Am primit numeroase mesaje inedite de la voi, cei preocupați de semnificația și de rolul viselor în viața voastră. Am studiat cu multă atenție veștile voastre și îmi este de folos descrierea cu lux de amănunte a aspectelor interesante din vise.

Am remarcat că visele în care predomină florile și drumețiile în anumite zone geografice au semnificații deosebite și  prevestesc întâmplări ce se pot concretiza foarte curând. Persoanele care visează flori iubesc liniștea, sunt romantice, metodice în muncă și diplomate. În  schimb, visele cu  drumeții în zone retrase inspiră inițiative benefice.  Persoana care a avut un astfel de vis  se poate bucura de un anturaj plăcut și deconectant, foarte curând.

Culegi flori din grădina casei? Te vei întâlni cu un noroc neașteptat

Visul: Dora ne-a povestit un vis recent și s-a trezit emoționată, așa cum nu s-a mai întâmplat în ultima vreme. În vis, ea a cules un buchet de flori superbe din grădina casei, dar nu știe cum se numesc. Din acel vis Dora a reținut un amănunt:  grădina casei era plină de flori, deși în viața reală  grădina respectivă nu are flori. Oare acele flori ce simbolizează ?

Semnificația visului: Când culegi flori în vis urmează o etapă norocoasă în viața reală.  În curând, Dora se va bucura de o mare reușită, de un noroc neașteptat. Deoarece culegea florile din grădina casei, reușita are legătură cu casa ei. Poate fi vorba și despre un eveniment foarte plăcut, despre  o petrecere ce va avea loc în acea casă, iar invitații vor fi persoane influente care vor pune la cale proiecte bănoase.      

Ai primit un coș cu flori albe? Vei participa cu bucurie la o petrecere

Visul: Laura a primit de ziua ei un coș cu flori albe și vrea să știe  ce prevestește acest vis.  Laura speră că este  vorba despre un vis  pozitiv, care să anticipeze o împlinire la care visează de multă vreme cu ochii deschiși...

Semnificația visului: Totdeauna, în vis, coșul cu flori este mesagerul multor bucurii; persoana care a avut un astfel de vis va participa cu deosebită plăcere la un protocol unde va face cunoștință cu  persoane utile, cu putere de decizie, în folsul ei.

Ai strâns un snop cu spice de grâu? Vei ”aduna” avantaje financiare

Visul:  Nora ne-a povestit un vis fascinant: Petrecea concediul la o rudă în provincie. Familia acelei rude a invitat-o și pe ea să vadă un lan de grâu. Pentru Nora era o surpriză extraordinară, deoarece n-a văzut un lan cu grâu care urma să fie treierat. Impresionată de imagine, Nora a început să culeagă mai multe spice până când a adunat un snop bogat.

Semnificația visului:  Iată un vis foarte norocos! Snopul cu spice de grâu adunat de Nora prevestește avantaje financiare și câștiguri suplimentare, obținute într-un interval scurt de timp.  De aceea, Nora se poate considera o persoană norocoasă pentru că, în curând situația ei financiară se va schimba în bine.

Ai fost în pelerinaj la o mânăstire? Vor fi evenimente plăcute în familie   

Visul: Marius a avut un vis inedit: a mers în pelerinaj la o mânăstire și, pentru prima dată,  cât timp a durat visul, s-a relaxat cât într-un concediu. În realitate, Marius ne spune că n-a mers în pelerinaj niciodată și se întreabă ce semnificație are acest vis inedit.

Semnificația visului: Un astfel de mesaj oniric prevestește și liniște sufletească, și evenimente plăcute în viața de familie. Poate fi vorba despre  o căsătorie care s-a tot amânat și de achitarea unor datorii mai vechi. În același timp, în familia lui Marius se va instala armonia și o bună înțelegere între toate rudele.        

loading...
Loading...