Lunile pline sunt spectaculoase vizual, iar astrologii spun că acestea anunţă şi producerea unor evenimente importante. Momentul astral este despre un maximum de energie, direcţionat spre noi, care ne afectează mai mult sau mai puţin favorabil, în funcţie de zodie şi de cum suntem în stare să acceptăm noutatea în viaţa de zi cu zi. Uneori, superluna, cum este luna roz din această perioadă, îţi oferă oportunităţi de care poţi sau nu să profiţi şi, alteori, chiar îţi lasă cadouri şi recompense.


Superluna roz s-a petrecut la ora 6.31 de minute, marţi, 27 aprilie, iar efectele ei se produc pe tot parcursul zilei, precum şi în următoarele două zile, 28 aprilie şi 29 aprilie, deci este bine să ştii ce aduce acest eveniment astral.

Lunile pline tind să pună lupa pe un aspect al vieţii, pus într-un con de umbră. Asta se întâmplă pentru că lună plină are loc atunci când Soarele - conducătorul sinelui extern - formează o opoziţie cu Luna - conducătorul sinelui intern. Există o latură din noi despre care nimeni altcineva nu ştie. Uneori, nici măcar noi nu înţelegem pe deplin această latură. Acest strat profund personal despre cine suntem poate contracara cu imaginea pe care ne-am construit-o la nivel material.

Citește aici continuarea.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: