În această săptămână am primit de la voi, pasionații de vise, o tolbă plină cu mesaje semnificative. Aceste mesaje onirice au legătură cu sărbătorile de iarnă și anticipează împlinirea unor proiecte deosebite la care sperați voi, cei care ne-ați scris. Strâns legate de unele obiceiuri ce se practică în perioada sărbătorilor de iarnă, visele povestite de voi care v-au emoționat sau v-au amuzat, în egală măsură, reprezintă un ghid despre care o să vă amintiți multă vreme.


În această săptămână, dintre veștile primite de la voi, am ales pentru această ediție ”Traducătoarea de vise”  acele vise care anticipează unele realizări cu efecte benefice pe termen lung. Chiar dacă cei care ne povestiți visele voastre importante  nu vă  cunoașteți între voi,  în mod surprinzător, mesajele respective  au o temă comună. Acestea prevestesc, rezolvarea  proiectelor care vă  preocupă, cu ajutorul unor persoane influente sau abile, iar cuvântul magic se numește Șansă.

 Ai primit cadou un buchet de vâsc? Rezolvi o problemă importantă

Visul:  Aurelia, o persoană care iubește mult florile, ne-a descris un vis  pe care l-a avut în ajunul Crăciunului. În vis, o persoană influentă a îmbrățișat-o  și i-a oferit un buchet superb de vâsc, plantă pe care Reli o  iubește foarte mult. Toată noaptea, în vis,  Reli se întreba cum să-i mulțumească acelei persoane pentru darul prețios primit în ajunul  Crăciunului.   

Semnificația visului: Totdeauna, în vis, vâscul are o semnificație pozitivă: este mesagerul împlinirilor. De aceea, în curând, Aurelia se va bucura de un sprijin deosebit, pe plan profesional sau financiar, din partea persoanei care i-a oferit buchetul  superb de vâsc.   

Te-a sorcovit o colegă? Împreună veți realiza un proiect deosebit

Visul: Daria ne-a scris îmediat după Crăciun și ne-a descris un vis deosebit, unic prin  semnificația sa. O colegă a venit la ea acasă și a sorcovit-o. Persoana respectivă este colegă cu Daria  la aceeași facultate, dar nu este o bună prietenă. Daria crede că mergi cu sorcova la o persoană cu care ești în termeni foarte buni. Oare ce semnificație are visul?

Semnificația visului: În curând, Daria va constata că relația cu colega ei se va îmbunătăți. Mai mult, împreună vor realiza un proiect deosebit: vor  scrie împreună o carte de larg interes sau vor lucra la aceeași instituție, în curând, la terminarea facultății. Colega Dariei va veni cu  propunerea respectivă, avantajoasă din multe puncte de vedere.    

Te-ai visat în fața unei biserici? Cineva își va face un mare bine

Visul:  Meri ne-a povestit cu multe amănunte un vis emoționant. Trecea pe lângă o biserică și din sfântul lăcaș se auzea un cor angelic. S-a oprit să asculte și o vecină, care trecea pe acolo a  invitat-o să nu plece și să asculte cântecul acela până la sfârșit. Meri mărturisește că, de multă vreme, n-a mai fost la biserică și nici nu s-a oprit din drum când a trecut pe lângă o biserică. Oare ce va urma după acest vis ?

Semnificația visului: Într-adevăr, iată un vis emoționant. Problemele cu care se confruntă Meri, despre care ne scrie frecvent, se vor rezolva în urma acestui vis. Vecina care a insistat să asculte cântecul religios, până la sfârșit, poate să-i facă un mare bine- cu fapta și cu  sfaturile. Visul este un îndemn  pentru Meri să mai treacă și pe la biserică, să se roage pentru rezolvarea necazurilor ei.

În casa ta a intrat un porumbel alb? Vei primi vești norocoase

Visul: George, un pasionat de vise și un iubitor de păsări,  ne-a scris după Crăciun. Când a venit acasă de la companie s-a strecurat în casă un superb porumbel alb.  Firește că a fost surprins că pasărea a intrat rapid în casa lui și se întreabă ce  întâmplări vor interveni în viața lui după acest vis amuzant .

Semnificația visului: Desigur, ținând seama de  faptul că porumbelul  este un mesager al bucuriei  și al veștilor bune așteptate de multă vreme, se poate spune că George este o persoană norocoasă. Porumbelul superb și liniștit, care a intrat în holul casei când George a descuiat ușa este un vis minunat. Desigur, visul  prevestește vești importante, aducătoare de noroc și spor de la persoane de încredere, pe care George contează și în împrejurări dificile. 

 

 

 

         

 

 

loading...
Loading...