Orice femeie îşi doreşte să ştie cât mai multe despre partenerul ei de viaţă. Acum poţi afla câteva amănunte cu ajutorul horoscopului. Ce zodie este iubitul tău?


BERBEC
Dacă îți cauți un partener de durată, cu siguranță că acesta este bărbatul Capricorn. Se prea poate să nu-și manifeste afecțiunea ușor, însă este unul dintre bărbații care caută o relație stabilă. Vrei să-ți dai seama dacă bărbatul Capricorn te iubește? Atunci observă cât timp este dispus să-ți acorde. Mult înseamnă iubire, prea puțin, nu-l atragi așa mult.

TAUR
Ieșirile în oraș și prieteniile nu sunt pentru el. De abia în momentul în care se ajunge la sex începe să ia relația în serios. Dacă înainte aștepta să-l suni tu, acum te va suna zilnic și se va arăta dispus să se întâlnească mai tot timpul cu tine. Atenție: nu este prea deschis, nefiind niciodată dispus să-ți spună ce simte sau ce vrea de la tine cu adevărat.

GEMENI
Câteva cuvinte care ar descrie perfect un bărbat Vărsător: un prieten adevărat. Bineînțeles, care caută și anumite beneficii, nu doar prietenia ta „curată”. Caută o femeie care îl înțelege și care este dispusă să-i ofere mai mereu și sex. Pentru că este o persoană simpă, caută relații simple, fără mari „dureri de cap”.

RAC
Când te iubește un bărbat Taur, mai mult că sigur că vei ști. Deviza lui: „te iubesc cât de mult pot”. Bărbatul din această zodie învață ușor ce îți place (și pune în aplicare!). Atâta timp cât este îndrăgostit, nu te va înșela și nu se va juca cu sentimentele tale.

LEU
Ce nu știe un bărbat Săgetător este să joace poker. Asta pentru că nu poate să-ți ascundă ușor sentimentele. Dacă te iubește, vei vedea în modul în care se comportă cu tine. Dacă se va plictisi, nu se va sfii să-ți arate. Nu te avânta să-i ceri explicații, s-ar putea ca reacția lui să nu-ți convină. Bărbații din această zodie nu sunt cunoscuți tocmai pentru galanteria lor.

VEZI AICI CONTINUAREA

 
 
Loading...