Atunci când vine vorba despre îngrijirea pielii, trebuie să acorzi atenție și zonei gâtului, unde pot apărea primele semne ale îmbătrânirii. Hidratarea este esențială pentru pielea ta, așa că trebuie să îți menții atât organismul hidratat, prin consumul de lichide, cât și pielea, printr-o protecție cu ajutorul cremelor și a uleiurilor.


Gâtul este o zonă foarte expusă la radiațiile solare, ceea ce poate duce la apariția ridurilor și la lăsarea pielii. Din acest motiv, grija ta pentru protecția pielii din zona gâtului trebuie să fie mare. Există câteva semne de care trebuie să ții cont atunci când vine vorba despre pielea din zona gâtului.

1. Pierderea elasticității

Primul semn al îmbătrânirii este vizibil în zona gâtului, prin pierderea elasticității pielii. Nu trebuie să accepți această schimbare și să o tratezi ca atare. Există soluții pentru remedierea acestei probleme.

Exercițiile de stretching pot aduce mari schimbări. Acestea duc la relaxarea muşchilor feței și a gâtului și ajută la activarea celulelor din jurul gâtului. Acest lucru se întâmplă deoarece se produce colagenul necesar și efectele sunt vizibile în scurt timp, pielea devenind mai fermă.

2. Piele lăsată sub bărbie

Pe măsură ce înaintezi în vârstă, produci mai puțin colagen, ceea ce face ca pielea ta să piardă din elasticitate și fermitate. De asemenea, abilitatea corpului tău de a reține apă se reduce. Aceste transformări au impact asupra pielii de sub bărbie.

 

Află şi alte semne ale îmbătrânirii pe www.clickpentrufemei.ro

 

Întinereşte-ţi pielea!

Uleiul de măceșe estompează ridurile și petele maronii

 
 
Loading...
Citeste tot despre: