Citește horoscopul zilnic din 22 martie 2020, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele în horoscopul zilei de duminică, 22 martie 2020!


Horoscop zilnic 22 martie 2020: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - Jucați-vă de-a detectivul, dar fiți discret. Nu lăsați pe cei din jur să simtă că supravegheați din umbră unele persoane cu are aveți obiective comune. Posibil să-i aducă la cunoștință.

Sănătate - Nu îndreptați degetul către terapeuții sau mentorii voştri. Ați amânat sau ați sărit unele etape din tratamentele sau rutina indicată și acum aveți de recuperat.

Bani - Dacă aveți nelămuriri față de discrepanțele de plată dintre voi și colegi, formulați un plan de a reclama situația, dar pregătiți și cu soluții constructive și corecte pentru ambele părți.

Horoscop zilnic 22 martie 2020: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Excursiile scurte și de unul singur sunt benefice. 

Sănătate - Energic, evoluați în salturi. Vă simțiți cam dezechilibrat și aveți nevoie de autocontrol și gestionare rapidă a schimbărilor de ritm.

Bani - Căutați chilipiruri. Aveți ingeniozitate și creați obiecte noi, vedeți în perspectivă utilitatea din ceea ce inițial este doar un produs de bază, fără prea multe accesorii. 

Horoscop zilnic 22 martie 2020: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Încrederea în sine vă lipsește și nu vă simțiți în stare să planificați nimic pentru timpul liber. Mergeți pe mâna prietenilor.

Sănătate - Puteți scăpa de obiceiuri vechi și nefolositoare. Propuneți-vă să schimbați rutina, fie alimentară, fie să renunțați parțial la sedentarism și să alegeți un sport care să vă facă plăcere. Puteți începe chiar cu simplul mers pe jos.

Bani - Ideile vi se pot concretiza dacă ascultați sfaturile familiei sau ale unor specialiști. Lipsa de experiență își spune cuvântul și e bine să inițiați dialoguri și să vă împărtășiți planurile.

Horoscop zilnic 22 martie 2020: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - Vă lăsați ușor atras în polemici, dar rămâneți cam rapid fără argumente. 

Sănătate - Ieșiți în natură să vă deconectați de tensiunea acumulată, dar evitați aglomerația. Optați pentru ceva care să vă țină mâinile ocupate. Grădinăriți, vopsiți gardul acasă, faceți activități care să îi implice și pe cei apropiați.

Bani - Acceptați că e nevoie să încheiați anumite proiecte, deși bănoase la timpul lor, pentru a face loc noului și ideilor mai profitabile acum.

Horoscop zilnic 22 martie 2020: Leu (23.07- 22.08)

Iubire - Atitudinea activă și pozitivă servește drept exemplu celor din anturaj. Alegeți activități individuale, dar care să nu vă detașeze de familie, în ideea că timpul pare că trece mai ușor când sunteți înconjurat de oameni dragi la fel de dinamici. 

Sănătate - Planificați mișcare. Mergeți după aprovizionare undeva unde să vă și deconectați.

Bani - Cuvintele vă pot aduce profit sau pierdere. Reflectați înainte de a scoate argumentele la înaintare, indiferent de natura subiectului. Puteți deranja persoane cu potențial de investitor în ideile voastre.

Horoscop zilnic 22 martie 2020: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - Ies în evidență diferențe în sistemul de valori dintre voi și prieteni. Le aplanați pe moment, dar discuțiile și compromisurile vă lasă un gust amar.

Sănătate - Când prindeți o pauză, mergeți la odihnă. Optați să organizați o masă frumoasă ori vizionați un film.

Bani - Ascultați sfaturile persoanelor mai erudite, dar în practică urmați și ce vă spune intuiția. Combinația între experiență, inițiativă și idee creativă vă aduce profit.

Horoscop zilnic 22 martie 2020: Balanţă (23.09 -23.10)

Iubire - Renunțați la atitudinea de controlor. Ceilalți se descurcă și fără ca voi să le reamintiți mereu ce e de făcut și regulile în care trebuie să se încadreze. Puteți avea parte de răzvrătiri.

Sănătate - Există o legătură între mâncare și dispoziție. Renunțați la mâncărurile grele și hrăniți-vă cu un meniu vegetarian.

Bani - Nu faceți pe supereroul în fața celor din anturaj. Evitați să implicați alte persoane în planurile voastre de investiții sau cheltuieli. Rămâneți independent.

Horoscop zilnic 22 martie 2020: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - Agenda socială e plină de întâlniri. Încercați să grupați persoanele pentru a nu fi pe fugă și să trebuiască să plecați în mijlocul discuției. 

Sănătate - Circulația sanguină vă este îngreunată. Hidratați-vă, nu săriți peste tratament dacă e deja asumat și evitați suprasolicitarea doar de dragul de a elibera pe alții de responsabilități.

Bani - Cheltuiți pentru casă sau pentru cineva dintre cei dragi. Redecorați sau scăpați de mobila sau de hainele vechi.

Horoscop zilnic 22 martie 2020: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - Prejudecățile vă pot împiedica să mergeți mai departe în anumite relații. Nu vă lăsați păcălit de zvonuri. Confruntați persoanele în cauză.

Sănătate - Stați în zona de confort. Alegeți medii calme, căminul și evitați stresul.

Bani - Puneți bani deoparte pentru a plăti un avans la cursuri fie de dezvoltare personală, fie profesională.

Horoscop zilnic 22 martie 2020: Capricorn (22.12 - 20.01)

Iubire - Chiar dacă momentele inițiale par stânjenitoare, să luați inițiativa și să spargeți gheața e calea care se va dovedi cea mai distractivă și mai interesantă.

Sănătate - Fiți mai misterios. Nu faceți paradă cu rutina voastră, cu dieta urmată. Faceți doar ce aveți de făcut, fără să vă asumați rol de model pentru alții.

Bani - La cheltuieli și în vânzări nu e valabilă aceeași strategie. Negociați la sânge prețurile pentru ce vreți să achiziționați și nu faceți rabat la costul pentru serviciile oferite de voi.

Horoscop zilnic 22 martie 2020: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - Nu faceți economii la gesturi tandre, fiți afectuos și mărinimos. Vă veți simți mai liniștit, iar familia va aprecia și conversațiile vor fi mai deschise.

Sănătate - Mintea este hiperactivă, dar țineți cont că nu puteți raționaliza toate trăirile. Nu zâmbiți dacă nu vă simțiți bine pentru a camufla.

Bani - Vă concentrați asupra obiectivelor de durată și conștientizați că bugetul e acum limitat din cauza economiilor care sunt necesare. Sunteți împăcat cu compromisurile.

Horoscop zilnic 22 martie 2020: Peşti (20.02 -20.03)

Iubire - Fiți voi înșivă, indiferent de mediul social unde vă poartă ziua. Dacă simțiți că e nevoie să vă puneți o mască, mai bine amânați întâlnirea.

Sănătate - Rezistența la schimbare vă ajută doar să vă agitați și să consumați energie într-un ritm mai rapid. Acceptați că e nevoie să faceți modificări în regimul de viață, nu doar să luați pastile.

Bani - Vedeți concretizate planuri inițiate anterior. Răsfățați-vă cu o parte din bani, faceți cinste la toți cei implicați, dar nu uitați să reinvestiți pentru viitor.

 
 
Loading...