Am primit mesajele voastre şi am constatat că agenda voastră personală este foarte încărcată. Pentru a concretiza cel puţin o parte din ceea ce v-aţi propus în această săptămână, ţineţi seama de cuvintele-cheie ale acestei etape: planificare şi rigoare.


În aceste zile, trebuie să fiţi mai diplomaţi şi să nu vă exteriorizaţi sentimentele. Relaţiile interumane şi starea de sănătate vă reţin atenţia în mod deosebit: veţi munci mai mult decât aţi estimat; veţi descoperi că persoanele de încredere vă ascund unele lucruri care vă interesează; vă îndrăgostiţi de colegi de la locul de muncă. De asemenea, colaboraţi frecvent cu nativii Gemeni şi Raci. Visele voastre sunt premonitorii, mai ales în zilele de luni şi de miercuri.

Din mesajele trimise de voi le-am ales pe cele premonitorii.

Ai primit o făclie aprinsă? Vei primi un ajutor important

Visul: Dora a visat că o persoană inflentă din localitatea natală i-a oferit o făclie aprinsă, într-un cadru festiv. Persoana oficială a felicitat-o şi i-a spus că acest dar este o recompensă pentru activitatea social- filantropică desfăşurată de ea în ultimii cinci ani.

Semnificaţia visului: Acest mesaj oniric anticipează o bucurie. Dora va fi promovată pe plan profesional. Făclia aprinsă reprezintă şi un câştig neaşteptat. De asemenea, o făclie primită în cadru festiv este şi simbolul longevităţii.

Aduc noroc: Amuleta orhidee şi cifra 5.

Vorbeşti cu o rudă decedată, dar în vis este vie? E de bine

Visul: Maia, o vizitatoare a rubricii noastre ne-a povestit un vis emoţionant şi ne întreabă ce semnificaţie are. A visat-o pe bunica ei care a decedat în urmă cu cinci ani. Maia o iubea enorm şi dorea s-o viseze. Acum, în vis, bunica îi dădea tot felul de sfaturi şi era veselă, aşa cum era în viaţa reală.

Semnificaţia visului: Dacă vorbeşti cu o persoană decedată, dar în vis este vie şi-ţi spune lucruri interesante, înseamnă că vei avea o mare realizare. Poate fi vorba de o schimbare în bine în viaţa personală şi de o reuşită într-un proiect foarte ambiţios. În acelaşi timp, visul avertizează să fii diplomat în relaţiile cu persoanele de decizie.

Aduc noroc: Ofrandele dăruite în memoria persoanei pe care ai visat-o : fructe, dulciuri, grâu fiert şi lumânări.

Mănânci curmale în vis? Vei avea surprize plăcute

Visul: Sorin s-a trezit foarte fericit dintr-un vis recent: mâncase curmale pe săturale. Erau dulci, parfumate, iar el se simţea ca un voinic: dispăruse oboseala, nemulţumirea, teama de neprevăzut.

Semnificaţia visului: Într-adevăr, curmalele simbolizează vigoarea-fizică şi psihică. Dar faptul că Sorin mâncase multe curmale anticipează şi evenimente plăcute pe plan financiar şi relaţional. Sorin va face o călătorie utilă, fără suprasolicitare. În timp, el va obţine şi achiziţii neaşteptate prin intermediul unor persoane de acelaşi sex.

Aduc noroc: Amuleta vapor şi numărul 2.

Ai visat un sfânt? Cineva îţi oferă o mare şansă

Visul: Recent, Anca, o colaboratoare fidelă a ediţiei noastre, a visat că se ruga în biserica din cartierul ei . La un moment dat, faţa sfântului din icoană s-a luminat şi apoi i-a făcut un semn de binecuvântare. În cele din urmă l-a văzut pe Sfântul Dimitrie, Izvorâtorul de Mir.

Semnificaţia visului: Desigur, este vorba despre un vis premonitoriu. Anca va urma pilda unei prietene apreciată pentru stilul ei de viaţă: este o profesionistă, iar în relaţiile cu semenii este o persoană generoasă. Mai mult, visul anticipează şi o împăcare cu o persoană de care Anca s-a despărţit şi regretă gestul său necugetat.

Aduc noroc: Amuleta inimioară şi numărul 9.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: