Horoscopul anului 2019 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul anului 2019 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea.


Horoscopul anului 2019 pentru Berbec

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile anului 2019 pentru zodia Berbec

Cariera- 2019 poate reprezenta un succes fără precedent în afaceri, mai ales din primăvară încolo, pentru că ambiția, forța și încrederea în voi v-ar putea propulsa în lumina reflectoarelor. Dorința și curajul pot contribui la dezvoltarea capacității de a transforma situații inflamate în direcții constructive pentru voi. În aceste condiții, evenimentele vă vor permite să vă dezlănțuiți pe deplin potențialul  intern.

Bani-finanțele vor veni mai ales pentru aceia care vor lucra la propria afacere, dar cu Uranus în casa banilor nu trebuie să vă aventurați în cheltuieli impulsive pe distracție și divertisment. Asigurați-vă că investiți bani în ceva util și plăcut!

Iubire-pentru a nu se crea tensiuni în cuplu, va fi important să știți cum să distribuiți în mod clar responsabilitățile în parteneriat. Aceia care nu au copii, se pot gândi și își pot planifica și apariția unui nou membru în familie. Iar aceia încă singuri, pot căuta sufletul pereche la distanță până în noiembrie.

Horoscopul anului 2019 pentru Taur

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile anului 2019 pentru zodia Taur

Cariera - vor exista schimbări uimitoare, atât în ​​percepția voastră, cât și în mediul în care lucrați. Vor exista multe situații norocoase, datorită cărora puteți traversa cu ușurință peste lucruri dificile și probleme altădată de nerezolvat. Veți deveni adevărați generatori de idei strălucitoare, iar colegii și superiorii vă vor aprecia în final potențialul. Cel mai probabil, în prima jumătate a anului va fi posibil să transpuneți acele talente și visuri pe care le-ați amânat de mult.

Bani - nu este exclus să vă puteți permite acum ceva ce ați refuzat anterior, deoarece fluxul de numerar va crește. Până în toamna anului, veți putea cumpăra ceva valoros, chiar dacă pentru asta veți contracta credite. Nu uitați totuși să trimiteți o parte din fondurile voastre pentru proiectele de caritate! Mai mult, vă recomand să aveți banii în mai multe conturi, pentru a nu păstra întreaga sumă într-un singur loc.

Iubire - vă recomand cu tărie să vă gândiți la crearea unei familii. Guvernatorul relațiilor nu suportă acum varianta de flirturi ușoare, iar voi aveți suficienți fani pentru a face o alegere. Cea mai favorabilă perioadă pentru înregistrarea oficială a relațiilor este mijlocul toamnei.

Horoscopul anului 2019 pentru Gemeni

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile anului pentru zodia Gemeni

Cariera - cei mai deciși, mai intenționați și mai muncitori vor putea să obțină rezultate uimitoare în ​​ceea ce privește munca. Interesant este faptul că veți avea o ocazie excelentă de a vă exprima complet diferit ca până acum. Astfel, cei care au fost mult timp fascinați de științele exacte, vor găsi brusc în ei înșiși o dorință incredibilă pentru artă.

Bani - milioane, cu siguranță nu veți câștiga, dar nu veți avea nevoie de fonduri suplimentare de la alții sau cel puțin nu vă recomand împrumuturi. Aveți grijă atunci când faceți cumpărături să verificați restul fără a vă îndepărta de la casa de marcat!

Iubire - Pentru a evita situațiile tensionate în familie, acordați mai multă atenție partenerilor, organizați adunări de prieteni și rude, vacanțe sau ieșiri în natură.

Cei singuri vor avea fani, dar în alegerea perechii va trebui să asculte nu numai de vocea inimii, ci și de logica minți. Altfel, vor sfărși prin a rămâne dezamăgiți.

Horoscopul anului 2019 pentru Rac

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile anului 2019 pentru zodia Rac

Cariera - indiferent de sarcina dvs. de lucru la locul de muncă, nu încercați să vă faceți griji, nu vă grăbiți, nu stabiliți obiective pe scară largă și care necesită prea mult efort. Aveți nevoie de forțe nu pentru schimbările externe ce vin, ci pentru marea transformare internă. Dacă reușiți să faceți acest lucru, atunci evenimentele favorabile nu vor întârzia să apară. Cel mai mare succes va fi obținut numai de cei care pot lucra într-o echipă.

Bani - anul va fi destul de instabil, așa că sfatul meu este să nu renunțați brusc la ceea ce faceți acum. În plus, veți avea nevoie de bani pe la sfârșitul anului.

Spre sfârșitul verii, nu comiteți acțiuni greșite în ceea ce privește investirea banilor! Verificați cu atenție semnăturile din documente, pentru că există tendința de a deveni victime ale fraudei și păcălelilor.

Iubire - există o mare probabilitate ca o poveste pasională să se transforme într-o relație pe termen lung. Să nu vă fie frică nici să legiferați relația dacă acesta e mersul lucrurilor. Vă sfătuiesc însă un singur lucru: să ocupați o poziție dominantă în dragoste!

Horoscopul anului 2019 pentru Leu

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile anului 2019 pentru zodia Leu

Cariera - cu Saturn în casa muncii va fi în continuare greu de gestionat multitudinea de responsabilități cu care vă veți încărca și care, în plus, vă stoarce și de energie. Din luna martie încolo, timp de 7 ani, va sta Uranus în zona carierei și a statutului social, iar unele din schimbările pe care le poate aduce în acest răstimp vor fi neașteptate, mai ales că ele pot veni sub formă de provocări dinspre șefi, firmele la care lucrați sau propria afacere.

Bani - stabilitatea sferei financiare va fi direct proporțională cu activitatea voastră. Cu cât încercați mai mult să schimbați ceva, cu atât mai bine veți acționa cu încredere și cu surse suplimentare de venit. În unele cazuri, sursa poate fi doar una, dar munca acolo se va extinde. Nu trebuie să vă surprindă asta și nici să nu încetiniți ritmul!

Dacă veți dori să faceți investiții, veți fi ajutați de Jupiter, însă nu vă sfătuiesc să vă împrumutați pentru asta, ci folosiți doar banii proprii.

Iubire - până la toamnă este o perioadă bună pentru a construi relații calde, pozitive. Evitați totuși indulgența excesivă față de iubire, lenea de a vă implica, deoarece acest lucru ar putea să vă aducă necazuri.

Horoscopul anului 2019 pentru Fecioară

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile anului 2019 pentru zodia Fecioară

Cariera - veți putea să faceți un salt calitativ în dezvoltarea voastră, deschizând un potențial creativ uriaș, trezind noi talente și abilități. Nu ezitați să vă alăturați activității în aplicarea noilor oportunități în practică. Acum nu va fi dificil să faceți acest lucru, deoarece activitatea sporită în acest an vă va impulsiona la acțiune. Căutați noi domenii de activitate, noi modalități de a vă exprima în muncă, faceți totul cu atenție, temeinic, fără agitație, după un plan predeterminat.

Bani - eliminați toate cheltuielile inutile și investițiile nerezonabile. În această perioadă va trebui să fiți mai modești în dorințe și să vă îmblânziți apetitul. Planificați cu claritate bugetul și urmăriți numai obiective realiste.

Iubire - fiți mai selectivi în ceea ce privește noile cunoștințe. Nu vă retrageți, dar nici nu vă îmbulziți să participați la toate evenimentele. Dacă încetați să căutați partenerul ideal, atunci Cupidon vă va aduce rapid o variantă decentă și fiabilă. Ascultați-vă intuiția și aveți grijă de aspectul vostru până la cel mai mic detaliu.

Horoscopul anului 2019 pentru Balanță

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile anului 2019 pentru zodia Balanță

Cariera - până la sfârșitul verii se vor deschide perspective excelente pentru muncă, afacerile vor fi consolidate și stabilizate, munca va fi mai bine plătită și vă veți scălda în razele respectului colegilor voștri. Prin autoeducație și schimbarea sferei de activitate, veți descoperi talente creative și o să vă implicați în noi proiecte. Din aprilie până în mai, feriți-vă de bârfe și intrigi la locul de muncă!

Bani - toată vara și chiar toamna, zona financiară va fi destul de lipsită de griji. Veți avea bani pentru toate, în limita bunului simț .Unii vor putea să câștige o sumă la loterie sau să obțină o nouă poziție cu un salariu decent, alții se vor încumeta să facă un credit pentru investiții.

Iubire - relațiile se vor dezvolta destul de repede, iar iubirea poate pândi la fiecare colț. Totul este să nu stați în casă, ci să acceptați ca socializarea să facă parte din viața voastră. Atractivitatea și farmecul nu vor rămâne neobservate, prin urmare, ar trebui să fiți atenți și să evitați scenele de gelozie.

Horoscopul anului 2019 pentru Scorpion

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile anului 2019 pentru zodia Scorpion

Cariera - începe o perioadă de calm, dezvoltare constantă, fără anxietate și șocuri deosebite. E o perioadă bună pentru punerea în aplicare a planurilor făcute anterior și pentru atingerea cu succes a obiectivelor pe care le-ați parcurs în ultimul timp. Toate noile inițiative pozitive sunt favorabile.

Bani - aveți șansa să semnați contracte bune și să vă apropiați de oameni influenți. Bazați-vă pe intuiție și găsiți noi modalități de găsire a surselor de bani. Fiți însă atenți că nu-s excluse și cazurile de înșelătorie.  Nu investiți în proiecte discutabile! Asigurați-vă că ați făcut un plan de acțiune și nu ieșiți din programul stabilit.

Iubire - vă recomand să optați mai curând pentru un partener obișnuit și nu să așteptați prințul din poveste cu limuzina. Veți avea astfel o mulțime de oportunități de a întâlni o persoană cu care să puteți merge mână în mână toată viața. Doar să știți voi ce să alegeți.

Horoscopul anului 2019 pentru Săgetător

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile anului 2019 pentru zodia Săgetător

Cariera - s-ar putea să traversați probleme în sfera muncii, dar dacă analizați totul până la cel mai mic detaliu, veți afla și succesul. Veți avea toate șansele de a ocupa o poziție de conducere și vi se vor oferi ocazii de a vă dovedi potențialul. Abordarea voastră neconvențională în rezolvarea problemelor complexe și abilitatea de a propune idei originale vor fi observate de superiori, mai ales în a doua jumătate din an.

Bani - există o mare probabilitate să primiți mai multe oferte semnificative. La sfârșitul verii, pot apărea mici tensiuni de bani legați de familie și copii. În mod neașteptat, veți avea nevoie de o sumă mai mare. Dar până la începutul toamnei, situația se va redresa.

Iubire - indiferent cât de independenți sunteți, ca zodie de foc din care faceți parte, aveți nevoie de atenție și îngrijire. Acordați mai multă atenție celor dragi, întăriți relațiile, dați semne de implicare și veți fi mulțumiți. Gândiți-vă mai întâi înainte de a vorbi, iar în caz de tensiune, întoarceți romantismul în relație și pregătiți-vă de o altă "lună de miere".

Horoscopul anului 2019 pentru Capricorn

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile anului 2019 pentru zodia Capricorn

Cariera - 2019 este un an de decizii importante și de muncă grea pentru voi. Mult noroc va veni doar sub condiția de rezultat al eforturilor voastre, numai dacă veți fi harnici și persistenți. Cadouri din cer sunt posibile, dar nu vor sosi în avans, ci ca urmare a muncii grele și intenționate. Dacă nu veți abandona în fața dificultăților și nu vă abatețide la obiectivele voastre,veți obține mai mult decât vă așteptați. Încercați să atingeți țintele în etape, fără a sări treptele.

Bani - recomand să finalizați toate lucrările începute și să elaborați în mod regulat un buget pentru fiecare lună. Feriți-vă de ofertele riscante și nu mizați pe noroc, ci doar pe voi înșivă. Încă ceva - nu dezvăluiți sursele materiale prietenilor!

Iubire - la acest capitol, nu sunt prevăzute conflicte serioase și probleme interne. Protejați-vă de flirt și de romane frivole, mai ales dacă aveți deja o relație stabilă! Ele dăunează.

Cei singuri au șansa de a întâlni pe cineva prin toamnă.

Horoscopul anului 2019 pentru Vărsător

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile anului 2019 pentru zodia Vărsător

Cariera - în primele șase luni ale anului, mulți se vor implica în stabilirea atât a contactelor comerciale, cât și a celor personale. Activitatea socială va crește foarte mult, apar cunoștințe și parteneri în afaceri, dar trebuie să fiți atenți să nu intrați în situații neplăcute. Încorporați-vă abilitățile în acest domeniu, iar pentru a depăși dificultățile întâmpinate pe drum, utilizați-vă fantezia, susțineți-vă punctele de vedere și fiți punctuali!

Bani - axați-vă pe achitarea de datorii, de împrumuturi, căci altfel nu vor veni câștigurile. Dacă veți reuși să ajungeți la zero cu ele, prin iunie-iulie va exista un profit neașteptat. Fiți atenți însă pentru că banii sunt, de fapt, un test. Nu pierdeți totul pe lux și divertisment și nici nu ridicați nasul pe sus!

Iubire - vă recomand să luați inițiativa în propriile mâini dacă doriți într-adevăr să vă aranjați viața personală. Nu trebuie să așteptați primii pași de la persoana care vă place. Din cauza experienței trecutului, vă temeți foarte mult să nu cumva să fiți iar înșelați în așteptările voastre și, prin urmare, vi se pare mai ușor să nu intrați într-o relație decât să fiți din nou trădați.

Horoscopul anului 2019 pentru Pești

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile anului 2019 pentru zodia Pești

Cariera - nu merită anul acesta să vă schimbați drastic planurile și să faceți acțiuni spontane. Nu ar trebui să luați în considerare punerea în aplicare a proiectelor aleatoare care nu au făcut parte anterior din planurile dumneavoastră. Mergeți în felul vostru dovedit până acum, nu renunțați, nu vă opriți pe loc! Potențialul ascuns va deveni evident, cantitatea se va transforma în calitate, totul este să nu vă ascundeți de lume.

Bani - dacă vă deschideți propria afacere sau lucrați deja la proiectul vostru de afaceri, în mijlocul verii se așteaptă o sumă mare de bani. În toamnă însă vor crește cheltuielile.

Iubire - nu vă ascundeți în cochilie, deschideți-vă inima persoanei care vă place, fiți mai îndrăzneți, cu mai multă inițiativă căci, și celor care nu doresc implicare serioasă, li se vor testa sentimentele.

 
 
Loading...