Începutul unei relaţii este acel moment în care avem ocazia de a cunoaşte cel mai bine viitorul partener şi pentru a demonstra cât interes avem faţă de acesta.


Iar momentul propice pentru a-i demonstra
acest lucru este chiar la prima întâlnire. Asa ca ar fi bine să fii pusă
în tema cu preferintele fiecarui barbat în funcţie de semnele
zodiacale.

Berbec
Barbatul Berbec e incapatanat din fire si va incerca sa domine fiecare moment al primei intalniri. Daca il vrei cu adevarat vei fi supusa si ii vei da impresia ca il venerezi din priviri. Lasa-l sa povesteasca tot ce are de povestit, nu-l intrerupe si nu te oferi sa iti platesti consumatia, acest lucru nu va face decat sa il infurie.

Taur
Calmi din fire, barbatii Taur vor astepta sa te simti tu confortabil in primul rand. Dupa ce se vor asigura ca atmosfera este destinsa, abia atunci vor ataca pentru a te cuceri. Fa-i jocul, bucura-te de moment si da-i impresia primei victorii cat poti de repede. Nu uita sa razi mult la glumele lui!

Gemeni
Barbatii Gemeni sunt mari mincinosi si foarte sireti. Pentru ei prima intalnire trebuie sa se termine in pat ca sa fie de succes. Asteapta-te la o alta intalnire numai daca te-ai ridicat la nivelul lor intelectual, daca decizi sa nu ajungi in pat din prima. Insa, daca ii faci jocul, Geamanul va aprecia acest lucru si va mai vrea sa se “joace” cu tine si pe viitor.

Rac
Racii se vor stradui din rasputeri sa te satisfaca la prima intalnire. Din simplul motiv ca nu sunt siguri pe ei, racii vor incerca sa iti demonstreze cat de bine pot sa te trateze. Asteapta-te ca barbatul Rac sa vina la prima intalnire cu flori si bomboane, chiar daca tu esti cea care initiaza relatia. Daca vrei sa-l prinzi in mreje, nu trebuie decat sa fii foarte feminina si dulce, poate mai inocenta decat esti de fapt.

Leu
Leii doresc domine fiecare moment al primei intalniri. Se vor lauda nevoie mare, vor incerca mereu sa demonstreze ca ei sunt masculii alfa. La fel ca si in cazul berbecilor, daca iti doresti neaparat un barbat leu, trebuie sa te supui, dar, spre deosebire de berbeci, trebuie sa demonstrezi si ca stii sa domini. Alege momentul potrivit si dezarmeaza-l cu argumente bune si il vei castiga negresit.

Fecioara
Barbatii din acest semn zodiacal sunt perfectionisti. Nu iti vor da mare importanta la prima intalnire decat daca arati impecabil. Fiind foarte critici, iti vor urmari fiecare gest si isi vor forma repede o parere in legatura cu gradul de nonsalanta cu care esti inzestrata. Ca sa il cuceresti trebuie macar se demonstrezi ca te straduiesti.

Balanta
Balantele au o problema cu siguranta de sine. Este foarte posibil ca tu sa conduci intalnirea, insa atentie sa nu pici in capcana de a-l subestima intelectual. La primul semn de dominare voita, se vor retrage si vor deveni evazivi. Barbatii din Balanta trebuie dusi de manuta prin prima intalnire, pana cand devin siguri pe ei.

Scorpion
Scorpionii ataca miseleste, chiar cand iti e lumeqa maI draga. Barbatul Scorpion te va lasa sa ai impresia ca tu esti cea cea care conduce intalnirea, iar la momentul oportun va da lovitura de gratie. Si asta pentru ca doreste sa de supuna pentru a te avea carnal. Scorpionii par docili in prima faza, insa doresc, la fel ca si Gemenii, sex din prima. Asa ca, daca si tu doresti acest lucru, da-te ranita!

Vezi celelalte zodii aici!


Loading...