Trăsăturile de caracter nu sunt singurele indicii cu privire la semnul zodiacal sub care te-ai născut. Imaginile pe care le postezi pe rețelele de socializare și modul în care folosești Facebook scot la iveală caracteristicile zodiei tale.


Berbec

Nu ești o împătimită a rețelelor de socializare, pentru că, în general, preferi să discuți față în față cu persoanele care sunt importante pentru tine. Probabil vei alege ca imagine reprezentativă un animal amuzant, mic, nicidecum o fotografie a ta, și o vei păstra mult timp neschimbată. Postezi imagini în care apari alături de prieteni.

Taur

Împărtășești cu prietenii cele mai frumoase fotografii ale tale. De altfel, pentru tine Facebook este un mod plăcut de a-ți petrece timpul și de a afla cu ce se mai îndeletnicesc cunoștințele tale. Ești recunoscută pentru numeroasele postări cu glume și imagini amuzante.

Gemeni

Ai un simț al umorului dezvoltat, prin urmare vei posta pe rețelele de socializare o mulțime de bancuri și fotografii în care apari în ipostaze nostime. Pentru că te plictisești repede, schimbi destul de des imaginea de profil. Îți place să folosești Facebook pentru a discuta ore în șir cu cei dragi.

Află pe clickpentrufemei.ro dacă profilul de Facebook îți trădează zodia.

 

 
 
Loading...