Ziua Femeii aduce multe surprize zodiilor. Gemenii se vor distra pe cinste la început de weekend, în timp ce Balanțele și Racii își doresc timp pentru ei. E o zi specială și se anunță cheltuieli, însă fiți cumpătați! Vezi ce îți rezervă astrele și ție pentru ziua de 8 martie 2019.


Horoscop Ziua Femeii - 8 martie

Horoscop 8 martie - Berbec

Minunat este că doar de tine depinde, la finalul acestei săptămîni, relaţionarea cu ceilalţi. Chiar dacă pot apărea tensiuni, fie în relaţia cu partenerul de viaţă, fie în relaţiile profesionale, cu puţin efort şi bunăvoinţă, le vei putea ameliora.

Horoscop 8 martie - Taur 

Se conturează multă muncă în aceste zile de weekend. Fie că trebuie să lucrezi pentru serviciu, fie că eşti nevoit să rezolvi treburi domestice, este bine să îţi dozezi eforturile. Organsimul tău va da semne de oboseală, fiindu-i dificil să menţină un ritm constant în activităţi. 

Horoscop 8 martie - Gemeni

Distracţia şi veselia este la cote mari la finalul acestei săptămîni. Foarte uşor poţi să îţi pui în valoare talentele. Acordă timp şi resurse şi pentru un hobby, pentru că te-ar relaxa mult. Pe de altă parte este posibil ca persoana iubită sau copiii să îţi creeze neplăceri, reproşîndu-ţi faptul că asculţi prea mult de prieteni. 

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Horoscop săptămânal. Luna Nouă în Pești influențează toate zodiile

Ce mărțișor ți se potrivește în funcție de zodie. Pot fi talismane norocoase dacă le alegi corect

 

Loading...
Citeste tot despre: