Citește horoscopul zilnic din 14 iulie, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de duminică, 14 iulie.


Horoscop zilnic 14 iulie: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - Sunteți încurajat să fiți mai agresiv în promovare. Ieșiți în mediile profesionale și căutați persoane cu autoritate de care să vă apropiați. Socializați și prezentați activitățile pe care le efectuați. Împărțiți câteva cărți de vizită.

Sănătate -  Dispoziția vi se îmbunătățește atunci când faceți lucrurile preferate. Faceți eforturi către direcțiile care știți că vă sunt benefice. Nu vă simțiți egoist dar rezervați câteva ore pentru pasiunile individuale.

Bani - Dați bani pentru cămin și vi se pare că nu sunt cotizații egale din partea fiecărui membru de familie. Amânați discuțiile și acum doar rezolvați problemele care nu mai pot să aștepte.

 

Horoscop zilnic 14 iulie: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Nu vă implicați în conflictele altora doar pentru a lua apărarea cuiva drag. Deveniți victimă și se poate întoarce și cel pe care vreți să îl protejați împotriva voastră.

Sănătate -  Sunteți temperamental și reacționați impulsiv la încercările celor din jur de a afla ce e cu voi. Descărcați negativitatea constructiv, nu pe ceilalți. Nu vă vărsați nervii pe cei care nu sunt responsabili cu crearea acestei stări.

Bani - Banii vă ies din cont la fel de repede cum au intrat. Nu vă enervați și bucurați-vă de ce vă cumpărați atât pentru voi, cât și pentru cei dragi. Dacă cineva din anturaj își manifestă preferința pentru ceva, oferiți-vă să achitați nota de plată. Fiți mărinimos.

 

Horoscop zilnic 14 iulie: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Nu vă îngrijorați pentru micile scăpări. Un eveniment organizat de voi e plăcut datorită companiei. Să vă așteptați să iasă totul la perfecțiune vă obosește.

Sănătate -  Fiți încrezător în voi. Sunteți capabil să luați decizia cea mai potrivită. Nu mai cereți păreri legat de cum să procedați pentru simptomele deranjante. Voi sunteți expertul personal ideal.

Bani - Aveți de făcut alegeri. Problema apare când aveți prea multe variante. Nu cumpărați două produse similare dar de culori diferite, pentru că nu vă puteți decide.

 

Horoscop zilnic 14 iulie: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - Fiecare avem o latură mai întunecată dar se pare că nu puteți să vă abțineți de la mici răutăți sau de la sarcasm față de inițiativele celor din anturaj.

Sănătate -  Ați muncit prea din greu și simțiți nevoia de o pauză. Refuzați și cele mai mici îndatoriri și vreți doar relaxare.

Bani - Planificați următoarea excursie și faceți calculele. Ocupați-vă de organizare, căutare a celei mai bune oferte și informații despre traseu.

 

Horoscop zilnic 14 iulie: Leu (23.07- 22.08)

Iubire - Nu prea vă sincronizați cu partenerul privind proiectele pe termen lung și acum e momentul să stați la un pahar de vin ca să renegociați.

Sănătate -  Mergeți la o seară de dans, mâncați la un restaurant cu specific pe care nu l-ați mai încercat. Faceți ceva nou pentru sufletul vostru.

Bani - Investiți într-un curs poate vă interesați de câteva ore pentru a învăța o limbă străină. Reconectați-vă, cunoașteți oameni noi și veți ieși în câștig.

 

Horoscop zilnic 14 iulie: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - Unele discuții mai inconfortabile sunt inițiate din senin și e bine să nu mai amânați. Cu cât aflați exact cum stați în anumite relații, cu atât se clarifică și mintea voastră.

Sănătate -  Modificați structura meniului și cereți instructorului un program mai adecvat pentru micile afecțiuni de moment.

Bani - Prioritățile se pot schimba de la moment la moment. Fiți pregătit să scoateți bani din buzunar pentru activități neprogramate.

 

Horoscop zilnic 14 iulie: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire - Puneți la îndoială intențiile celorlalți, oricât de deschiși ar fi. Scepticismul vostru poate răni sentimente și e nevoie să fiți mai delicat în exprimare.

Sănătate -  Abordați direct simptomele care vă sâcâie. Recunoașteți că aveți unele limite și că e nevoie să alternați efortul intensiv cu perioade în care să fiți mai blânzi cu voi.

Bani - Faceți ceva spontan. Chiar dacă  intrați puțin în economii, orele de plimbare sau participarea la evenimente gen concert sau festivaluri locale vor merita.

 

Horoscop zilnic 14 iulie: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - Fiecare poveste are cel puțin două versiuni. Fiți siguri că le ascultați pe ambele și apoi încercați pe cât posibil să nu fiți părtinitor și să dați dovadă de obiectivitate.

Sănătate -  Schimbați exercițiile sau alimentele din meniu nu în esență, dar în așa fel încât proporțiile să vă fie mai pe gustul și pe limitele voastre fizice.

Bani - Rezultatele negative sunt tot rezultate. Nu vă lăsați demotivat dacă cererile ințiale de sprijin vă sunt refuzate sau amânate.

 

Horoscop zilnic 14 iulie: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - Discutați cu cineva neutru, eventual cu partenerul. Cereți sfatul pentru ca atunci când veți fi față în față cu cei cu care aveți de negociat sau de disputat ceva, să fiți mai pregătit mental.

Sănătate -  Rămâneți sincer față de voi și dacă sunteți mulțumit de rezultate, chiar dacă din afară nu se văd, păstrați exercițiile și remediile.

Bani - Veștile circulă repede mai ales pe social media. Încercați să reduceți din pierderi și să comunicați sincer cu cei care sunt rău intenționați.

 

Horoscop zilnic 14 iulie: Capricorn (22.12 - 20.01)

Iubire - Resentimentele mai vechi pot ieși la suprafață dar dacă sunteți pe fază puteți gestiona situația diplomat și la modul benefic pentru toți cei implicați.

Sănătate -  Dacă v-ați înscris în programe pentru sănătatea voastră, nu abandonați din plictiseală sau din motive superficiale.Perseverați.

Bani - Atenție la ce favoruri și cui cereți. E posibil să fiți refuzat și să vă coste timp sau chiar bani pentru a vă ocupa de toate proiectele.

 

Horoscop zilnic 14 iulie: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - Organizați un grătar sau picnic acasă. Invitați prieteni și rude cu care știți că sunteți confortabil să fiți voi înșivă.

Sănătate -  Aveți energie suficientă să vă bucurați și de sport și de momentele de distracție. Ba vă rămân rezerve să vă ocupați și de sarcinile de pe listă.

Bani - Nu vă lăsați intimidat de tehnici de vânzare. Sunteți relaxat și puteți cădea mai ușor în plasa celor care nu urmăresc doar interesul vostru.

 

Horoscop zilnic 14 iulie: Peşti (20.02 - 20.03)

Iubire - Petreceți timp cu familia. Aveți ocazia să reparați unele relații și să explicați adevărata intenție și semnificație a unor afirmații.

Sănătate -  Stați departe de drame care nu sunt ale voastre. Stressul acumulat de la a gestiona cu calm și a media conflicte vă poate epuiza.

Bani - Delegați din sarcinile administrative. Faceți cumpărături online și economisiți timp și bani. Alegeți să evitați magazinele și să mergeți prin natură sau să vă ocupați de un hobby.

 

 
 
Loading...