Citește horoscop zilnic 7 ianuarie, realizat de astrologul Click!, Minerva.


Horoscop zilnic 7 ianuarie: Berbec (21.03 - 19.04)

Tot ceea ce a fost frumos și de înțeles între frați, odată cu dispaiția unui părinte și cu apariția unei moșteniri transformă frăția în dușmănie și se încing dispute neașteptate și pentru un petic de pământ sau pe niște bunuri perisabile care nu știu cât sunt de utile cât au mai de grabă valoare sentimentală.

Iubire: totul a merge ca pe roate dacă încăpățânarea unora nu ar întuneca o zi plăcută de duminică.

Sănătate: cei care știu că au probleme cu tensiunea, atenție la durerile de cap!

Bani: nu se pune problema să nu aibă bani, tinerii în schimb, sunt cei avantajați. Ei primesc de la toată lumea. 

Horoscop zilnic 7 ianuarie: Taur (20.04 - 20.05)

În mod normal nu ar trebui ca partenerii de viață să fie deranjați de decizia unor Tauri care doresc să-și finalizeze studiile începute în urmă cu ani sau să urmeze vreun curs de specializare. 

Iubire: partenerul sau partenera par să dispară de lângă ei, fie  prin divorț, fie prin ieşirea din asociere și ei se văd nevoiți să se reformuleze din multe puncte de vedere.

Sănătate: osteopatiile sunt în vogă printre maturi și vârstnici și factorul climatic care îi lasă pe unii fără suflu.

Bani: pierd o sumă de bani când îi scot din cont în ideea că vor cumpăra ceva dar când vor ajunge să facă plata vor constata că nu-i mai au.

Horoscop zilnic 7 ianuarie: Gemeni (21.05 - 21.06)

Nimic nu este acum mai dăunător decât să comunice într-un mod şi o logică a lucrurilor pe care cred că o văd dar care de fapt, le aşează un văl pe ochi.

Iubire: par mai decişi ca niciodată să nu lămurească lucrurile dacă li se cere asta, ci preferă să trântească uşa în urma lor fără să dea nicio explicaţie.

Sănătate: dacă tot am pomenit de menajatul nervilor, îi sfătuiesc să se odihnească cât de mult pot.

Bani: aş vrea să mă opresc la cercul de prieteni deoarece există pericolul să rupă o asemenea relație dacă nu sunt atenţi la modul um tranşeză problema unor datorii!

Horoscop zilnic 7 ianuarie: Rac (22.06- 22.07)

Rămâne destul de provocator sectorul comunicării şi cel al afectivității, care se cere imperios rezolvat prin limpezirea unor aspecte care ţin parte de relațional, parte de felul lor de a fi.

Iubire: îşi vor dori să se afirme în interiorul relației dar aici le-aş sugera să fie atenţi deoarece partenerul vede lucrurile într-un fel, iar ei altfel.

Sănătate: digestia continuă să le dea bătăi de cap dar şi problemele cu lichidele.

Bani: trebuie se achite din obligaţiile pe care le au faţă de familie, adică să returneze varii împrumuturi și o vor face. 

Horoscop zilnic 7 ianuarie: Leu (23.07- 22.08)

Posibil să fie nevoie de o serie de cheltuieli pentru că de aceea sunt sărbători,  se cer rezolvate imediat sau poate fi vorba despre cheltuieli neașteptate.

Iubire: micile gesturi drăgăstoase sunt dovada iubiri, îşi vor face mici bucurii care ţin de viaţa în doi şi se vor simţi aşa cum nu s-au mai simţit ei din momentul când s-au cunoscut.

Sănătate: componenta vasculară va fi cea care le va da bătăi de cap.

Bani: vor cheltuii pentru problemele de sănătate ale unui părinte, dar și pentru a-și scoate familia în oraș.

Horoscop zilnic 7 ianuarie: Fecioară (23.08 -22.09)

Cineva care le-o contestă, ce dacă a fost Revelionul? Dar au argumente ca să liniștească lucrurile.

Iubire: este momentul să pună piciorul în prag ca să poată înţelege ce se petrece, dar atenţie cum pun acest picior, aşa cum le spuneam mai spus şi altora, nu cumva cei din jur - familie, colegi, prieteni,  să aibă senzaţia că sunt controlaţi.

Sănătate: să-şi respecte orele de somn deoarece sistemul lor nervos suportă tensiuni numeroase în compoaraţie cu lunile care au trecut.

Bani: ar putea spune că sunt norocoşi dar înainte de a se bucura de bani trebuie să cheltuiască cu cele lumeşti în urma pierderii a unui unchi sau a unei mătuşi.

Horoscop zilnic 7 ianuarie: Balanţă (23.09 - 23.10)

Vor rămâne şi ei surprinşi câte s-au petrecut nesperat de bine datorită stabilităţii veniturilor, spuneam acum câteva săptămâni că aceşti nativi se vor bucură de venituri constante pentru o perioadă lungă de timp.

Iubire: îşi doresc mai mult, dar pentru a avea mai mult este nevoie de răbdare apoi, pentru ca ca lucrurile să meargă ca pe roate, trebui să consolideze încrederea încuplu/relație.

Sănătate: sugerez atenţie la imunitate şi la durerile de cap de pe urma unor sinuzite rebele.

Bani: Vor cheltui în măsura în care doresc să facă acest lucru, iar când este vorba să se simtă bine știu cum să procedeze.

Horoscop zilnic 7 ianuarie: Scorpion (24.10 - 22.11)

Se spulberă nişte iluzii vis-a-vis de capacitatea lor de a se reformula, ştiut fiind că ei sunt oamenii care ori de câte ori au fost îngenuncheaţi, au găsit resurse interioare să se ridice.

Iubire: pierderea unei poziții sociale face că în acest week end să întoarcă spatele familiei, copiilor, partenerului de viață.

Sănătate: să fie atenți la debutul unor boli de natură autoimună pe fond nervos.

Bani: din teama de a nu rămâne fără bani evită să iasă ca să nu cheltuiască dar nu cred că asta este o soluție!

Horoscop zilnic 7 ianuarie: Săgetător (23.11 - 21.12)

Au suferit transformări profunde, au înţeles că acolo unde nu există reciprocitate pentru ei poate însemna finish-ul fizic şi psihic, că încrederea şi respectul se câştigă chiar şi cu sacrificii uneori de neînţeles dar care în timp îşi dovedesc utilitatea.

Iubire: au înțeles că nimeni nu le poate schimba viaţa din afară, că ei trebuie să înceapă aceste schimbări din interior și vor începe cu relația care pare în impas.

Sănătate: din moment ce lucrurile încep să meargă bine, nu sunt probleme cu sănătate.

Bani: după un Revelion pe cinste își vor face socotelile cu cât au rămas, ce mai au de dat dar mai ales ce au de primit.

Horoscop zilnic 7 ianuarie: Capricorn (22.12 - 20.01)

Par să iasă la lumină neînţelegeri care până acum mocneau şi mulţi dintre ei se vor prăbuşi efectiv deoarece vor decide că acum nu se mai poate, se vor separa chiar dacă afectiv vor fi la pământ.

Iubire: lucrurile se dezintegrează de parcă o mână nevăzută spulberă totul iar boala unuia dintre părinți îi destabilizează și mai rău.

Sănătate: ei înșiși, se pot confruntă cu tulburări digestive.

Bani: au, deși acest segement acum, pentru ei, nu înseamnă mai nimic mai ales că sărbătorile au trecut. 

Horoscop zilnic 7 ianuarie: Vărsător (21.01 -19.02)

Au un tonus psihic bun chiar dacă și lor li se închid uși în nas. Nu disperă. Au marea capacitate de a se detaşa, de a se concentra pe ceea ce trebuie să facă şi depăşesc momentele grele fără prea multe supărări.

Iubire: să lase orgoliile deoparte pentru că ar putea spune lucruri pe care să le regrete mai târziu dar care să nu poată fi trecute cu vederea.

Sănătate: adevărată bombă energetică, vor să iasă la aer curat, vor să se plimbe și vor să facă drumeții.

Bani: vor cheltui fără să se uite numai să le fie bine, problema este că anul vine cu taxe periodice iar ei trebuie să fie atenți cum se împart.

Horoscop zilnic 7 ianuarie: Peşti (20.02 - 20.03)

Și ei vor fi nevoiţi să facă faţă stresului cotidian, sâcâielilor prietenilor, covârşitor pentru ei şi toate vor avea impact asupra vieţii lor profesionale, relaţionale, financiare, asupra sănătăţii.

Iubirea: sunt încătuşați în carapacea unei iubire neexprimate sau a unei neputinţe de moment pe care nu vor ştii cum să o gestioneze.

Sănătate: se pot confrunta cu revenirea unor simptome ale unei boli pe care credeau că o stăpânesc, în special probleme cardiace.

Bani: nu aş spune că îi dau banii afară din casă, dar nu este nici rău în comparaţie cu alte semne care, după sărbători, au rămas cu buzunarele goale.

 

 

 

 

 

 

 

loading...
Loading...