4 zodii încep anul 2020 cu schimbări de proporţii. Unele semne din Horoscop au aspecte favorizante în hartă în ceea ce priveşte cariera, iar altele vor găsi împlinirea în sectorul sentimental. Astrologul Roxana Luşneac Cioriceanu a explicat care sunt favoriţii zodiacului pentru 2020.


Berbec


Berbecii sunt susținuți în 2020 să ofere și să primească recunoștință, dragoste și empatie. Pe de altă parte, toamna anului 2020 poate asuce schimbări benefice și în carieră, dar toate vin cu ajutorul cunoștințelor și la prietenilor. Deci sunteți încurajați să socializați, să va învingeţi fricile și să ieșiți un pic din zona de confort pentru a lupta pentru ce meritați, alături de cei dragi.

 

Gemeni


Gemenii sunt susținuți pe casa carierei în 2020, iar asta le va aduce câștiguri. Odată cu evoluția voastră mentală și spirituală pe termen lung.
Nu ezitați să luați decizii și să vi le asumați, deoarece voi vă puteți creea și atrage norocul în ceea ce întreprindeţi în acest an. Pare că e momentul să vă faceți propria afacere sau efectiv să vă debarasați niște lucruri care nu evoluează cum ar trebui și să începeți altele noi.

roxana_lusneac.jpg

roxana lusneac astrolog vedic
Roxana Luşneac, astrolog
foto: arhiva personală

 

Balanţa


Balanțele în 2020 sunt încurajate să se simtă bine, natural și să lase ca partenerul perfect să vină în viață lor. Dacă sunt deja într-o relație, această se va întări, iar dacă nu, este momentul să primească cu brațele deschise sufletul pereche. Vreți că lucrurile din viață voastră să fie frumoase și se durată, iar în 2020 vă puteți lăsa creativitatea, senzualitatea și romantismul să ajungă la un alt nivel.

 

Săgetător


Săgetătorii  învață să iubească și să se iubească în 2020. Unii săgetători își vor duce în acest an relația la un alt nivel, alții vor învață să pună mai mult preț pe propia persoană și stare de bine. Așa, vor avea mai mult curaj să se exprime și să își atragă noi experiențe frumoase, o nouă iubire, prieteni sau chiar oportunități de afaceri.
 

 
 
Loading...