Luna noiembrie este plină de adrenalină pe plan emoţional. Lucrurile merg excelent pentru partenerii implicaţi în relaţii de lungă durată şi se arată soarele şi pentru cei care îşi caută jumătatea. Cât despre pasiune, luna noiembrie poate fi cea mai pasională din acest an pentru unii nativi.


Conjucţiile astrale sunt extrem de benefice din punct de vedere amoros pentru unele zodii.Care sunt acestea, am aflat de la astrologul Mihaela Dicu.

Berbec

Până în octombrie 2017, setea de afectivitate a nativilor berbec este mare, iar izvoarele care îi pot potoli setea sunt la tot pasul. Venus, planeta dragostei și stăpâna casei cuplului berbecului, se află în capricorn, cee ce înseamnă că ţintești sus și din punct de vedere amoros. Oricum, în noiembrie 2016 eşti răsplătit regește în dragoste.

Rac

Anii precedenţi şi chiar anul 2016 până acum au fost presaraţi cu pasiune doar cu porţia. Din această lună şi până în octombrie 2017 lucrurile se schimbă pe plan afectiv, iar noiembrie este cea mai bună lună din acest interval. Bucură-te de această şansă la fericire și folosește-o inteligent pentru a obține ceea ce-ți dorești!

Află dacă te numeri printre zodiile cu noroc în dragoste în noiembrie pe clickpentrufemei.ro. 

 

Horoscopul lunii noiembrie 2016
Zodiile ghinioniste ale lunii noiembrie 2016

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: