Citește horoscopul zilnic din 6 octombrie 2019, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele în horoscopul zilei de duminică, 6 octombrie 2019!


Horoscop zilnic 6 octombrie 2019: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - Vi se activează emoțiile, bucuria de a petrece timp cu activități de relaxare. Împărtășiți din timpul liber  cu cei dragi discutând mai deschis și lejer despre principii, valori și fără multe aspecte pragmatice.

Sănătate - Unele servicii pentru sănătate merită bani mai mulți. Deși considerați că nu se justifică o diferență de preț, trebuie măcar odată să încercați ceva mai costisitor măcar pentru a avea termen de comparație.

Bani - Confruntați-vă cu propriile temeri și îngrijorări. Faceți un plan, puneți cifrele pe hârtie și amânați luarea deciziilor importante pentru o perioadă mai optimistă.

Horoscop zilnic 6 octombrie 2019: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Manifestați anxietate în fața celorlați. Vi se pare că nu faceți îndeajuns sau că nu vă încadrați în timp sau în standardul prietenilor.

Sănătate - Dacă anumite exerciții nu vă plac sau remediile cu care v-ați propus să începeți nu sunt ce vă așteptați, căutați să adaptați pe parcurs.

Bani - Trăiți cu impresia că termenele limită vă copleșesc și nu aveți timpul necesar să vă ocupați de toate detaliile așa cum ați dori.

Horoscop zilnic 6 octombrie 2019: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Pot să reapară persoane din trecut care să vă scoată din zona de confort.

Sănătate - Sunteți sensibil la mediul înconjurător și vă încărcați cu probleme care nu sunt ale voastre. Verificați înainte să vă consumați din timp și din energie.

Bani - Visați cu ochii deschiși, imaginați diferite scenarii,vedeți ce idei vă apar în minte. Evitați să cheltuiți prea mult, acum sunt momente mai mult de pregătire pentru oportunități viitoare.

Horoscop zilnic 6 octombrie 2019: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - Vă zbateți să luați o decizie și e indicat să luați o pauză, să nu cereți prea multe păreri în stânga și în dreapta. Se poate crea confuzie.

Sănătate - Zonele cu probleme se pot reactiva și să vă atragă atenția că e nevoie să fiți practic și să cereți soluții care să funcționeze.

Bani - Canalizați-vă atenția pe activități simple care să nu fie foarte costisitoare dar care să vă ofere confort sufletesc.

Horoscop zilnic 6 octombrie 2019: Leu (23.07- 22.08)

Iubire - Ocupați-vă de discuțiile amânate. Vă eliberați din timp și se liniștește atmosfera. Oferiți răspunsurile așteptate.

Sănătate - Remediile care sunt contraproductive trebuie notate și discutate cu terapeuții. Nu insistați doar pentru că au funcționat la majoritatea persoanelor.

Bani - Apar dileme care vă iau pe nepregătite și care vă forțează mâna să modificați planurile inițiale. Căutați produse sau servicii similare și vedeți dacă nu găsiți oferte mai bune.

Horoscop zilnic 6 octombrie 2019: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - Reflectați la relațiile care vă trag înapoi și care vă restricționează libertatea de mișcare.

Sănătate - Vă este dificil să vă relaxați și să vă bucurați de momentele libere. Sunteți plin de idei, activitatea mentală este intensă dar vă simțiți restricționat de programul de weekend al celor cu care ați vrea să demarați activități.

Bani - Aveți nevoie de lucruri concrete. Dacă nu apar rezultate vizibile, dacă nu iese profit din activitățile desfășurate intrați în panică și vă apucați de recalculat și de strategii.

Horoscop zilnic 6 octombrie 2019: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire - Fiți răbdător, vizualizați beneficiile pe termen lung și nu stricați relații doar din capricii de moment sau pentru o atitudine temporară care v-a deranjat.

Sănătate - Rămâneți la lucrurile simple pentru rezultatele clare. Nu vă lăsați atras de miraje, de promisiuni ci faceți terapiile pe care le cunoașteți.

Bani - Renunțați la cumpărăturile excesive. Încercați să adaptați sau să reparați ce aveți, să faceți funcționale lucrurile deja deținute.

Horoscop zilnic 6 octombrie 2019: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - Vreți să socializați dar se pare că vă loviți de programul în contratimp al celorlalți. Programați-vă timpul, hobby-urile personale.

Sănătate - Aveți energie suficientă chiar și pentru provocări. Vă puneți rapid pe picioare de pe urma stărilor de disconfort resimțite temporar.

Bani - Ați vrea să profitați de unele oportunități care par prea frumoase ca să fie adevărate, dar nevoia de securitate și de a acționa pe teren sigur vă înfrânează. Încercați să investiți o parte din sumă.

Horoscop zilnic 6 octombrie 2019: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - Lăsați îndoielile deoparte. Nu le reluați mental înainte de fiecare întâlnire cu persoanele care v-au înșelat așteptările.

Sănătate - Resimțiți efectele la orice substanță consumată. Fiți răbdător cu propriul organism, alegeți surse de alimente proaspete și nu acționați decât preventiv.

Bani - Nu lăsați incertitudinile din viața personală să vă distragă de la oportunitățile din domeniul profesional. Dacă e nevoie de deplasări pentru a trece la o treaptă superioară, negociați cu familia.

Horoscop zilnic 6 octombrie 2019: Capricorn (22.12 - 20.01)

Iubire - Se deschid ușile pentru excursii, mici deplasări. Aveți parte de noi aventuri în locații noi și vă încărcați cu energie prin compania celorlalți.

Sănătate - Sunteți mai timid, rezervat în a vă expune trăirile și vreți să vă rezolvați singur dilemele. Nu prea acceptați sfaturi de la alții.

Bani - Nu ignorați persoanele cunoscute sau nou întâlnite și care au vrut din start să colaboreze cu voi. Chiar dacă vi se par mai agresivi sau aveți nevoie de timp de gândire, unele șanse merită măcar o privire mai amănunțită.

Horoscop zilnic 6 octombrie 2019: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - Încercați să vă implicați sau măcar să le dați impresia celorlați că sunteți cu adevărat alături de ei. Nu transmiteți mesajul de detașare în fața celor din jur.

Sănătate - Aveți tendința de a analiza prea mult, de a fi hipercritic și vă pierdeți din energie prin gânduri și scenarii mentale. Luați lucrurile așa cum sunt.

Bani - Sunteți sceptic legat de unele aspecte din proiectele profesionale în care sunteți implicat și asta vă este chiar favorabil întrucât la a doua privire aruncată, descoperiți unele neconcordanțe.

Horoscop zilnic 6 octombrie 2019: Peşti (20.02 -20.03)

Iubire - Prin neînțelegeri acum ajungeți de fapt la esența lucrurilor. Aparențele înșeală și sprijinul pe care vă bazați se dovedește că e redus sau celălalt și-a făcut alte planuri.

Sănătate - Nu vă învinovățiți. Unele simptome apar pe fond de stress, fără o cauză neapărat individuală. Tratați cu deschidere micile suferințe de acum, acceptați remedii alternative și ulterior menajați-vă.

Bani - Fiți cinstiți cu cei din casă legat de starea finanțelor și proiectele pe care le aveți în vedere pentru cămin în viitor. Vă arătați și respectul față de opinia celorlalți și obțineți și sprijin pentru o parte din idei.

Loading...