Fiecare dintre noi are un arbore protector, care îi veghează destinul. Este ceea ce spune horoscopul celtic, carea  fost creat de vechii preoți druizi. Află în ce zodie ești și ce fire ai, în funcție de arborele care ți-a fost destinat.

Mărul ( 23 decembrie- 1 ianuarie; 25 iunie -4 iulie)

Femeia născută sub acest semn e foarte atrăgtoare, de aceea va fi și foarte curtată.Visează la o familie reușită, cu un partener fidel, care să-i arate afecțiune. Foarte inteligente, nativele din măr sunt înclinate ăatre știintele exacte. Sunt deschise și-și fac cu ușurință prieteni. Au un farmec aparte și nu suportă monotonia.

Bradul ( 2 ianuarie – 11 ianuarie; 5 -15 iulie)

Ești o persoană cu o frumusețe aparte, cu o privire pătrunzătoare, căreia îi este greu să-și exprime sentimentele. Ai tendința să fii încăpățânată. La serviciu, sunt unele dintre cele mai conștiincioase persoane și îsi îndeplinesc sarcinile la timp și foarte bine. Nu le plac aventurile si preferă să caute dragostea adevarată.

Ulmul (12-24 ianuarie; 15 - 25 iulie)

Le place să fie în pas cu moda și cu tot ceea ce este nou în general, fiind firi foarte curioase. Mereu cu zâmbetul pe buze, rar se întâmplă să le enerveze ceva. De la partener cer loialitate. Dacă află că au fost înșelate, nu vor trece peste acest lucru, preferând sa pună capăt relației. În ciuda aparențelor, sunt persoane emotive, cărora le ia un pic mai mult timp pentru a se simti în largul lor în jurul persoanelor straine. O femeie din semnul Ulmului iubește pasional și este o mama devotată.

Află de AICI ce arbore are grijă de tine.

 
 
Loading...