Numerologii ne asigură că numele nostru ne poartă noroc ! Fiecare literă poate fi transformată într-un număr. Pe Loteriști această strategie îi ajută să selecteze cu ușurință numerele norocoase. De-a lungul timpului, jucătorii la Loto aleg o serie de numere adunate din datele personale pe care le joacă periodic.

Iată cum să alegem cele mai importante numere care se ascund în numele pe care-l purtăm:

1.Numărul reușitei se obține prin adunarea consoanelor prezente în numele vostru. În viața reală acest număr ne arată cum suntem priviți sau apreciați de persoanele din anturajul nostru.
2.Numărul ereditar se obține  prin adunarea literelor care alcătuiesc numele de familie, iar valoarea respectivă se reduce la o singură cifră ( așa cum s-a procedat în exemplul de mai jos) . Acest număr reprezintă calitățile pe care le primim moștenire din generație în generație.
3.Numărul de exprimare, cunoscut și ca Număr de nume  îl calculați  prin adunarea vocalelor și consoanelor  care se regăsesc în numele vostru întreg, prenume și nume de familie.  Numărul de exprimare este foarte important pentru fiecare dintre noi. Numărul de nume ne influenţează viaţa zi de zi. Studiind numărul de exprimare (de nume) aflăm amănunte despre relaţiile noastre cu prietenii şi cu partenerii de afaceri şi de familie. Cunoscând importanţa sa vom fi mai realişti în demersurile noastre. Numărul de exprimare (de nume) joacă un rol-cheie în viaţa social, în căsătorie și în obținerea de beneficii financiare. Numerologii susţin că acest număr are o semnificaţie aparte pentru diferite profesii : poeţi, artişti, arhitecţi, jurnaliști şi politicieni, demonstrând dacă acest număr este compatibil cu numărul reuşitei. Efectul acestui număr de exprimare îl întâlnim şi în perimetrul documentelor şi afacerilor oficiale. Cu Numărul de exprimare ( de nume) ne legitimăm şi-l folosim pe actul de identitate, pe paşaport, pe carnetul de conducător auto etc.

4.Numărul intim ( numit de unii numerologi și Dorința inimii) se obține prin adunarea vocalelor care se regăsesc în .numele vostru și reprezintă valorile prioritare pe care le urmăriți și motivațiile interioare.  
5.Numărul destinului  se obține prin adunarea  cifrelor care  formează data de naștere. Adunarea numerelor se continuă până când se obține o singură cifră.

Iată un exemplu : cum se calculează Numărul de exprimare:

 S P E R A N T A     N I C O L A E
1-7-5-9-1-5-2-1 +   5-9-3-6-3-1-5 = 63=9
31                        +  32 = 63

  Fiecărei litere din numele nostru îi corespunde un număr. Iată corespondența dintre litere și numere:  1=A J S; 2=B K T ;3=C L U;

    4=D M V; 5= E N W; 6=F O X; 7=G P Y; 8= H Q Z; 9= I R.

 Jucătorii la Loto trebuie să ia în calcul și valoarea secretă a numerelor  

Numerologii ne dezvăluie  valoarea secretă a numerelor de la 1 la 9, cu convingerea că această alternativă atrage norocul. Dacă vă pasionează unele numere, importante ca semnificație pentru voi,  puteți juca numerele respective alături de valoarea lor secretă: 1=1; 2=3; 3=6; 4=10; 5=15; 6=21; 7=28; 8=36, 9=45.

 

 

loading...
Loading...