O noua versiune a modelului Mercedes S-Class W222 a fost surprinsa recent in teste, confirmand astfel zvonurile potrivit carora ultima generatie a navei amiral din Stuttgart va fi disponibila la vanzare in numeroase variante de caroserie.

Povestea modelului Mercedes S-Class W222 continua. Dupa ce a stabilit noi standarde in materie de eleganta si lux atat printre limuzinele planetei, cat si in lumea coupe-urilor de top, ultima generatie a impresionantei nave amiral din Stuttgart se pregateste acum sa se impuna si in cadrul clasei destinate decapotabilelor cu patru usi.

Asteptat sa soseasca pe piata in cursul anului viitor, mult anticipatul Mercedes S-Class Cabriolet imprumuta numeroase elemente stilistice de la versiunea cu acoperis fix, inclusiv interiorul ce impresioneaza in continuare prin cele doua monitoare digitale, ce masoara un generos 12.8 inch, amplasate la nivelul panoului de bord.

De asemenea, cea de-a treia varianta de caroserie a impresionantei nave amiral din Stuttgart va mai prelua de la modelul Coupe si gama de motorizari, clientii fiind asteptati sa aiba la dispozitie patru optiuni diferite, atat cu opt, cat si cu 12 cilindri in V. Inutil de mentionat, toate aceste unitati pe benzina vor fi supraalimentate cu ajutorul a doua turbine.
Vezi amanunte şi galerie foto.

 

 
 
Loading...