Mesajele trimise de voi în această săptămână sunt foarte bogate în simboluri. Fiecare vis, relatat cu amănuntele pe care le-aţi reţinut, poate fi un ghid pentru evenimentele, bucuriile şi speranţele care vor interveni în viaţa voastră în următoarea etapă.


Şi de această dată, m-au impresionat şansele voastre de a obţine câştiguri suplimentare, dar şi evenimentele care vă ajută să evoluaţi în direcţia corectă. În zilele de 9 şi 10, duşmanii voştri ascunşi vor acţiona. În schimb, puteţi conta pe inspiraţie şi pe amicii voştri devotaţi în ziua de 11. Reflectaţi asupra deciziilor voastre pe termen lung luni, 14 mai.

Te-au impresionat valurile mării? Vei fi mai bogată

Visul: Mihaela a mers în weekend la mare. Voia să se relaxeze după o perioadă foarte obositoare. A visat marea şi valurile ei răcoritoare şi se întreabă dacă va urma o perioadă bună şi în viaţa reală.

Semnificaţia visului: Un astfel de vis anticipează câştiguri care provin din colaborarea cu rudele şi cu persoanele de acelaşi sex. Valurile mari care veneau spre Mihaela sunt, de asemenea, simboluri ale prosperităţii, deoarece acele valuri nu ieşeau din matca lor.

Aduc noroc: Investiţiile făcute împreună cu Taurii şi Fecioarele.

Ai visat că divorţezi? Vei avea o căsnicie fericită


Visul: Nicu ne-a scris îngrijorat că, în vis, a divorţat. Şi el se întreba din ce cauză.

Semnificaţia visului: Paradoxal, un astfel de vis anticipează o viaţa sentimentală liniştită; mai mult, în carieră şi în căsnicie, Nicu va avea împliniri, iar problemele spinoase se îndepărtează de căminul său.

Aduce noroc: Un buchet de trandafiri dăruit soţiei.

Pescuieşti cu năvodul? Vei avea bani, scapi de datorii


Visul: Meri a mers la pescuit împreună cu prietenul ei. S-au pregătit pentru acest eveniment cumpărând şi un năvod. Pe măsură ce pescuia, voia să cureţe peştii de solzi.

Semnificaţia visului: Pentru Meri, pescuitul reprezintă o inţiativă de debut, care anticipează o afacere profitabilă. Pescuitul cu năvodul are semnificaţii pozitive, cu efecte pe plan financiar. În acelaşi timp, peştii curăţaţi de solzi sunt un simbol al bunei dispoziţii. Dacă ar fi visat că pescuia cu mâna, pentru Meri ar fi urmat o perioadă de deziluzii.

Aduce noroc: Să păstreze câţiva solzi de peşte.

Primeşti o chitanţă în vis? Vezi ce semnificaţie are


Visul: Aurelia a achitat mai multe facturi şi a primit chitanţele necesare. Se întreabă dacă acele chitanţe anticipează probleme financiare.

Semnificaţia visului: Dimpotrivă. Dacă primeşti o chitanţă în vis, după ce ai achitat o factură, înseamnă că, în curând, scapi de o mare datorie. Iată un vis premonitoriu: în curând, familia Aureliei va face avere; şi Aurelia va beneficia de această şansă neaşteptată.

Aduce noroc: Să păstrezi în portofel o chitanţă foarte valoroasă.

 
 
Loading...