Nu o mai scoţi la capăt cu banii şi vrei să afli dacă vor veni şi zile mai bune? Astrele îţi arată ce schimbări vor apărea în perioada următoare, ca să ştii la se să te aştepţi.


Berbec 21.03-21.04

Lunile trecute ţi s-au părut dificile din punct de vedere financiar. Ca să nu continui tot aşa, ar trebuie să începi să-ţiplăteşti la timp datoriile, în loc să le laşi să se adune şi să te copleşească. Dacă ai de gând să faci un credit, acum poate că nu este cel mai bun moment. Eşti nevoită să revii pe linia de plutire şi să spui stop cheltuielilor.

Taur 22.04-21.05

În sfârşit, începi să culegi ce-ai semănat. Investiţiile tale din trecut încep acum să dea roade, aşa că, din punct de vedere financiar începi să stai din ce în ce mai bine. Cu toate acestea, nu este cazul să te culci pe o ureche, deoarece ştii cum este: banii vin şi se duc. Continuă să munceşti la fel de mult şi vei avea şi mai mult spor.

Gemeni 22.05-21.06

Eşti hotărâtă ca în concediu să studiezi piaţa şi să cauţi un loc de muncă mai bine plătit. Şi s-ar putea să fii suprinsă de o ofertă de muncă destul de bună. Fiindcă trăim vremuri tulburi, nu trebuie să te arunci cu capul înainte, ci să studiezi bine contractul care ţi se oferă. Prudenţa este cuvântul cheie.

Află cum stau celelalte zodii pe click.ro!

 
 
Loading...