Fondul de ten îţi uniformizează faţa şi o pregăteşte pentru machiajul ulterior al ochilor, buzelor, pomeţilor, în funcţie de stilul şi gusturile tale. Adesea, însă, te întrebi de ce tenul de porţelan pe care unele femei îl au pentru tine este doar un vis frumos. Cel mai probabil, faci nişte greşeli capitale atunci când îl aplici.


Make-up astişti de renume mondial vin cu sfaturi pentru femeile din toată lumea şi punctează cele mai frecvente erori atunci când vine vorba de fondul de ten, potrivit eva.ro.

Aplicarea fondului de ten folosind mişcări agresive, frecând prea tare pielea, este o greşeală pe care ar trebui să o eviţi. „Oamenii se grăbesc foarte mult. Dacă foloseşti diferite creme, serumuri şi tratamente antiîmbătrânire, dar tragi efectiv de pielea ta când te machiezi, anulezi toate eforturile”, spune specialista. „Există numeroase modalităţi de a aplica fondul de ten: cu pensule, burete sau cu degetele. Niciuna dintre aceste metode nu este greşită! Eu le folosesc des pe toate trei”, spune makeup artistul Sarah Tanno.

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și: 

Andreea Marin, dezvăluiri din intimitate: ”Sexul ţine de partenerul pe care-l ai, nu de vârstă!”

Claudia Pătrăşcanu, primele declaraţii după separarea de Gabi Bădălău: ”Nu mă gândeam vreodată că o să divorţez”

 
 
Loading...