţi distincţie între comportamente de moment, impulsuri din instinct şi sentimente reale. Ceilalţi sunt şi ei oameni cu clipe mai bune sau mai rele.

Bani - Vreţi să impresionaţi şi sunteţi dispus să plătiţi pentru ce îşi doresc cei dragi. Măsuraţi însă bugetul şi nu vă lăsaţi pe voi doar  pentru a face un moft altuia care poate sau nu să înţeleagă sacrificiul vostru.

Horoscop zilnic 11 august: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Ştiţi să îi motivaţi şi să le daţi impulsul celor din familie care vă cer părerea. Nu vă implicaţi activ dar îi sprijiniţi emoţional şi cu poveşti din propria experienţă. Sunteţi inspirat.

Sănătate - Zona gât, amigdale, laringe este destul de sensibilă. Fiţi mai atent cu locurile unde mergeţi şi ce consumaţi.

Bani - Ieşiţi din tipare şi cheltuiţi pentru ceva original, care să fie pentru voi. Faceţi ceva nou şi e bine să fie preferinţa personală, chiar dacă alegeţi să faceţi rezervare individuală sau pentru tot grupul de prieteni.

Horoscop zilnic 11 august: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Faceţi favoruri celor din anturaj. Veţi fi recompensat şi apreciat mai mult decât vă aşteptaţi sau cereţi, iar asta vă vă emoţiona în sensul cel mai pozitiv.

Sănătate - Aveţi momente de intuiţie specială, simţiţi dacă ceva nu e favorabil organismului chiar fără să încercaţi respectivele produse sau servicii. Ascultaţi de intuiție.

Bani - Faceţi ceva neplanificat. E important să spuneţi Da micilor oportunităţi şi să vă avântaţi puţin în zone necunoscute.

Horoscop zilnic 11 august: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - Ştiţi ce vreţi şi e bine să vă puneţi bine cu partenerul. Promiteţi-i că ulterior vă veţi dedica activităţilor dorite de acesta dar accentuați faptul că acum aveţi nevoie de un moment pentru hobbyuri.

Sănătate - Grupurile mari de persoane vă obosesc. Nu aveţi destulă energie să faceţi faţă petrecerilor de amploare şi vreţi să staţi mai liniştit.

Bani - Vă plictisiţi rapid de lucrurile abia achiziţionate şi nu ştiţi exact cum să vă exprimaţi nemulţumirea pentru a nu-i înfuria pe cei care v-au ajutat la cumpărarea lor. Nu amânaţi totuşi retururile sau discuţiile.

Horoscop zilnic 11 august: Leu (23.07- 22.08)

Iubire - Evenimentele la care participaţi vă aduc în prezenţa unor oameni cu care deschideţi unele colaborări profesionale neaşteptate.

Sănătate - Mergeţi la un masaj sau la o şedinţă de kinetoterapie. Faceţi mişcare sub supraveghere şi îngrijiţi-vă sistemul osos.

Bani - Evaluaţi bugetul şi luaţi în calcul parteneriate noi în care e nevoie să investiţi o sumă de bani. Consultaţi-vă cu mentorii pe care îi aveţi în prezent.

Horoscop zilnic 11 august: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - Plecaţi ceva mai departe, fie fizic, fie distanţaţi-vă puţin emoţional. Problemele altora trebuie să le separaţi de propriile dileme şi să vă focusaţi pe nevoile personale.

Sănătate - Emoţiile vă creează dispoziţia. Dacă vă lăsaţi impresionat de factori externi, ieşiţi uşor din echilibru şi vă agitaţi să găsiţi soluţii pentru lucruri lipsite de importanţă pentru voi.

Bani - Sunteţi mână largă şi e mai bine să nu mergeţi singur sau cu toţi banii prin magazine sau în vacanțe. Cereţi părerea celor dragi căci sunt mai obiectivi.

Horoscop zilnic 11 august: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire - Cel mai potrivit e să ieşiţi cu colegii. Îi cunoaşteţi într-o atmosferă mai relaxată şi aflaţi anumite puncte slabe sau informaţii la care altfel nu aveaţi acces.

Sănătate - Iniţiaţi schimbări, cereţi sprijin şi celor din jur, dar vă dispare rapid cheful şi vreţi să reveniţi la vechea rutină. Fiţi consecvent şi decis.

Bani - Cheltuiţi bani care sunt ai partenerului sau dintr-un cont comun şi e bine să mergeţi împreună sau să păstraţi acte justificative pentru a nu da ocazia îndoilelilor să apară.

Horoscop zilnic 11 august: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - Vă tentează viaţa profesională şi doriţi să evoluaţi cât mai mult şi cât mai repede. Nu prea vreţi să sacrificaţi din timpul de studiu sau petrecut cu oameni din domeniul profesional pentru familie.

Sănătate - Faceţi ceva neobişnuit. Fiţi deschis la homeopatie sau terapii mai puţin clasice şi aveţi puţină încredere în natură.

Bani - Rezervaţi şi achitaţi o excursie doar pentru voi şi partener şi oferiţi-i biletele ca o surpriză. Ulterior,  vă veţi bucura de intimitate şi detaşare.

Horoscop zilnic 11 august: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - Vreţi să iasă perfect şi consideraţi că e nevoie să organizaţi o cină pentru prieteni la care să vă puteţi ocupa de detaliile care acum vă interesează atât de mult.

Sănătate - Sunt importante condiţiile de igienă şi atenţia voastră la mediul şi factorii din jur. Neglijenţa vă poate provoca alergii la anumite substanţe sau probleme dermatologice.

Bani - Vă trec prin minte tot feluri de scenarii mai legate de teoria conspiraţiei decât de realitatea obiectivă. Renunţaţi acum să staţi cu ochii pe extrasele de cont.

Horoscop zilnic 11 august: Capricorn (22.12 - 20.01)

Iubire - Faceţi transformări pentru a reduce rutina din parteneriate. Vreţi noutate, entuziasm în faţa momentelor petrecute cu cei dragi.

Sănătate - Fiţi creativ şi acceptaţi să faceţi mişcarea prin hobbyurile celor din jur. Mergeţi cu rolele cu un prieten sau la jogging cu altul.

Bani - Evaluaţi starea finanţelor cu precădere gestionați prudent banii comuni. Nu faceţi reproşuri dar faceţi o analiză actuală şi apoi discutaţi.

Horoscop zilnic 11 august: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - Vă influenţaţi uşor prietenii şi partenerul şi aveţi ocazia să vă distraţi făcând ce vă place. Luaţi-o ca pe un cadoul subtil al celor din jur pentru voi.

Sănătate - Fiţi perseverent şi nu abandonaţi terapii sau remedii abia începute. Rezultatele se vor vedea dar e important să nu intraţi în panică.

Bani - Aveţi de făcut unele reparaţii sau investiţii în cămin şi e bine să vedeţi tabloul de anasamblu. Dacă tot începeţi, vedeţi ce aţi putea face pentru a fi completă renovarea.

Horoscop zilnic 11 august: Peşti (20.02 -20.03)

Iubire - Îndrăzniţi să vă plimbați sau să propuneţi persoanelor pe care le admiraţi profesional să ieşiţi în oraş într-o amtosferă mai informală.

Sănătate - Să îi ajutaţi pe ceilalţi vă ajută pe voi. Fiind ocupat cu cei care acum sunt mai puţin bine ca voi, vă face să vă daţi seama că nu aveţi de ce vă plânge.

Bani - Cheltuiţi uşor şi de mai multe ori. Nu daţi sume mari dar adunat la sfârşit e bine să rămâneţi totuşi pe plus. Fiţi conştient de suma de bani cu care defilaţi.

Loading...