Unii nativi din zodiac preferă singurătatea sau sunt „blestemate“ să aibă acest statut. Există zodii care trăiesc cu visul de a-și întemeia o familie, de a avea o casă și de a îmbătrâni alături de persoana iubită, însă anumiți nativi se simt mai în elementul lor când sunt singuri și nu în compania cuiva.


Iată care sunt semnele astrale predispuse să nu se căsătorească, să divorțeze ori să treacă prin mai multe evenimente de acest gen. Bine, se ia în calcul și ascendetul când se calculează procentul de risc pentru singurătate.

Berbec

Pentru că au în sânge adrenalina, berbecii nu pot sta în loc mult timp. Dacă se căsătoresc, au nevoie de pasiune și schimbări ca să reziste. Nu se împacă deloc cu rutina zilnică și urăsc monotonia. De aceea, berbecii riscă să rămână singuri. Nu se pot mulțumi cu ceea ce au și se plictisesc rapid.

Gemeni

Acești nativi preferă să nu-și ia angajamente așa de importante, precum sunt căsniciile. Preferă, mai degrabă, să studieze, să-și asigure o situație materială, înainte de a-și întemeia o familie. În plus, până să se stabilească, numără mai multe relații, în special sezoniere. Legăturile serioase îi țin pe loc și nu-i lasă să se desfășoare. Gemenii stau foarte bine la capitolul socializare și își fac prieteni noi foarte rapid.

Află ce zodii se simt mai bine singure decât într-o relație pe clickpentrufemei.ro.

 

Care este partea întunecată a fiecărei zodii
Zodii care fac cele mai urâte crize de gelozie
Aceste zodii te părăsesc fără nicio explicație

 

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: