Indiferent dacă o relaţie pare sau nu să aibă un viitor, reuşita ei este determinată şi de efortul partenerilor de a o face să funcţioneze. Dar dacă simţi că ai făcut tot ce se putea pentru ca povestea voastră de iubire să aibă un viitor şi ceva încă scârţâie, probabil este timpul să mergi mai departe.


Este momentul să trecem în revistă câteva semne care îţi arată clar că relaţia nu are niciun viitor şi că este momentul să îi pui capăt. Totuşi, înainte de a decide dacă este cazul să îl treci pe lista “ex-ilor” pe actualul, ar fi bine să aveţi o conversaţie sinceră în care să îi spui exact cum te simți tu.

 

Nu te mai recunoşti

Tot ce ţi-a plăcut la persoana ta, cine erai, ce te făcea să te simţi unică, a dispărut sau s-a estompat, în încercarea de a te transforma în ceea ce îi place lui. Din păcate, acest lucru se întâmplă în foarte multe relații. Dar schimbarea se produce treptat, astfel încât într-o zi ajungi să nu te mai recunoşti. Iar acesta este un semn, unul rău.

Totuşi, trebuie să ştii că aici nu este 100% vina partenerului. E datoria ta să înveţi să te preţuieşti mai mult şi să ai încredere că eşti perfectă exact aşa cum eşti. Atunci îl vei convinge şi pe el că nu este nimic de schimbat la tine.

 

Citește pe clickpentrufemei.ro ce alte semne îți arată că ești în relația nepotrivită. 

Loading...