Citește horoscopul zilnic din 30 iunie, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de duminică, 30 iunie.


Horoscop zilnic 30 iunie: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - veți petrece această seară în casă, în singurătate, pe măsură ce jumătatea voastră, supărată de o ceartă, va merge undeva să se relaxeze.

Sănătate - rănile nu trebuie tratate cu indiferență. Se știe bine că de boală se scapă mai ușor dacă se depistează la timp. Mai bine previi.

Bani -  nerăbdarea vă poate determina să luați hotărâri pripite. Orice imprudență va costa dublu și ca medicamente, și ca timp.

Horoscop zilnic 30 iunie: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - e nevoie să acceptați acum o comunicare sinceră care să aibă ca subiect visurile și idealurile voastre, e cea mai bună formă de apropiere de partener. Faceți-vă împreună planurile!

Sănătate - alegerea este a voastră cu privire la starea în care va fi corpul fizic. Dacă urmați sfatul unui medic, acesta vă va aduce beneficii uriașe, căci vă debarasați de vicii.

Bani -  vă sfătuiesc să nu acordați împrumuturi prietenilor, pentru ca îi veți vedea cu greu înapoi, iar de aici și până la a strica amiciții de-o viață, mai e doar un pas.

 

Horoscop zilnic 30 iunie: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - ducând o muncă de detectiv, puteți afla ce anume o deranjează pe persoana cu care conviețuiți, iar cu diplomație vă sfătuiesc să abordați subiectul.

Sănătate - nu răspundeți cu agresivitate la exteriorul negativ; nu vă permiteți să vă infectați cu ce aruncă alții, căpătând o dispoziție proastă.

Bani -  concentrarea la jobul de unde vă luați salariul și capacitatea voastră de a lucra depind acum de cât de confortabilă vă este starea generală.

 

Horoscop zilnic 30 iunie: Rac (22.06- 22.07)

Iubire -  ar trebui să fiți mai silențioși în cursul unei dispute complexe între familii. Mai bine plecați să luați o gură de aer.

Sănătate - îndrăzniți să vă luați abonament la sală dacă nu ați facut-o până acum! Sportul contribuie la întărirea sistemului imunitar.

Bani -  nu neglijați plata taxelor și impozitelor! Puneți asta pe lista voastră de prioritați. Altfel, riscați să vă treziți că plătiți mai mult din cauza neglijenței.

 

Horoscop zilnic 30 iunie: Leu (23.07- 22.08)

Iubire -  ar trebui să fiți mai silențioși în cursul unei dispute complexe între familii. Mai bine plecați să luați o gură de aer.

Sănătate - îndrăzniți să vă luați abonament la sală dacă nu ați facut-o până acum! Sportul contribuie la întărirea sistemului imunitar.

Bani -  nu neglijați plata taxelor și impozitelor! Puneți asta pe lista voastră de prioritați. Altfel, riscați să vă treziți că plătiți mai mult din cauza neglijenței.

 

Horoscop zilnic 30  iunie: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - cei singuri vor fi mai atrași de hainele acelora de sex opus decât de nivelul lor intelectual. Mare greșeală! Riscați să pierdeți șansa de a cunoaște pe cineva cu care v-ați potrivi, doar pentru că e modest îmbrăcat.

Sănătate - o cură de detoxifiere nu-i strică nimănui din când în când. Doar că voi, deși gândiți cu entuziasm, vă veți lăsa pradă comodității între timp.

Bani -  faptul că e o perioadă în care câștigurile vin mai ușor ca altădată, vă conferă un soi de siguranță. Însă odată cu ea, riscați să picați pradă obsesiei banului și să omiteți detalii importante.

 

Horoscop zilnic 30 iunie: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire - va trebui să uitați de planurile personale și de relația voastră. Cel mai apropiat vecin va apărea la ușa casei și va raporta că are el probleme cu cele mai importante relații.

Sănătate - apar oportunități și variante pentru a vă îmbunătăți starea generală. De asemenea e o zi bună pentru a ține o cură de detoxifiere. Pe aceia care au probleme cu dinții și măselele îi sfătuiesc să nu ezite să meargă la stomatolog. Altfel, lucrurile se pot complica în timp.

Bani -  aveți tendința de a cheltui exagerat pe nimicuri despre care ziceți voi că sunt utile la treburile casnice cotidiene. Programați-vă ordinea priorităților dacă nu vreți să vă treziți cu buzunarele goale!

 

Horoscop zilnic 30 iunie: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - participați  la un eveniment foarte plictisitor, deși veți fi invitați aici de un bărbat pe care tocmai l-ați respectat în mod special. Pentru a nu-l jigni, respingeți imediat ideea de a pleca.

Sănătate - este momentul ideal să începeți lupta contra kilogramelor, urmând o dietă bogată în fructe și legume proaspete.

Bani -  deși creșterea veniturilor aduce cu ea și creșterea încrederii în voi înșivă, implicit o stare de bine, să nu vă imaginați că veți da lovitura peste noapte!

 

Horoscop zilnic 30 iunie: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - persoanele singure au șansa de a întâlni pe cineva interesant prin intermediul unui prieten. Totul e să nu refuze ieșirile.

Sănătate - dozați-vă efortul, căci treburile plictisitoare de acasă vă epuizează. În plus, vă mai cere și cineva în vârstă ajutorul. Veți face asta, uitând de planurile voastre personale.

Bani -  atunci când căutați metode de a vă mări câștigurile, priviți lucrurile mai în profunzime și luați în calcul și factorul-mesaje prin vis!

Horoscop zilnic 30  iunie: Capricorn (22.12 - 20.01)

Iubire - tensiunile se amplifică, mai ales dacă în discuții intervin femeile sau scenele de gelozie.

Sănătate - să vă concentrați asupra a ceea ce vă oferă un sentiment de relaxare mentală. Dacă nu ați făcut plimbări pe jos de o lungă perioadă de timp, este momentul pentru a include asta în activitate.

Bani -  dacă sunteți afaceriști, acțiunile voastre profesionale devin din ce în ce mai energice. La fel însă și riscurile la care vă expuneți.

 

Horoscop zilnic 30 iunie: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - cei singuri merg acum pe principiul că nimic nu durează o veșnicie. Dar aveți nevoie de liniște și echilibru. Tot ce ține de romantism și sentimente este privit acum într-un mod mult mai detașat decât altădată.

Sănătate - niciodată nu știi când pot izbucni crize care să vă dea viața peste cap. Agitația, nerăbdarea și stresul contribuie din plin la ele.

Bani -  puteți merge la o plimbare de mai multe ore prin magazine. Scopul va fi o nouă ținută care vă poate evidenția toate punctele forte.

 

Horoscop zilnic 30 iunie: Peşti (20.02 - 20.03)

Iubire - pregătiți-vă psihologic de schimbări importante care, ca orice modificare, vor aduce întâi stări emoționale intense! Nu le negați, dar nici nu rămâneți cramponați în ele!

Sănătate - dacă nu aveți grijă de voi, nimănui nu-i pasă. Riscați o deteriorare semnificativă a stării de sănătate dacă le luați pe toate pe umerii voștri. Încercați să vă degrevați de sarcini cerând ajutorul apropiaților!

Bani -  dacă vă trece prin minte să apelați la programul de credit pentru casă, eu zic să nu vă aventurați la prima bancă ce vă face propunerea. Posibil ca la alta să vi se facă o ofertă mai avantajoasă.

Loading...