Ţi se întâmplă să ţii dietă, dar să nu ai sorţi de izbândă? Ei bine, chiar dacă ţii un regim ca la carte, există anumite lucruri din comportamentul tău care te pot face să eşuezi.

O dietă nu înseamnă doar respectarea întocmai a unei liste de alimente permise, cu calorii calculate şi răscalculate, ci şi un ritm de viaţă echilibrat, un somn regulat sau privarea totală de anumite mâncăruri. Iată peste ce nu trebuie să sari:

Mergi la un control medical

Înainte de a se apuca de un regim de slăbit, orice femeie trebuie să treacă pe la medicul de familie, ca să fie sigură că nu are nicio problemă de sănătate.

Altfel, nu numai că nu va avea rezultatele dorite, dar starea de sănătate se poate agrava. Printre afecţiunile care fac ca dietele să nu funcţioneze se numără hipotiroidia, dar şi unele boli ale rinichilor şi ale ficatului.

Ai grijă să bei destulă apă

În timpul curei de slăbire, apa joacă un rol cheie. Dacă nu bei suficientă apă, rişti să nu-ţi duci la bun sfârşit lupta cu kilogramele în plus.

Apa reglează toate funcţiile organismului şi te ajută să elimini toxinele. Este indicat să bei cel puţin opt pahare de apă în fiecare zi.

Alte trucuri pentru a slăbi garantat găsești pe clickpentrufemei.ro.

 
 
Loading...