Bine v-am regăsit, dragi prieteni! Vă mulţumim pentru emoţionantele urări pe care ni le-aţi trimis. La rândul nostru, vă dorim să aveţi o primăvară cu bucurii, lipsită de griji pe plan profesional, financiar şi emoţional.


Desigur, visele inedite povestite de voi, pentru a fi „traduse", au fost studiate cu atenţia firească; în acelaşi timp, am ţinut seama de amănuntele povestite de voi. Unii vizitatori ne spuneţi că în vis v-au copleşit numerele-pare şi impare, că aţi participat la evenimente mondene şi că v-aţi relaxat ca în vremea copilăriei. Fiecare vis are semnificaţia sa şi, de aceea, este bine să urmăriţi firul evenimentelor legate de mesajul oniric care v-a impresionat cel mai mult. În acelaşi timp, perioada aceasta este favorabilă negocierilor constructive, relaţiilor de afaceri şi proceselor în instanţă. În general, cu nativii Lei şi Fecioare din anturajul vostru veţi ajunge la un consens.

Ai visat multe numere pare şi impare? Eşti o persoană norocoasă


Visul: Rareş a avut un vis foarte interesant. Când a ajuns la compania la care lucra, pe birou, fructiera sa era plină cu...numere. În locul fructelor lăsate când a plecat de la birou, el a găsit bile multicolore pe care erau inscripţionate numere. Deasupra, predominau numerele pare, iar sub acestea erau şi numere impare. Niciodată n-a avut un astfel de vis.

Semnificaţia visului: Pentru Rareş urmează o etapă norocoasă. Numerele pare anticipează reuşite financiare, dar şi proiecte temerare, urmate de câştiguri care vor răsplăti eforturile. În acelaşi timp, şi numerele impare sunt de bun augur : prezenţa lor în vis se referă la investiţii avantajoase pentru confortul familiei şi la sponsorizări neaşteptate.

Amuleta norocoasă: Cifra 7.

Asculţi o melodie divină? Pregăteşte-te de petrecere

Visul: Violeta s-a trezit din vis foarte emoţionată. Aproape de locuinţa ei se auzea o melodie divină şi avea impresia că pluteşte de fericire. Deşi seara s-a culcat foarte îngrijorată, când s-a trezit din vis, în zorii zilei, era un alt om-optimist şi încrezător în forţele proprii.

Semnificaţia visului: Muzica inedită auzită în vis prevesteşte  o viitoare petrecere la care Violeta va fi invitată. Poate fi vorba despre un eveniment monden, despre o reuşită care va fi sărbătorită la locul de muncă.

Amuleta norocoasă : Un bibelou balerină.

Ai primit cadou un şirag de mărgele superbe? Atenţie la decizii

Visul: Ana primise în vis cel mai frumos şirag de mărgele. Ea se bucura foarte mult pentru că darul primit se asorta foarte mult cu rochia preferată.

Semnificaţia visului: Deşi Ana era fericită în vis, în viaţa reală ea trebuie să fie foarte prudentă. Superbul şirag de mărgele poate să anticipeze griji şi posibile necazuri în relaţiile cu femeile din anturaj. Ana trebuie să fie foarte prudentă în privinţa deciziilor de orice natură, pe termen lung.

Amuleta norocoasă: Trifoiul cu patru foi.

Aluneci pe un tobogan ? Ocoleşte controversele

Visul: Dan era foarte bucuros în vis: el aluneca pe tobogan şi se bucura că „are aripi şi zboară" ca în vremea copilăriei.

Semnificaţia visului : Dacă Dan era fericit în vis, în viaţa reală acest mesaj oniric îndeamnă la prudenţă. Pentru rezolvarea unei probleme majore, Dan trebuie să învingă un obstacol. O întâmplare îl va obliga să schimbe ordinea priorităţilor. Pentru ca totul să se termine cu bine, Dan trebuie să evite controversele cu persoanele influente.

Amuleta norocoasă: Vulturul.


 
 
Loading...