Când citești horoscopul, afli numai lucruri frumoase despre personalitatea fiecărei zodii – dar există și o latură negativă! Află ce defecte au zodiile „la feminin”.


Berbec

În ciuda caracterului puternic și plin de energie, doamnele aflate în zodia Berbec sunt exigente, exagerat de independente. Sunt departe de idealul gospodinei clasice: preferă să se ocupe de carieră în loc să dea cu aspiratorul. Nu ezită să-i pună pe toți membrii familiei la treabă, pentru ca ele să strălucească la muncă sau în viața socială. Adoră să dea comenzi și nu acceptă să fie contrazise.

Taur

Frumoasă și senzuală, „tăuroaica” tinde să devină delăsătoare în viața intimă. Umbă prin casă nemachiată și într-un capot decolorat, ia în greutate fiindcă nu se abține să ciugulească permanent din mâncărurile preferate. Tinde să devină tiranică cu membrii familiei și cicălitoare - și are dispoziție schimbătoare.

Gemeni

Dincolo de aspectul amuzant, tânăr, „de lume”, femeile în zodia Gemeni ascunde o persoană adesea superficială, fără simțul responsabilității. Știe cum să paseze altora lucrurile pe care nu vrea să le ducă la bun sfârșit. Se plânge mult și face puțin. Dacă ceva merge bine, e meritul ei – dacă-i de rău, e vina celorlalți. Pentru că are dublă personalitate, îi place să se joace cu sentimentele partenerului – și astfel obține mereu ceea ce vrea. Geloasă și suspicioasă, știe să facă reproșuri, dar nu-și impune sieși standardele pe care le impune altora.

Descoperă pe clickpentrufemei.ro ce spun astrologii despre celelalte zodii.

 

 

 
 
Loading...