Bine v-am regăsit, dragi prieteni! Am primit de la voi, pasionații ediției săptămânale ”Traducătoarea de vise”, mesaje foarte interesante, mesaje pe care le-am urmărit cu mult interes. Totodată, m-am bucurat că ne-au scris, în premieră, și alți cititori, preocupați de semnificația viselor pe care le-au urmărit în ediția noastră de vise. Este de bun augur faptul că ”traducerea”viselor, prezentate de noi, s-a împlinit. Mai mult, amănuntele din visele povestite de voi au, desigur, o anumită semnificație și, de aceea, am ținut seama de ele .


De asemenea, este o satisfacție pentru pasionații de vise faptul că cei care ne-au povestit visele lor inedite urmăresc concretizrea  acestora.

Este interesant faptul că unele obiecte sau evenimente care se repetă în anumite vise fac referire la viața cotidiană și la reușitele neașteptate care vor interveni în viața celor care le-au visat. În acest caz, astfel de vise sunt premoniții cu efecte pozitive pe termen lung.

Pentru această săptămână am ales acele mesaje onirice inedite care anticipează avantaje pe plan financiar și social în viața celor care ne-au scris.

Vizitai un oraș mare , necunoscut? Vei face o călătorie  foarte avantajoasă

Visul: Daria ne-a povestit un vis care a emoționat-o. Era în concediu și vizita un oraș  mare, necunoscut . Totul în jurul ei demostra că vizitează un oraș modern în care turiștii sunt  foarte  relaxați și bucuroși de surprizele întâlnite la fiecare pas.  Desigur, Daria se întreabă dacă va trăi un astfel de eveniment  în viața reală.

Semnificația visului: În urma acestui vis, în curând, Daria va  face o călătorie  foarte avantajoasă , deconectantă. Mai mult,  călătoria respectivă îi va oferi și avantaje financiare   din partea persoanelor care o vor însoți.

Ai văzut multe numere în vis?  Te așteaptă un câștig semnificativ 

Visul: George ne-a povesit un vis recent  care l-a impresionat. Privea vitrina unui magazin și, deodată,  pe geamul acesteia au apărut  zeci de numere. George a fost surprins pentru  că  astfel de numere puteau să apară într-un sediu al Loteriei și nu în acel magazin  cu lucruri  de  îmbrăcăminte. Acele numere  prevestesc, oare, o situație neprevăzută , cu efecte negative?

Semnificația visului: George nu are motive  de îngrijorare. Numerele  văzute în vis, în avea vitrină , anticipează  un câștig neașteptat, dar și un cadou  de care va beneficia în curând.  Vitrina reprezintă un eveniment la care el va fi invitat  , însoțit de  acele surprize neașteptate; poate fi vorba de o recompensă  deosebită.

Ai primit cadou  un inel cu piatră prețioasă? Șansele visate se împlinesc

Visul: Maia  era fericită în visul recent pe care ni l-a povestit:  admira în vis un inel cu piatră prețioasă; un astfel de cadou, primit de la logodnicul ei  a emoționat-o  și nu știa cum să răspundă la o surpriză de acest fel. Ce va urma după acest  vis, se întreabă ea? .

Semnificația visului: Bijuteria visată, pe care Maia  a  primit-o cadou, este de bun augur. Poate fi vorba despre o cerere în căsătorie . Un vis de acest fel anticipează  evenimente plăcute,  dar și realizări deosebite pe plan profesional pe care anturajul ei le va admira.

Ai visat o pușculiță superbă, nu prea mare?  Faci economii cu ajutorul familiei

Visul:   Maia ne-a scris din nou și ne-a povestit un vis care a pus-o pe gânduri. Admira o pușculiță superbă, nu prea mare. Maia are emoții la capitolul finanțe și ne întreabă pușculița aceea ce prevestește?

Semnificația visului:  Acum Maia are venituri  modeste; pușculița nu era prea mare, dar era superbă. Acest vis prevestește o revigorare financiară care se va împlini în preajma unui eveniment plăcut,  sărbătorit  alături de  rudele cu o situație financiară  deosebită.  

 

 
 
Loading...