Bine v-am regăsit, dragi prieteni! Și în săptămâna care s-a încheiat am primit de la voi încă o tolbă încărcată cu mesaje semnificative. Visele inedite descrise de voi, cei care ne-ați scris sunt, de fapt, prevestiri concrete legate de evenimentele care vor aduce bucurii și realizări financiare în viața voastră. nirile la care sperați de mult timp.


Desigur, semnificația viselor care v-au uimit și v-au amuzat,  în egală măsură, reprezintă o călăuză despre care o să vă amintiți multă vreme.   În această săptămână, din veștile trimise de voi, am ales pentru această ediție ”Traducătoarea de vise”  acele mesaje onirice care anticipează întâmplări cu efecte benefice pe termen lung.

Ai visat numerele tale câștigătoare la Loto? Vei avea multe beneficii

Visul: Cornelia, o pasionată a ediției de vise ne-a povestit, amuzată, un vis recent. Ea a visat unele numere care, de-a lungul timpului, au fost câștigătoare. Totuși, Cornelia se teme de semnificația numerelor, deoarece, se spune că, în vis, numerele Loto nu prea prevestesc lucruri bune. Oare ce va urma?

Semnificația visului: Numerele tale câștigătoare la Loto prevestesc beneficii neașteptate de pe urma unor speculații.  De asemenea, celor care le apar în vis numerele jucate la Loto prevestesc o perioadă  de relaxare  alături de persoanele cu care rezolvă, de obicei proiecte importante. Deci, visul este de bine...

Într-un leagăn ai văzut un copil frumos? Visul anticipează prosperitate

Visul: Doru ne-a scris din nou și, cu mult umor, ne-a povestit un vis recent care l-a amuzat și l-a emoționat în egală măsură. Când a ajuns la o rudă, a văzut un leagăn elegant în care un copil frumos ”gângurea” și zâmbea.  Ruda aceea unde era leagănul nu are copii și nu știe cum să interpreteze acel vis care l-a relaxat.

Semnificația visului: Desigur, destinul îți pregătește  o perioadă de prosperitate alături de ruda ta  unde ai văzut leagănul. Mai mult, va urma o perioadă binecuvântată cu o dragoste împlinită. Dacă în vis Doru ai fi legănat copilul tău, atunci visul ar fi avut o semnificație negativă: o rudă s-ar fi îmbolnăvit în mod neașteptat.

Ai găsit un cuib cu ouă în bucătărie? În curând, vei dobândi o avere...

Visul: Radu ne-a scris speriat foarte tare că, în vis, a descoperit un cuib cu ouă în bucătăria casei. Se teme că visul poate să prevestească pagubă sau cine știe ce necaz.

Semnificația visului: Când descoperi  un cuib cu ouă în casa ta, visul este formidabil! Persoana care a avut acest vis va  dovândi o  avere considerabilă într-un interval de cel mult un an. Persoanele care au un astfel de vis  se vor bucura de o căsătorie împlinită, cu mulți copii. Pentru femeile tinere, visul acesta poate să prevestească mai multe legături sentimentale.   

 Admirai rufele spălate foarte bine? Eforturile tale  îți vor aduce bucurii

Visul : Irina spăla multe rufe și era bucuroasă că, în final, rufele erau foarte curate. Nu știe ce prevestește acest vis din care s-a sculat transpirată de efort și de griji că trebuia să se îmbrace cu hainele respective la un protocol .

Semnificația visului:  Rufele bine spălate erau curate după eforturi susținute. Irina nu trebuie să-și facă griji referitoare la acest vis, deoarece eforturile ei, în oridce domeniu, vor fi răsplătite, vor fi încununate de succese și satisfacțiile  vor fi pe măsură. Munca ei va fi apreciată de persoanele influente.    

 

 

 
 
Loading...