Este binecunoscut faptul că dacă te-ai născut sub un anumit semn zodiacal, acesta îţi influenţează viața, personalitatea şi destinul. Ei bine, zodiacul se află în strânsă legătură şi cu grupa sangvină. Astfel, un Rac cu grupa de sânge AB este diferit de unul cu grupa B.


 Berbec

Grupa sangvină A

Iau decizii cu inima. Fac doar ceea ce le place, sunt curajoşi şi se entuziasmează uşor. Totodată, dau dovadă şi de impulsivitate. Nu se ghidează după reguli. Sunt buni ascultători şi persoane pe care te poţi baza, căci te ajută necondiţionat. Nu le plac joburile care au aceeaşi rutină zilnică.

Grupa sangvină B

Le place aventura şi au o mare sete de putere. Sunt născuţi să fie lideri. Iubesc cu pasiune şi fac orice pentru persoana iubită. Au un caracter puternic şi îşi propun zi de zi obiective noi. Firi cheltuitoare, nu sunt genul de oameni care să pună banii la ciorap.

Grupa sangvină 0


Dacă te-ai născut sub semnul Berbecului şi ai grupa de sânge 0, principalele trăsături de caracter sunt curajul, impulsivitatea şi atenţia la detalii. Niciodată nu îţi scapă nimic, iar când ai de spus o opinie, chiar poţi fi lipsit de tact. Îţi place să călătoreşti. Aceste persoane nu se lasă dominate de nimeni.

Grupa sangvină AB

Au un entuziasm debordant, dar sunt lipsite de răbdare. Nu le place monotonia şi se plictisesc destul de repede. Sunt şi un pic certăreţe, însă le trece repede şi nu sunt persoane ranchiunoase. Pot lucra în relaţii publice, dar şi în funcţii de coordonare.Într-o relaţie, le place să conducă.

Taur

Grupa sangvină A


Iartă, dar nu uită, iar atunci când îţi va fi lumea mai dragă vor veni la tine cu un reproş. Sunt persoanele din semnul Taur, cu grupa sanguină A. Sunt meticuloase şi se integrează uşor într-o echipă. În dragoste, sunt persoane stabile. În ceea ce priveşte meseria potrivită, pot fi inspectori, dar pot face carieră şi în învăţământ.

Grupa sangvină B

Le place stabilitatea şi au o încăpăţânare ieşită din comun. Odată ce le-ai câştigat prietenia, te vor ajuta necondiţionat. Sunt persoane energice. Nu cred în dragoste la prima vedere, ci cred că secretul unei relaţii reuşite stă într-o prietenie sinceră. Iubesc cu pasiune şi dăruiesc totul.

Descoperă pe clickpentrufemei cum îți influențează destinul astrele și grupa de sânge.

 
 
Loading...