Chiar dacă este portocaliu, bleu sau maro, culoarea preferată ascunde câteva secrete ale personalității tale. Află ce relevă ea despre tine!

Albul, simbolul purității

Nu e nicio coincidență că rochiile de mireasă au culoarea albă, deoarece ele semnifică inocența și puritatea celei care o poartă. Dacă adori această culoare ești o persoană căreia îi plac lucrurile simple, dar care este în același timp și perfecționistă denorind să lase lucrurile terminate doar pe jumătate.

Roșul vibrează de pasiune

Este nuanța puterii, a sănătății și a vitalității. Este culoarea pe care o aleg cei extrovertiți, cărora nu le este frică să încerce lucruri noi și care sunt mai impulsivi din fire. Sunt cei ambițioși și optimiști, care nu suportă monotonia. Le este greu să fie obiectivi și de multe ori sunt ușor influențabili și tentați să aleagă una dintre tabere.

Maro pentru cei chibzuiți

Este culoarea preferată de cei care nu au avut o viață ușoară și care nu mai cred că trebuie să aștepți pentru ca lucrurile să se rezolve de la sine. Sunt persoane disciplinate, care știu care le sunt obiectivele în viață și luptă pentru ca visurile lor să se îndeplinească.

Află care este semnificația celorlalte culori pe clickpentrufemei.ro.

Loading...