Avem două zile la dispoziție când dorințele ni se împlinesc. Totul este să gândim profund la ceea ce dorim să ni se întâmple. Astrologii spun că acest lucru este posibil datorită faptului că din 13 până în 15 aprilie are loc Nunta cosmică, un fenomen astrologic întâlnit an de an, când Soarele și Luna se întâlnesc


Planetele ne influențează destinul. Asta cred astrologii, care știu să citească hărțile astrale și să ne ”prezică” viitorul.

Tot ei spun că timp de două zile, de astăzi și până joi, la ora 14.30, are loc Nunta Cosmică, care marchează etapa astrală din fiecare an în care Soarele și Luna se află fiecare în exaltare. Fenomenul va influența toate zodiile, dar, în special, nativii Berbec, Taur, Rac și Leu.  

Nunta cosmică 2021. Fenomenul va influența nativii din toate zodiile

”În fiecare an avem acest fenomen cu soare în Berbec și lună în Taur. Această nuntă cosmică vine cu foarte multe porți deschise. E un fel de vortex astral în care noi ne putem seta intenții și de asta este atât de importantă nunta cosmică. Va conta ceea ce gândim și simțim în următoarele două zile. Această aliniere ne face conștienți de noi, ne aduce revelații, ne pune în stare de vigilență. Pe nunta cosmică avem un vârf de claritate în viețile noastre. Știm ce avem de făcut, care sunt cele mai bune decizii, înțelegem ce e mai bine pentru noi, integrăm mai ușor trecutul, renunțăm la așteptări, cultivăm acceptarea, identificăm de ce ni se întâmplă ce ni se întâmplă, ne dăm seama dacă suntem sau nu la locul potrivit. Soarele și Luna în exaltare împletesc o vrajă. Timpul se oprește în loc pentru ca noi să plonjăm într-un prezent continuu și să ne uităm din afară, cu sinceritate, la viața noastră. După ce clepsidra își reia numărătoarea boabelor de nisip, avem forța de a pune în practică ceea ce ne este absolut evident că avem de trăit”, este de părere astrologul Valeriu Pănoiu.

Nunta cosmică 2021. Momentul în care dorințele se împlinesc 

El ne recomandă ca în această perioadă să ne concentram la ceea ce ne dorim, nu la ceea ce nu dorim să se mai întâmple. Să ne concentram pe starea de sănătate, de abundență, la starea sufletului.

 

Citește și: 

Horoscop zilnic 13 aprilie 2021: Gemenii își arată afecțiunea față de cei dragi

Semnificaţia lunii de naştere. Ce caracteristici ai dacă te-ai născut în luna mai

 

 

 

 
 
Loading...