Cât şi când mâncăm este ultima grijă pe care mulţi dintre noi o au în timpurile acestea pline de încercare din cauza noului coronavirus. COVID-19 este în continuă creştere, iar izolarea la domiciliu a devenit o necesitate vitală. Statul acasă, însă, nu este o scuză pentru a acumula kilograme în plus şi a neglija, astfel, sănătatea. Specialiştii nutriţionişti îţi oferă aceste trucuri pentru a-ţi menţine silueta în această perioadă.


Bea ceai

În loc să întinzi mâna după un biscuite sau un covrigel în timp ce lucrezi în faţa computerului de acasă, întinde mâna după o cană de ceai. În primul rând, ceaiul verde şi cel negru conţin antioxidanţi care nu doar că ajută la întărirea sistemului imunitar, dar suprimă şi apetitul pentru mâncare. În plus, când activităţile ne sunt limitate, tindem să mâncăm din plictiseală şi nu de foame. Când ai o cană de ceai pe birou sau pe măsuţa din faţa televizorului, aceasta va înlocui dorinţa de a merge la bucătărie după „ceva de ronţăit”.

Citește continuarea articolului, aici!
Citește și:
Top trei zodii care sunt misterioase. Ele se ascund de ceilalţi, din teama de a nu fi respinse
Mihaela Rădulescu, mesaj emoţionant pentru Ayan, fiul ei: ”Orice relaţie plan de căsătorie ar trebui să înceapă cu două săptămâni de carantină”

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: