Anul Bivolului Alb de Metal debutează cu ziua de 12 februarie şi se încheie la 31 ianuarie 2022. Bivolul este al doilea animal din zodiacul chinezesc, un animal loial, onest, blând şi muncitor. În lunile următoare, toţi nativii zodiacului chinezesc vor avea parte de succese nebănuite. În ce domenii şi prin ce provocări trebuie să treacă mai întâi, descoperă în cele ce urmează!


Astrologii spun că fiecare nativ în parte va avea resursele interioare necesare pentru a face din acest an unul aşa cum îşi doreşte. Principalele sectoare pe care va trebui să le preţuiască şi să le acorde mai multă atenţie, în continuare, sunt sănătatea şi finanţele. Unul dintre cei mai norocoşi din zodiac, în acest an, este maimuţa, pentru care 2021 va fi ca „o gură de aer proaspăt“. Ce trebuie să facă nativul Iepure, dacă îşi doreşte să urce pe scara ierarhică la locul de muncă şi ce nativi sunt pe lista veniturilor suplimentare în acest an?

Şobolanul (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Bivolul este prietenul secret al Şobolanului, iar în anul 2021 îi poate aduce oportunităţi interesante în viaţă, unele în care sunt motivaţi mai mult ca oricând să facă schimbări semnificative pentru bunăstarea sănătăţii fizice şi mentale. Este important ca nativul Şobolan să îşi ia din timp calmul necesar, înainte ca o eventuală situaţie stresantă să escaladeze. Viaţa profesională va fi una promiţătoare, timp în care Şobolanul va avea de muncit. Este un an excelent pentru a economisi, în special pentru nativii tineri. Nu trebuie să facă achiziţii majore decât dacă este un fapt sigur.

Citește aici continuare și află previziunile pentru fiecare zodie în parte!

 
 
Loading...
Citeste tot despre: