În visele inedite povestite recent, colaboratorii noștri sunt interesați să cunoască semnificația mesajelor onirice. Astfel de vise prevestesc evenimente ce vor aduce schimbări deosebite în viața voastră, chiar și soluții practice la problemele din viața cotidiană.


Ediția ”Traducătoarea de vise” din această săptămână aduce în prim plan visele inedite, iar colaboratorii noștri vor afla dacă întâmplările care apar în visele care i-au emoționat se concretizează în scurt timp. Iată cele mai interesante vise și cei care le-au visat vor cunoaște semnificația lor.

Ai visat o poartă care se deschide în fața ta? Te vei muta curând în casă nouă!

  • Visul: Daria ne-a povestit un vis recent, care a impresionat-o. Când a ajuns aproape de casă a visat o poartă care s-a deschis în fața ei. Oare este vorba despre un vis pozitiv?
  • Semnificația visului: Când visezi o poartă care se deschide în fața ta, acest mesaj oniric anticipează faptul că te vei muta, în curând, într-o casă nouă și vei avea satisfacții la care visezi de multă vreme.

Acasă ai găsit multe boabe de porumb? Situația ta financiară se îmbunătățește

  • Visul: Nora ne-a scris din nou și  se bucură de câte ori visele ei se concretizează. De această dată, ea a visat că, în bucătărie ea a găsit o mulțime de boabe de porumb care ocupau toată masa. Să fie de bine un astfel de vis?
  • Semnificația visului: Boabele de porumb, care ocupau toată masa din bucătărie, sunt un simbol de bun augur. Visul acesta prevestește că situația materială a Norei se va îmbunătăți de la o zi la alta. Poate fi vorba despre un câștig care va intra în bugetul familiei, câștig așteptat de multă vreme.  Este vorba despre o schimbare de bun augur în viața Norei. 

La un eveniment de familie, oaspeții au adus multe prune! Visul anticipează  împliniri

  • Visul: Meri ne-a povestit un vis recent care a impresionat-o. A participat la uneveniment de familie și oaspeții - rude și prieteni, au adus sărbătoritei diverse daruri, dar și câte un coșuleț cu prune. Musafirii știau că sărbătorita preferă  aceste fructe. Oare ce semnificație au prunele în vis?
  • Semnificația visului: Prunele din vis prevestesc o etapă pozitivă în viața persoanei care le visează, împliniri și zile liniștite. De aceea, Meri poate să-și  facă  proiecte legate de obiectele pe care vrea să le achiziționeze pentru căminul ei, deoarece își va împlini  dorințele fără prea multe obstacole.

În vis citeai  o listă  cu diverse priorități?  În curând vei cumpăra lucruri noi

  • Visul: George ne-a scris și ne-a povestit un vis interesant. În vis el citea o listă cu prioritățile care-l interesează pentru căminul lui. Firește, că este curios să știe ce prevestește un astfel de vis.
  • Semnificația visului: Totdeauna, când treci în revistă o listă cu priorități pentru căminul tău, prevestește  o serie de lucruri noi pe care le vei cumpăra, în curând, pentru casa ta. Poate fi vorba despre lucruri noi ce vor fi cumpărate  de ocazie.  

      

Loading...
Citeste tot despre: