Citește horoscopul zilnic din 7 iulie, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de duminică, 7 iulie.


Horoscop zilnic 7 iulie: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - Nu vă aruncați la declarații pompoase. Puteți exagera pentru efect și partenerul să nu reacționeze cum vă așteptați.

Sănătate - Nu vă obosiți cu prea multe. Lăsați lucrurile să se desfășoare firesc, fără să cereți exerciții suplimentare pentru a obține efecte rapide sau fără să vă apucați de diete noi.

Bani - Fiți deschis, sincer și direct cu ce plănuiți să achiziționați și nu vă lăsați descurajat decât de argumente foarte raționale și obiective.

Horoscop zilnic 7 iulie: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Sunteți dispus să stați la masa tratativelor dar nu reușiți să intuiți intențiile partenerului. Știți ce doriți dar rămâne un mister dacă sunteți pe aceeași lungime de undă. Încercați să aflați folosind diplomația și nu un ultimatum.

Sănătate - Sunteți cârcotaș și vreți să se desfășoare totul perfect. Acceptați că un instructor suplinitor poate fi o variație bună pentru rutina voastră iar sistemul limfatic chiar are nevoie de mișcare.

Bani - Limitele devin subiect de discuție. Banii altora, banii personali trebuie separați și să vă dați timp să implementați noul buget.

Horoscop zilnic 7 iulie Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Vreți stabilitate, să petreceți timp acasă, în familie sau să vă ocupați cu hobbyurile deja avute. Mai rămâne doar să îi convingeți și pe ceilalți că e cea mai buna variantă. Oganizați o cină sau o mică petrecere.

Sănătate - Aveți nevoie de liniște mental și fizic. Nu forțați limitele, evitați suprasolicitarea, nu cărați greutăți și consumați alimente ușoare.

Bani - Cheltuiți pentru a spori confortul celor dragi. Starea voastră de bine depinde de starea lor de mulțumire și sunteți dispus să le dați cardul pe mână.

Horoscop zilnic 7 iulie: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - Sunteți curios dar nu vreți să arătați deschis asta. Puneți întrebări ocolitoare și apoi vă îmbufnați că nu primiți răspunsurile dorite. Conștientizați și remediați din mers.

Sănătate - Aveți ocazia să cunoașteți persoane noi la sală sau la un curs de nutriție. Învățați lucruri noi și împărtășiți din propriile simptome și trăiri.

Bani - Vedeți în care din proiecte merită investite timp și energie. Banii disponibili trebuie redirecționați către proiectele viabile.

Horoscop zilnic 7 iulie: Leu (23.07- 22.08)

Iubire - Priviți cu alți ochi proiectele partenerului. Puteți admite că ați subestimat ambiția acestuia și să îl asigurați de sprijnul vostru pe viitor.

Sănătate - Renunțați fără negocieri la remediile care simțiți că nu au efecte. Discutați cu medicul sau terapeutul curent și cereți o reevaluare.

Bani - Ritmul cotidian încetinește și găsiți că locurile sau lucrurile care nu costă așa mult se pot dovedi valoroase. O plimbare cu cineva drag la o înghețată vă e de ajuns să vă răcoriți și să vă simțiți bine.

Horoscop zilnic 7 iulie: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - Relațiile pot fi confuze, ceilalți par să spună ceva dar să facă altceva, în funcție de interesul fiecăruia. Nu vă puteți baza pe cuvântul anturajului și e bine să renunțați la așteptări pentru moment.

Sănătate - Planul emoțional are nevoie de canalizare constructivă. Nu sunteți încrezător în forțele proprii, aveți nevoie de încurajare de la instructorul de fitness, de la partener sau colegi. Nu dramatizați peste măsură.

Bani - Apar dubii față de anumite cheltuieli care erau programate. Partenerul vă poate face să vă răzgândiți sau să căutați alte oferte.

Horoscop zilnic 7 iulie: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire - Puteți sta mai departe de aglomerațiile sociale și să petreceți timp pentru voi. Sunteți hipersensitiv și orice cuvânt sau contra-argument vi se pare că trebuie imediat pus la punct.

Sănătate - Faceți mici ajustări. Dacă vreți să mergeți la înot și nu la fitness, încercați să vă programați la o oră de gimnastică acvatică pentru a nu vă simți vinovat.

Bani - Așteptați să fiți puțin mai realist legat de raportul calitate-preț. Acum sunteți tentat să asociați valoarea numai cu prețul cel mai ridicat. Vă puteți păcăli.

Horoscop zilnic 7 iulie: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - Ieșiți și detensionați-vă prin socializare, discuții cu persoane de la care aveți de învățat. Nu așteptați lecții la orice cuvânt, bucurați-vă de conversații și vă veți relaxa fără să realizați.

Sănătate - Vă concentrați mai greu. Nu căutați rezultate imediate, lăsați-vă purtat de fluxul evenimentelor și săriți peste ritualurile făcute din obligație. Nu trebuie să mâncați tot din farfurie dacă nu aveți chef.

Bani - Revizuiți lista de cumpărături și adăugați lucruri care vă inspiră și vă motivează, ultima carte a autorului preferat sau bilete la concertul dorit.

Horoscop zilnic 7 iulie: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - Sunteți prea atent cu imaginea și reputația sau chiar cu responsabilitățile asumate. Puteți deveni cicălitor sau să cereți prea multă atenție de la ceilalți și să nu vi se răspundă exact cum sperați.

Sănătate - Căutați să echilibrați starea emoțională. Vreți perfecțiune dar știți că nu o obțineți fără efort și aveți tendința să exagerați. Chiar și așa nu o să fiți mulțumiți de rezultate ci doar epuizați. Fiți mai flexibil și nu criticați instructorul.

Bani - Ocupați-vă de partea spirituală a vieții. Mergeți în locuri unde să vă reculegeți și planificați mici drumuri în afara orașului.

Horoscop zilnic 7 iulie: Capricorn (22.12 - 20.01)

Iubire - Întrebați-vă cum ați putea să îi ajutați pe ceilalți și dacă vi se solicită, săriți în sprijinul lor cu timp, informații, chiar bani.

Sănătate - Focusul mental e redus. Faceți lucrurile simple, nu schimbați ce funcționează. Observați dacă apare disconfort mai ales în zona abdominală și ulterior discutați ajustări de meniu.

Bani - Revizuiți contractele semnate sau care urmează să vi le asumați. Jucați-vă de-a propriul consilier juridic și apoi stabiliți renegocieri dacă e cazul.

Horoscop zilnic 7 iulie: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - Vreți să știți exact tot ce îi trece prin minte sau inimă partenerului și deveniți sufocant. Nu căutați lucruri ascunse unde ceilalți nu vor să aprindă lumina.

Sănătate - Tratați-vă cu blândețe. Nu vedeți exact ce ar trebui modificat, starea emoțională e cu suișuri și coborâșuri. Faceți doar strictul necesar.

Bani - Aveți nevoie de mai multă inspirație. Vă simțiți dezamăgit de plata obținută de la ultimele proiecte  și căutați surse suplimentare de venituri.

Horoscop zilnic 7 iulie: Peşti (20.02 - 20.03)

Iubire - Sunteți dispus să faceți pe plac partenerului cu aproape orice dorință dar împingeți lucrurile prea departe. Intențiile, deși bune, sunt considerate drept interes și ajungeți să vă justificați și vă enervați. Păstrați o măsură în totul.

Sănătate - Explorați tehnici noi, fie de modelare corporală, fie de autocontrol al propriei minți. Testați și urmăriți efectele ulterior.

Bani - Dați dovadă de creativitate. Vedeți partea bună din pierdere și o lecție în orice. Dacă însă vă uitați telefonul în autobuz, deja e neatenție care se poate evita ușor.

 
 
Loading...