Felicitări! Te-ai logodit! În curând te vei căsători, așa că vei avea nevoie de câteva sfaturi de la experți.


Ai fost cerută de soție și în curând îți vei pune pirostriile. Însă este bine să te familiarizezi cu anumite lucruri înainte ca ele să aibă loc. Uite ce ar trebui să știi despre logodnă, conform huffingtonpost.com.

 1. Este uimitoare. Ura! În sfârșit, cineva vrea să-și petreacă toată viața cu tine. Și tu simți același lucru.
 2. Este înspăimântătoare. Îți dai seama că trebuie să te maturizezi.
 3. Este ireală. În urmă cu zece minute te gândeai la ce-o să pregătești la cină. Acum, ai un inel pe o mână și un pahar de șampanie în cealaltă. Cum s-a întâmplat asta?
 4. Este neașteptată. Oare de ce trebuia să te îmbraci cu blugii rupți și tricoul vechi tocmai astăzi? Dacă ai fi știut, ți-ai fi făcut măcar manichiura și ți-ai fi luat o rochie.
 5. Nu știi pe cine să suni mai întâi. Dacă îți suni mama, atunci se supără tatăl. Dacă o anunți mai întâi pe soră, poate se simte jignit fratele. Ca să nu mai zicem de prieteni!
 6. Așa că faci anunțul pe Facebook, Instagram și Twitter. La ce sunt bune rețelele sociale dacă nu să te lauzi cu realizările personale?! Așa că, pe lângă bancurile zilei, pozele cu pisici și cele din vacanțele prietenilor, anunțul logodnei tale este știrea principală a zilei.
 7. Îți închizi telefonul. Te sună prea mulți oameni și gura începe să te doară de la zecile de mulțimiri adresate celor care te felicită pentru marele pas.
 8. Toată lumea vrea să știe când e nunta. Te-ai logodit de jumătate de oră, dar toată lumea vrea să știe detaliile nunții. Până acum nici nu știai că o să te căsătorești, cum poți oferi așa de repede detalii despre biserică și restaurant?!
 9. Nunta. Oh, Doamne! Acum trebuie să plănuiești o nuntă, un eveniment extrem de complex. Acest lucru te va maturiza foarte mult.
 10. "Cum te-a cerut de soție" devine cea mai enervantă întrebare. Cu siguranță ai o poveste foarte interesantă despre marele moment, dar ai obosit să o spui a suta oară.
 11. Pininterest devine cel mai bun prieten al tău. Nu te poți hotărâ ce model de rochie de mireasă să alegi. Le vrei pe toate 57!
 
 
Loading...
Citeste tot despre: