Luna aceasta, Mercur afectează zona comunicării, a logicii, a raţiunii, a energiei, atenţionează astrologul Alexandra Coman. Când apar conflictele, şi în iulie există un risc important să luăm parte la conflicte, energia bună, aceea care ne ajută să facem lucruri măreţe, se poate estompa. Culorile sunt cele care îţi pot întări puterile. În acest horoscop găseşti culoarea care face minuni pentru fiecare zodie în parte.


Când intrăm în conflicte, ne defocalizăm şi nu mai reuşim să ne centrăm atât de repede singuri. Din fericire, în acest sens ne pot ajuta culorile. Adică ne ajută să ne găsim resursele, să ne găsim voinţa, pentru a face acele lucruri surprinzătoare pe care le aveam în plan. Fiecărei zodii îi corespunde o culoare norocoasă. Nu este nevoie să o porţi la vedere, ci doar să o ai asupra ta sub formă de pix, accesoriu de păr, chiar şi o bucată de hârtie colorată în nuanţa norocoasă îţi poate aduce succesul în tot ceea ce faci.

Descoperă aici ce culoare te ajută să atragi succesul și să alungi vibrațiile negative din partea celor din jur. Unele culori stimulează sectorul financiar.

 
 
Loading...