Ediția „Traducătoarea de vise” din această săptămână este bogată în mesaje pozitive. Vizitatorii care ne scriu frecvent ne-au povestit visele lor emoționante și speră ca semnificația acestora să le deschidă un drum norocos care duce spre realizarea unor proiecte temerare. Cadourile primite de cei care ne-au scris, în diverse ocazii, prevestesc îmbunătățirea situației lor materiale și bucurii neașteptate.


La un  protocol, ai mâncat struguri albi? Visul prevestește prosperitate

Visul: Maia ne-a povestit, cu umorul care o caracterizează, cum a petrecut ea la un protocol. La acel eveniment participau foarte mulți prieteni și colegi din compania în care lucrează Maia. Majoritatea participanților la eveniment serveau delicatese și dulciuri. În schimb Maia și o colegă a ei au preferat să se răsfețe cu struguri albi. Oare visul prevestește tristețe?

Semnificația visului :  Maia se teme că visul acela cu struguri  va prevesti un necaz. Desigur, ea a rămas impresionată când a citit despre un vis tradus în mod necorespunzător. Totdeauna visul în care, la o petrecere, te răsfeți cu struguri albi prevestește prosperitate. Maia se va bucura de o etapă în care vor predomina împlinirile pe plan profesional și câștigurile suplimentare.  

   De ziua ta ai primit cadou o umbrelă? Visul prevestește bani

Visul: Daria și-a sărbătorit de curând ziua de naștere. De această aniversare ea își va aminti multă vreme. Prietenele i-au adus multe cadouri. Daria  a fost foarte încântată de o umbrelă deosebită pe care a primit-o de la cea mai bună prietenă a ei. Această umbrelă avea culori pastelate și trezea o stare de spirit optimistă. Daria ne-a mărturisit că ploile o deprimă și în astfel de situații ea folosește frecvent o umbrelă  închisă la culoare. De aceea, umbrela primită cadou de la amica ei ,care se deosebește de cea pe care o folosește acum, este o sursă de optimism.

Semnificația visului: Daria s-a bucurat în vis de umbrela deosebită, primită cadou de ziua ei. Aceasta îi alunga în vis deprimarea trezită de vremea urâtă. Mai mult,  în viața reală, umbrela- cadou are și o semnificație deosebită: pe curând, Daria se va bucura de un câștig neașteptat. Poate fi vorba despre o primă , o recompensă pentru  realizările ei profesionale.    

Te mănâncă palma insistent în vis?  În mod sigur vei primi bani

Visul: Aurelia  ne-a povestit cu mult umor un vis recent : o mânca palma dreaptă foarte tare și se întreabă ce prevestește acel vis care s-a repetat pe parcursul aceleiași nopți. Se spune că un astfel de vis prevestește bani. Oare așa va fi?

Semnificația visului: Desigur, este vorba despre un vis de bun augur. În urma acestui mesaj oniric, în curând, Reli  va primi o sumă importantă de bani, deoarece  visul s-a repetat de trei ori pe parcursul aceleiași nopți.  De fapt, așa cum a auzit Aurelia, în tradiția populară, atunci când te mănâncă palma dreaptă, cu siguranță vei primi bani, în curând.

Îți încerci norocul la jocurile Loto? Te așteaptă o șansă grozavă

Visul: Monica a hotărât să joace la Loto și se concentrează să aleagă numerele norocoase. În visul recent pe care ni l-a povestit, Monica a văzut multe numere, iar numărul 9  apărea frecvent în calea sa. Monica ne întreabă dacă jocul la Loto are să-i poarte ghinion.

Semnificația visului: Nu, grupul de numere visate nu-i poartă ghinion, ci dimpotrivă, prevestesc un câștig, un cadou inedit de care se va bucura și familia. Când vezi multe numere  în vis, vei  avea o perioadă avantajoasă din punct de vedere financiar. Numărul 9 , care-i  apărea Monicăi mereu în vis prevestește și unele afaceri bănoase în care ea  se va implica fără teamă.

Ai primit cadou o carte deosebită? Îți regăsești liniștea sufletească  

Visul: Oana, o nouă pasionată de ediția de vise,  ne-a mărturisit că sora ei, Leni, i-a povestit un vis foarte interesant: O colegă  de serviciu i-a făcut cadou, de Anul Nou,  o carte foarte frumoasă, cu copertă aurie. Acest cadou a impresionat-o foarte mult.

Semnificația visului: Răsfoind cartea pe care a primit-o cadou, Oana își va găsit liniștea sufletească și echilibrul în viață într-o perioadă dificilă. De obicei, când avem astfel de vise, găsim și calea spre soluții practice, în chestiuni profesionale și financiare.  

 

 

 

loading...
Loading...